Strelnica Zohor - BA

inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Niko: bohuzial to by platilo v optimalnych trhovych podmienkach. Ak by bolo v okoli BA viac otvorenych strelnic, naplnilo by sa co pises. V situacii , ked je Casta zavreta, Slovnaft zavrety, Jarovce a SAV su len na 22lr sa moze prevadzkovatel spravat ako chce, pretoze su silove zlozky ktore mu tam budu chodit a neplatia to zo svojho, takze ich nase nareky na webfore nezaujimaju
Pena
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

ROMAN, SAVka nie je len na .22lr. U nás sa dá strielať z krátkych zbraní rôzneho kalibru. Zakázali sme len Sa58 ...
Používateľov profilový obrázok
dirty.harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

pena - a dlhe do akeho kalibru?
Bauer
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

Pena napísal:ROMAN, SAVka nie je len na .22lr. U nás sa dá strielať z krátkych zbraní rôzneho kalibru. Zakázali sme len Sa58 ...
Mňa správci strelnice pustili keď som sa učil aj s 9x19mm. Z úcty k hostiteľom som nepoužíval celoplášť ale len mäkké Aresy, lebo mi spomínali, že majú certifikáciu strelnice na mäkké olovené strely. To som strieľal aj keď som bol raz na návšteve vo Vištuku.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Peterko, Reaper: bohužiaľ je to fakt pravda, písal som o tom už dávnejšie v inom topicu: http://webforum.sk/viewtopic.php?p=115386#115386
friendly_allen

Príspevok od používateľa friendly_allen »

Zoid, vsak sme tam tusim boli spolu, ked to so sibalskym usmevom vravel.
inspiring_sutherland

Príspevok od používateľa inspiring_sutherland »

dnes som bol v zohore a musim dat palec hore,
super pristup, pomohol vysvetlil dobre som si zastrielal a ani nevadilo ze som meskal
Peterko
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa Peterko »

Sparks: a akym systemom si platil? Mal si len jeden stav a to bolo cele alebo tiez ak si sa chcel aj hybat po strelnici si platil tym sposobom ako tu bolo spominane?

Lebo v priebehu leta sa chystam na 58icku a Zohor mi polohou velmi vyhovuje (aj z inych dovodov ako to, ze je to asi najblizsie v BA oblasti kde sa da s 58 strielat), preto ma velmi zaujma ako to tam aktualne chodi.

Edit: preco by malo vadit ze ty si meskal? Sam seba si oberal o cas...
inspiring_sutherland

akym sposobom :) no predsa penaznym, bol som tam aj s kamaratkou, normalne sme sa dohodli ze si ideme zastrielat a o vsetko sa postaraju na strelnici, dosli sme,poucili nas o zaobchadzani so zbranou,zastrielali,zaplatili a odisli
Peterko
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa Peterko »

:roll: OK... idem teda predpokladat ze si necital nic z toho o com sa v tejto teme pisalo a opytam sa ta teda uplne jednoducho: kolko € za co presne si platil?
inspiring_sutherland

cital neboj,ale na taketo reci co jedna babka povedala nereagujem a radsej nebudem komentovat danu situaciu, ked chces ist na strelnicu zavolaj si dohodni sa a zistis presne cenu
ja nemozem na tuto strelnicu povedat nic zle
Bauer
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

Ja sa tam chystám v najbližšom čase. Mám kúpené dve škatuľky Aresov olovených to bude dobre cinkať na popre a neodrazia sa mi späť a jeden zásobníček celoplášť na mierenku a budem tam mať fajné kultúrne vyžitie.
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Sparks: chlape ty si dyslektik/nechapes pisanemu textu, alebo proste nechces Peterkovi odpovedat? Opytam sa ta este raz: platil si len za seba, alebo si platil vstup aj za priatelku aj ked nemala ZP?

Mozno sa mylim, ale v akom vztahu si k prevadzkovatelovi/majitelovi danej strelnice, ked sa snazis vylepsit PR hlupej a zdieracskej strelnice? Osobne nastastie strelnicu riesit nemusim mam Cachtice a Lailu na skok, ale rad chodim kuknut aj na ine strelnice, ci uz sutazne, alebo len tak si puknut. Podla toho co tu citam o Zohor by som neoprel ani vzduchovku.

edit: madarcina odstranena
inspiring_sutherland

mily cubitko, uz som odpovedal cez PM
dalej komentovat nebudem, nejsom male azetacke decko aby som sa vyjadroval k nepodlozenym skutocnostiam jedneho nespokojneho klienta
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Cubitko, trocha pribrzdi prosím.

Písať o prevádzke, ktorú si nikdy nenavštívil, ako o "hlupej a zdieracskej", je mierne .... unáhlené?
Je tu 5 strán príspevkov, rozumný čitateľ si prečíta a spraví vlastný názor. Kto má vlastnú skúsenosť, takú či onakú, sem s ňou.
Netreba tu ale vytvárať žiadne fan kluby a ani nikoho križovať.
Napísať odpoveď

Návrat na "Strelnice"