Výstavy zbraní 2010
Ocenujem snahu nieco organizovat...
To je asi vsetko!
Ja fakt neviem cim to je,...priznavam ze cakal som dalsiu katastrofu...,ale toto je bomba...Naratal som sedem stankov... v jednom mali dokonca len nejake dve CO pistole...CZ-UB ako cez kopirak- vzdy a vsade.Uz mi je z toho na GRC...Nejake trapne simultanne triafanie sa na projekcnu stenu.Dalej army shop-hracky.
Fakt ma nenutte to komentovat. Este ze to mam pod nosom, inak by som im asi porozbijal okna, ak by som sa tam trepal niekde z tramtarie.
To je asi vsetko!
Ja fakt neviem cim to je,...priznavam ze cakal som dalsiu katastrofu...,ale toto je bomba...Naratal som sedem stankov... v jednom mali dokonca len nejake dve CO pistole...CZ-UB ako cez kopirak- vzdy a vsade.Uz mi je z toho na GRC...Nejake trapne simultanne triafanie sa na projekcnu stenu.Dalej army shop-hracky.
Fakt ma nenutte to komentovat. Este ze to mam pod nosom, inak by som im asi porozbijal okna, ak by som sa tam trepal niekde z tramtarie.
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som sa bol pozriet na tych 7 stankov z BA. Jedine co sa oplatilo, bolo osahat a vidiet zakladny sortiment CZ, plus stanok GrandPower s najnovsimi modelmi.
Inak mi dost vadilo, ze absolutne ziadna navigacia na vystavisko, a 7 stankov, z toho 2 airsoftove, 1lukovy, 1 DeasArms, 3 so vzduchovkami/vetrovkami a CZ + GrandPower... ach jasne a este zivy "airsoft stage" kde ste za sklenenou(?) stenou mohli pozerat na akciu v priamom prenose.
Napriek tomu, ze to bolo zadara, mi to pripadalo odflaknute ale hadam sa to druhy rok zmeni aj s ucastou aj s profesionalitou.
Inak mi dost vadilo, ze absolutne ziadna navigacia na vystavisko, a 7 stankov, z toho 2 airsoftove, 1lukovy, 1 DeasArms, 3 so vzduchovkami/vetrovkami a CZ + GrandPower... ach jasne a este zivy "airsoft stage" kde ste za sklenenou(?) stenou mohli pozerat na akciu v priamom prenose.
Napriek tomu, ze to bolo zadara, mi to pripadalo odflaknute ale hadam sa to druhy rok zmeni aj s ucastou aj s profesionalitou.
-
inspiring_kepler
Martin Bečár a DEAS ARMS

Laserové strielanie, celkom fun

Grand Power

DEAS ARMS

ARMYTOYS + ostré zbrane

Airsoftová aréna

Luky z ArmyToys

MILITARY shop

Vzduchovka s výbušnými diabolkami

A takéto pekné baby tam boli od armytoys

Laserový trenažér, dobrá zábava.

Tento chlapík v popredí, menom Martin Kameníček tam bol za CZUB a všetkým trom nám to s prehľadom natrel v dueloch "head to head". Výborne sme sa zabavili.

Bol tam samozrejme aj pekný stánok Českej zbrojovky, ale nemám z neho anonymné fotky, lebo so všetkým sa chalani chceli odfotiť
Mali tam celý sortiment full-size pištolí + ostreľovačky.

Laserové strielanie, celkom fun

Grand Power

DEAS ARMS

ARMYTOYS + ostré zbrane

Airsoftová aréna

Luky z ArmyToys

MILITARY shop

Vzduchovka s výbušnými diabolkami

A takéto pekné baby tam boli od armytoys

Laserový trenažér, dobrá zábava.

Tento chlapík v popredí, menom Martin Kameníček tam bol za CZUB a všetkým trom nám to s prehľadom natrel v dueloch "head to head". Výborne sme sa zabavili.

Bol tam samozrejme aj pekný stánok Českej zbrojovky, ale nemám z neho anonymné fotky, lebo so všetkým sa chalani chceli odfotiť
Mali tam celý sortiment full-size pištolí + ostreľovačky.
Naposledy upravil/-a inspiring_kepler v 04 Júl 2010, 01:45, upravené celkom 1 krát.
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
Ahojte.Bol som tam poobede a suhlasim s predchadzajucimi prispevkami.Len poznamenam,že pre začiatočnika ako som ja je to celkom v pohode tym že tam bolo malo ludi sa dalo aspom vela poinformovat.Uznavam že pre ludi znalych to može byt bieda,ale prvy ročnik je prvy a doba tiež nie je zrovna podnikaniu priazniva...
to: bzucko1 nebol si to nahodou ty s priatelkou čo si skušal ladvinku na P1 MK7 ?
to: bzucko1 nebol si to nahodou ty s priatelkou čo si skušal ladvinku na P1 MK7 ?
- El Pistolero
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years
Na vystave SGE som bol vo stvrtok aj piatok. (trencanom sa aj takato "komorna" akcia oplati vidiet)
Neviem si pomoct, ale bola to bieda!
Absolutne nedostatocny marketing!!!

Podujatie bolo pre bezneho cloveka doslova UTAJENE! Ludia su dnes lenivi zahlteni agresinou reklamou, takze par plagatov po meste naozaj nestaci!
Na druhej strane moj pocit beznadeje kompenzovali vystavovatelia. Boli prijemni, zdielni a vdaka trestuhodne nizkej navstevnosti mali cas na individualny pristup.
Fantasticka bola moznost osahat si cely sortiment GP
Pekny stanok ma Ceska zbrojovka
Ale ani vystavovatelia neskryvali sklamanie nad urovnou akcie. Stale vsetci placeme, ze je kriza, ale aby sme s nou cosi robili, to sa naaam neeeechce
Saaak neeech to urobi nieekto za naaas.....
DUFAM, ZE SA USPORIADATELIA PREBUDIA

Neviem si pomoct, ale bola to bieda!
Podujatie bolo pre bezneho cloveka doslova UTAJENE! Ludia su dnes lenivi zahlteni agresinou reklamou, takze par plagatov po meste naozaj nestaci!
Na druhej strane moj pocit beznadeje kompenzovali vystavovatelia. Boli prijemni, zdielni a vdaka trestuhodne nizkej navstevnosti mali cas na individualny pristup.
Fantasticka bola moznost osahat si cely sortiment GP
Pekny stanok ma Ceska zbrojovka
DUFAM, ZE SA USPORIADATELIA PREBUDIA
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
http://www.expocenter.sk/ExhibitionActi ... &ItemID=17
Takže druhy ročnik je tu a dufajme že bude viacej vystavovatelov ale aj navštevnikov.
Takže druhy ročnik je tu a dufajme že bude viacej vystavovatelov ale aj navštevnikov.