http://www.armory.sk/dlhe-zbrane/549/br ... x19/detail
Na druhej strane ma pravdu aj Roman s jeho riesenim... V konecnom dosledku ale plati, ze "lacna vec je draha vec"
ani toto nie je kriterium profi vs. garazovka. Firmy sa dnes kupuju a predavaju, firmy sa stali tovarom samotnym. Profi firma je taka, ktora ma historiu zalozenu na neustalom riadenom zlepsovani vlastnym knowhow a toto ma stabilizovane v definovanych procesoch a dodrziavanej technologickej discipline. Teda profi firma je taka, ktora riadi svoje dlhodobo nadobudane znalosti a dokaze co najlepsie eliminovat nevyhody ludskeho faktoru a jeho prinosy naopak vyuzivat.Machead napísal:S tym suhlasim, ale treba si skutocne uvedomit mozne vyssie riziko do buducna. Tym samozrejme netvrdim, ze GP nestoji primarne na osobe J. Kuracinu a ak nema potomka, ktory je rovnako zapaleny pre vec, tak firma moze skoncit casom tiez.
V podstate si si sám odpovedal na prvú otázku.Machead napísal:zeby som skocil do Lupce odskusat, ak sa da?
...
Stribog v predaji mal byt od noveho roka, furt nic a teraz akoze v produkcii iny typ zaveru? No neviem, mam za to, ze veci sa neriesia za pochodu ale pred uvolnenim do predaja.