Navrh novely #3
-
inspiring_boyd
ked to cele bolo horuce, ja som napisal Padovi a Galovi, ze s tym a tym nesuhlasim ako volic koalicie.. samozrejme ziadna odppoved, vsak naco, je po volbach. Su veci, ktore drzitelia ZP vieme ovplyvnit - komunikacia s poslancami (mailovo) ale vieme raz za 4 roky aj kruzkovat.
Mne nevadia psychotesty aj ked s nimi nesuhlasim, pretoze nic neriesia a len nahanju biznis urcitej skupiny, ale kazdych 5 rokov miekomu pomaly kupovat domcek sa mi nechce...
ak stanovia hranicu bude to diskriminacne, praveze tam by som ocakaval prehliadky a testy castejsie.., dochodcovia so zbranami na jojke...
kolko je strelcov a drzitelov ZP ? dost na to, aby svojim kruzkovanim, odkruzkovali poslanca, ktori teraz dlabe na svojho volica.
pockam si na pracovnu verziu ak s nou budem mat vyhrady, napisem poslancovi, ak sa vydlabne on na mna ja sa na buduce vydlabnem na neho, alebo aj na jeho stranu a dostanu to vsetci jeho partajnici, jedne hlas je nic, stovky mailov je uz to, co ich zacne vazne zaujimat, lebo maily im nebudu posielat lipsicovi privrzenci ale ludia, ktori nesuhlasia s pripravovanou novelou.
Mne nevadia psychotesty aj ked s nimi nesuhlasim, pretoze nic neriesia a len nahanju biznis urcitej skupiny, ale kazdych 5 rokov miekomu pomaly kupovat domcek sa mi nechce...
ak stanovia hranicu bude to diskriminacne, praveze tam by som ocakaval prehliadky a testy castejsie.., dochodcovia so zbranami na jojke...
kolko je strelcov a drzitelov ZP ? dost na to, aby svojim kruzkovanim, odkruzkovali poslanca, ktori teraz dlabe na svojho volica.
pockam si na pracovnu verziu ak s nou budem mat vyhrady, napisem poslancovi, ak sa vydlabne on na mna ja sa na buduce vydlabnem na neho, alebo aj na jeho stranu a dostanu to vsetci jeho partajnici, jedne hlas je nic, stovky mailov je uz to, co ich zacne vazne zaujimat, lebo maily im nebudu posielat lipsicovi privrzenci ale ludia, ktori nesuhlasia s pripravovanou novelou.
Možno najväčším problémom ani nie je psychotest, ale možnosť psychológa označiť držiteľa ZP za nespôsobilého jeho držania a držania zbrane, no a tu je veľký priestor na zásah vyššej moci a postupné odzbrojovanie slušných ľudí. Navyše sami psychiatri a lekári z koalície povedali, že "trvanlivosť" jedného psychotestu 5-7 rokov ako povedal Dano je obyčajná lož, takže aj tie jednotlivé intervaly na absolvovanie testov sú absurdné, teda tak, ako celý ten návrh...
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 11 months
Teraz ma napadlo, čo by vlastne ten Lipšic robil, keby sa neudiala DNV, veď on by nemal ani čo robiť. Na jeho mieste by som celý návrh zákona teraz stiahol, prehodnocoval a predkladal každý polrok na prejednávanie, no a za chvíločku je tu koniec volebného obdobia, no a potom by ho mal zase úplne stiahnuť, pretože pred volbami je treba sa pekne učesať, uhladiť, obliecť do posvätného rúcha a mazať voličom medík okolo papuľky.
Nechce sa mi tu nadávať, pretože keby som spustil po svojom, asi by som vyfasoval babána.
Ostáva mi len opakovane podakovať všetkým, ktorí za nás neprestávajú bojovať, viem že je to ťažká a úmorná práca a verím že svoje ovocie prinesie, no aký bude obsah cukru v ňom, to záleží na tom, či zvíťazí slnko alebo tma. Teraz je striedavo oblačno, ale temné sily Mordoru nespia....
Nechce sa mi tu nadávať, pretože keby som spustil po svojom, asi by som vyfasoval babána.
Ostáva mi len opakovane podakovať všetkým, ktorí za nás neprestávajú bojovať, viem že je to ťažká a úmorná práca a verím že svoje ovocie prinesie, no aký bude obsah cukru v ňom, to záleží na tom, či zvíťazí slnko alebo tma. Teraz je striedavo oblačno, ale temné sily Mordoru nespia....
-
friendly_meitner
Jedina moznost ako dat tejto vlade diletantov, spatnu vazbu je nevolit ziadnu stranu zo sucastneho stvorlistka, ak sa nad tym zamyslim tak sestlistka (zajacovci a matovicovci)
Ak nemate koho volit nevolte, im nase hlasy budu chybat, ak si vyberiete alternativu smelo do toho.
Toto je jedina moznost ako ich poslat na smetisko dejin, podobne ako Vlada...
Ak nemate koho volit nevolte, im nase hlasy budu chybat, ak si vyberiete alternativu smelo do toho.
Toto je jedina moznost ako ich poslat na smetisko dejin, podobne ako Vlada...
-
friendly_meitner