Ako ma prepadli...

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 27 Dec 2009, 17:16, upravené celkom 1 krát.
elegant_pasteur

Príspevok od používateľa elegant_pasteur »

Nepovedal som ze v maskacoch chodim behat, vtedy som mal normalne sustaky a modru TS bundu.
R: skus behat s teleskopom na opasku, ten moj sa nak uvoloni a zacne ´´cinkat´´ co ma velmi znervoznuje, odhliadnuc od toho ze mi padaju nohavice. Staci ze mam na nich zavesenu baterku a noz.
Viem je to hrozne nebezpecne ked mam teleskop v ruke, ake ked dakto venci psa ako tela a nema ho na voditku tak to je ok. Nech to je just militantne, zato ma mozu mlatit?
Používateľov profilový obrázok
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Nie nadarmo sa hovorí : ".....športom k trvalej invalidite ..." :!: Obrázok
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa R »

iljusa: v Košiciach dostal kamarát nožom do krku pri bankomate za bieleho dňa, od olacha. Incident tiež začal somrom na cigaretku a eskaloval odmietnutím. Olach začal vykrikovať na celú ulicu že skurvený skinhed čo ma napádaš a podobné hlúposti, to ale bolo od útočníka dôkladne premyslené, hajzlík vedel velmi dobre že ak niečo nepôjde podla plánu tak bude argumentovať rasovo motivovaným útokom. Doplním len že kamarát má holú hlavu, nie je hlavohruď, nenosí TS a nesympatizuje z ultras. Holá hlava irituje indiánov a ľavicovú lúzu, dlhé háro nasiera naci pošukov, no a bežný občan to schytá z každej strany. Treba byť pripravený...
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Holú hlavu mám od 25, kedy mi vypadali vlasy vpredu hore (kamoš ma so smiechom nazýval "prvý pravoverný skín"), vzadu mi zostalo dosť na chvostík, ktorý mi dcérenka zapletala do copíka a zväzovala gumičkou... Voľajako sa mi darí neiritovať ani údenáčov, ani bombery! Len musím občas (v Košiciach) imitovať hluchého a nereagovať na reči blbé...
elegant_pasteur

No ked si pomyslim ze ma zozadu mohli bodnut nozom tak sa mi este teraz trasu kolena. Kamosa v Banovciach strajchol cigan nozom cez tvar, prislusnici ho chytili a krasne svoj cin oddvovodnil: vraj si ho pomilil so svojim bratom, ktory mu dlzi peniaze :twisted:
arminius
častý prispievateľ

Igrlik napísal:Holú hlavu mám od 25, kedy mi vypadali vlasy vpredu hore (kamoš ma so smiechom nazýval "prvý pravoverný skín"), vzadu mi zostalo dosť na chvostík, ktorý mi dcérenka zapletala do copíka a zväzovala gumičkou... Voľajako sa mi darí neiritovať ani údenáčov, ani bombery! Len musím občas (v Košiciach) imitovať hluchého a nereagovať na reči blbé...
Ja mám holú hlavu 25 rokov , zatiaľ ma vždy poddžubli v mojom okolí , že mám akosi už dlhé háro / asi 2-3 cm / . Vtedy príde na radu kopas strojček a je to :P

...v Košiciach...
Poznám - šak :lol: ... nemusíš , mal by si a nielen tam mať v trubke . Musíš len zomrieť . :wink:
Keby si mal napiecť toľko chleba , aby si zapchal všetky ústa , ošališ sa :!:
O tom povestnom rozume pomlčím :!: Blbí lidi - taky lidi :cry:

Veď vždy môžeš niekoho " zabiť " fasa hláškou , len musíš byť na to pripravený . To je ako tasiť zbraň , ja strieľam v takýchto prípadoch zásadne od boku . Veľa ľudí som už poslal do smútku :lol:
Slušne , bez rozčuľovania , kriku , ALE bohovo ironicky . Príkladov mám na rozdávanie , ale to je o niečom inom 8)
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

iljusa napísal:No ked si pomyslim ze ma zozadu mohli bodnut nozom tak sa mi este teraz trasu kolena. Kamosa v Banovciach strajchol cigan nozom cez tvar, prislusnici ho chytili a krasne svoj cin oddvovodnil: vraj si ho pomilil so svojim bratom, ktory mu dlzi peniaze :twisted:
A ako sa volal tvoj kamos a ten cigan ?
Kedze som priamo z BN tak by ma to dost zaujimalo.
elegant_pasteur

BKSL: mena tu nebudem prezentovat. A meno opaleneho spoluobcana ani neviem. Bolo to uz davnejsie, tak 3 - 4 roky nazad.
Igrlik
častý prispievateľ

arminius napísal: ...
Veď vždy môžeš niekoho " zabiť " fasa hláškou , len musíš byť na to pripravený . To je ako tasiť zbraň , ja strieľam v takýchto prípadoch zásadne od boku . Veľa ľudí som už poslal do smútku :lol:
Slušne , bez rozčuľovania , kriku , ALE bohovo ironicky . Príkladov mám na rozdávanie , ale to je o niečom inom 8)
Hej, idúcky od Pošty 2 k stanici ma pristaví cigán s otázkou "cygu nemáš?" - moja odpoveď "...vypatram jak trafika???"

Kamoša oslovila cigoška "...fajku za dvesto nesceš?" - on, neuvedomujúc si, o čom hovorí, vytreštil oči a odpovedal "Šak ja fajčím gigarety!!!" - rehotali sme sa dve hodiny... :D :D :D
arminius
častý prispievateľ

Igrlik :lol: :lol: :lol:
Kamoša oslovila cigoška "...fajku za dvesto nesceš?" -

Veď okolo stanice je to ako na E 55 , alebo v Blave na Panónskej ....

V utorok som išiel od bydliska predsedu parlamentu / šak asi vieš , kde býva , chudáčisko :cry: / a len tak pomaly smerom k Pošte 2 .
A ako sa vychádza na hlavnú , dávam pozor , no ale majnem som sa vydrbal na to detské ihrisko :lol:
Cigoška zreteľne naznačovala fajku :lol: Fúúúúúúúúúúúúj , taká hnusná bola , že by som jej ani môj ctený výzbrojársky bigar nepoložil v zmysle citátu : .. in RINĎOŠ veritas :!:
Igrlik
častý prispievateľ

...špeciálne kvôli tomu parku som si nechal pred pár rokmi darovať pod stromček od decák kalený teleskop... teraz v zime to nie je také husté, ale obzvlášť v lete po zotmení ak tade človek musí prejsť, alebo aj po tom kúsku chodníka od Pošty 2 k železničnej stanici a pred ňou - :cry: :shock: :(
Max11
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 3 months

Príspevok od používateľa Max11 »

DUSO: zbytocne provokovat??? To si necham narast dlhe haro aby som nahodov drahych romov neprovokoval?...
Zdravim som tu tak trocha novy :roll: Len mi nedalo nenapisat reakciu na tento prispevok :lol: Suhlasim z casti s oboma nazormi. Pokial sa da treba sa vyhybat znackam a typom oblecenia ,ktore mozu vyvolavat zle reakcie u niektorych ludi ale na druhej strane mat nejaku tu hranicu dokedy budem robit v tomto kompromis. Sam mam dlhe vlasy a tiez som sa stretol s blbeckami ,ktori sa jednoducho s tym nevedia zmierit. Najviac mi vadi ze si dovolia do mna len taki ti hrdinovia ,ktori maju okolo seba dalsich X kamaratov. Ale tiez si myslim, ze ak si niekto chce jednoducho buchnut , zvlast ked vidi slabsieho tak si na to najde akykolvek dovod. Zvycajne ked uz nevedia co si vymysliet tak len zadru "co cumis ?" Nastastie zatial mi vzdy stacilo pouzit absolutnu ignoraciu. Nosim pri sebe uz niekolko rokov sice obranne prostriedky ale nakolko neznasam nasilie nech to je aj v sebeobrane ,snazim sa vyhnut ich pouzitiu pokial je to mozne. Cital som tu aj take prispevky ze je lepsie obchadzat miesta kde sa vyskytuju skupinky takychto "hrdinov" ale z mojich skusenosti je to takmer nemozne. Kolkokrat staci ked cloveka zbadaju z dialky vidia ze je sam a nevyzera ze moc odporoval a uz sa hrnu k nemu. A zase nosit dalekohlad a stale sliedit ci sa nenachadzaju v okoli nejaki grazli je blbost.
Tos len tolko k tomuto :wink:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Poznam par chalanov čo maju 70kg aj s topankami,su super karateristi a pod.Keby si začali do takych mali by po vtakoch.Tiež vyzeraju že by ich vietor sfukol,raz taky machri natrafia na kata :twisted:
Gunslinger
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Heh, suhlas, poznam par takych, a medzi odstrelovacmi je ich tiez dost - na pohlad by ich odfukol silnejsi vietor, ale dokazu robit zdvihy na hrazde na dvoch prstoch do aleluja, obratnostou (rychlost, prielezy, zlanovanie do okien a pod.) sa im vyrovna malokto, a ti co uz nieco maju za sebou maju v ociach pohlad ktory (pre pachosa) nevesti nic dobreho... :lol:

Co sa mna tyka, casy ked som mohol robit dvojnika Mikulasa 'mikiho' C. uz su nastastie davno za mnou (dal som 20kg dole na sucasnych 'len' 90kg :-), aj on sice teraz trochu pochudol, ale som o hlavu vyssi takze si nas uz dufam nebude mylit nikto.

Bol som uz sice vo vselijakych situaciach (hlavne vonku), a bez ohladu na vzhlad/vzrast, je par veci ktore funguju vo vela pripadoch aj len psychologicky - napr. ak clovek musi prejst uzemim kde nieco podobneho hrozi (park kde sa zdruzuju podivne individua, prazdna bocna ulica v noci, atd.) je dobre kracat sebaisto a rychlo, na tvari vyraz 'permanentne nasraneho' (ten som si osvojil v Kyjeve ked som potreboval zapadnut medzi 'domacich'... :lol: popritom si mrmlat nieco pod nos alebo (bez ohladu na vychovu) stavnato nadavat do mobilu (bez vytoceneho cisla samozrejme :wink: a idealne v cudzom jazyku - najlepsie rustina/srbstina/atd. (Toto inak celkom dobre funguje aj na obchadzanie otravnych ruskych colnikov na letiskach :wink: :lol:

V pripade ze cloveka niekto oslovi so ziadostou/zamienkou (o cigu, 'sponzorstvo', atd.) casto staci nezastavovat sa a obist ho a slusne odpovedat s usmevom na tvari: 'Dakujem, neprosim si' - akoby cloveku nieco ponukali - to 'utocnika' zvycajne vyhodi z konceptu/pripraveneho scenara lebo bezne caka alebo pozitivnu alebo negativnu reakciu, a aspon naznak strachu. Toto sa da pouzit aj skor nez 'utocnik' stihne vobec nieco povedat, len vykroci smerom k cloveku. Ucinna tiez moze byt ironia ako spomina arminius, ale podla moznosti by sa nou 'utocnik' nemal citit osobne urazeny.

Deti/lahke vahy/... niekedy mozu tiez pouzit fintu, napr. 'Mas cigu? Nemam, ale Jozo ma, pockajte, donesiem, Jozooo, Joooooozoooooooo...' (rev z plnych pluc a beh, pricom Jozo je samozrejme len imaginarny priatel niekde v smere bezpecneho uteku), atd.

Neexistuje postup ktory by fungoval vzdy a pre kazdeho, a nie vzdy sa da z kritickej situacie vycuvat, podstatne je byt pripraveny, vzdy aspon periferne sledovat okolie, a samozrejme najdolezitejsia je prevencia (radsej priatelke/manzelke/... zaplatit taxik, alebo prejst kilak navyse, nez zbytocne riskovat).

Gunslinger
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"