Etuja

Používateľov profilový obrázok
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

1100 Sk
Blade
prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa Blade »

Inak ta dastacka je vraj o cosi horsia ako ta od Aegisu. Su to len detaily, ale cenovo su na tom takmer rovnako tak preco mat tu horsiu. Ja mam u od Aegisu a max spokojnost.

Da sa objednat tu:
http://profitactic.eu/tovar_detail.aspx?ID=200861214179

Cena je 1150 SK, bohuzial ja som tuto stranku nasiel neskoro a objednaval som ju z Ciech co mas stalo asi 1500 Sk.

Inak co sa tyka americkych stranok, tak ja som objednaval z www.gearzoneproducts.com a mal som to doma za 2 tyzdne, ale neobjednaval som do SR, takze to posudit neviem. Super tam je to, ze platis pevnu sumu za postovne (teda nie podla krajiny) v zavislosti na cene objednavky. Najprv som chcel objednavat z opticsplanet.com ale ti tam maju blbe reci ze nemozu hento a tamto poslat mimo USA. Cez gearzone ziadny problem, dostanes aj tracking number a mozes sa kazdy den vytesovat, lebo vies kde prave tvoj balicek je :lol:
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Nepoznate nejaky e-obchod, kde by sa dalo kupit toto?

http://www.taktickavystroj.cz/products/ ... 2%B4S-BAG/

Ja som uz skusal googlit, ale nic som nenasiel, tak sa chcem spytat, ci to niekto z vas niekde nezazrel.
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

...a prečo to nekúpiš priamo v tom e-obchode, ktorý si nalinkoval??? :roll: Klikneš na košík, vyplníš objednávku...
kapula
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Je to v cechach, chcem najskor skusit najst niekoho na slovensku ci to nema :)
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Podla mojich skusenosti najlacnejsie to zozenies v nemecku!

Ked si clovek odjednaveci tam a necha si ich poslat s DHL na Slovensko vyjde ho to lacnejse ako kupit u nas!!!
kapula
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

aha co som nasiel tu, typ 519 :)

uz to vyraba aj falco, ale ta cena, 2 lite je celkom dost, ta fotka je este dajaka divna, to vyzera ako site z riadne shitoveho materialu (ale to bude asi naozaj len fotkou). Chcel by som si to dakde osahat, ak by to bolo dobre usite a funkcne, asi by som to zobral, leto sa uz pomaly blizi...
duros
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa duros »

toto vyzera naj ! len sa pod tym na holo musi potiť človek asi že ?
xmaster napísal:no dnes som sa dostal konecne k mojmu dlho ocakavanemu pasu na skryte nosenie...
sice som mal v plane dat si ho vyrobit z kremoveho a perforovaneho materialu ako mi to slubil spominany koziar z poddunajskych ale uz mi dosla trpezlivost tak ho mam klasicky cierny...
dal som si tam vrecka zprava do lava mobil,pistol,doklady,puta a zasobnik...takto to vyznie ze chodim ako sud ale fakt to ani pod volnejsim trickom nevidiet...
viac tu a tie veci okolo toho zaberu si nevsimajte
:P :P :P http://fotoalbumy.azet.sk/xmasterxmaste ... 06daf3af53
maros15
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Mal som ho a predal som ho.Mal som najmensiu velkost a kedze mam pomerne uzky pas,tak to na mne trochu cestovalo a tasenie z toho tiez nic moc.
inspiring_villani

Príspevok od používateľa inspiring_villani »

keby ale bežné obchody tie kapsy niekedy mali, pýtal som sa už v 4 obchodoch a nemali moc púzdier. A zišla by sa mi skôr asi brašnička, ktorú nedám dole niekde bokom keď sadnem na káve a nezabudnem ju
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

duros napísal:toto vyzera naj ! len sa pod tym na holo musi potiť človek asi že ?
Potenie je jedna vec, to moze byt dost individualne (ja by som v tom v lete zomrel :wink:).
Ale na nosenie veci beznej potreby (mobil, peniaze, doklady) spolu so zbranou je to podla mna pre civila znacne nevhodne.
Neviem si predstavit, ako by som z toho na verejnosti tahal zvoniaci mobil alebo penazenku a nedal pritom vsetkym okolo jasne najavo, ze mam na bruchu nejake skryte puzdro, alebo im rovno neukazal zbran.
inspiring_goodall

Príspevok od používateľa inspiring_goodall »

maros15 napísal:Mal som ho a predal som ho.Mal som najmensiu velkost a kedze mam pomerne uzky pas,tak to na mne trochu cestovalo a tasenie z toho tiez nic moc.
No tak to som sklamaný, pretože ja mám tiež pás ako top modelka a chcel som si to objednať. :( asi sa začnem prežierať
maros15
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Okrem toho,kamos,co to odomna kupil mi minule spominal,ze sa mu to zacina trhat.(nosi v tom G19).
duros
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa duros »

Ja ale vobec nevidim problem v tom ze niekto kto bude chciet si v nejakom okamziku vsimne ze mam zabran. Ako kovboj chodit nebudem ale starosti si nerobim ze niekto si nieco vsimne. Ak nech to hlasi ja si to uz vyzerem ale rozhodne sa nebudem potit a stresovat.
kriznik
prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa kriznik »

Nejde o to, že na 3 sekundy porušíš predpis skrytého nosenia a niekoho tým pobúriš alebo vystrašíš. Skôr sa vystavuješ riziku, že si ťa niekto počká za rohom kvoli tvojej zbrani a nie peňaženke.
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."