Mladík ohrozoval pištoľou dvoch mužov

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
spherixis
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 2 months

Mladík ohrozoval pištoľou dvoch mužov

Príspevok od používateľa spherixis »

Bratislava - Z trestného činu výtržníctva obvinil poverený príslušník Policajného zboru 28-ročného Viktora U. z Bratislavy.

Ten piatok 20. júna okolo 23.00 h na Michalskej ulici v Bratislave pred jedným z podnikov pištoľou, ktorú mal v legálnej držbe, mieril na dvoch mužov vo veku 33 a 29 rokov. Policajti 28-ročného muža predviedli na políciu.

Po vykonaní potrebných procesných úkonov tohto muža i zúčastnené osoby prepustili. Stíhajú ho na slobode, ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania. TASR informovala dnes hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Tatiana Kurucová.

http://www.bleskovky.sk/cl/10/271271/Ml ... voch-muzov
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Jeden Imbecila a dnes v spravach na Jojke som uz zapocul silne reci o psychotestoch.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Psychotesty možno nie sú úplne od veci, ale kua, keď budú psychológovia testovať nás, kto bude testovať psychológov?! Veď to sú často tí najväčší pošuci.
:P
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Takto to asi dopadne, keď sa bránite sám proti viacerým útočníkom. Velký problém, lebo nemáte svedka na rozdiel od druhej strany.
A nebodaj vás napadne skupinka apačov, tak to máte na krku aj rasizmusa atď.

/ nebol som tam, takže neviem, ako to bolo naozaj /
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Kapo: táto alternatíva ma napadla ako prvá, ak bol napadnutý a bránil sa tak ho zachráni jedine nejaká priemyselná kamera ktorá udalosť nasnímala. Prípadne ak boli "obete" pod vplyvom a budú sa im rozchádzať výpovede.
spherixis
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

Jack napísal:Psychotesty možno nie sú úplne od veci, ale kua, keď budú psychológovia testovať nás, kto bude testovať psychológov?! Veď to sú často tí najväčší pošuci.
:P
Sulas s jednym aj s druhym veru. Ked pozeram, co za ksichty koncia moju skolu... :lol: smiech cez slzy...

Kapo napísal:A nebodaj vás napadne skupinka apačov, tak to máte na krku aj rasizmusa atď.
Uz som ho spominal, kamarata pravnika. On vravi, ze v takomto pripade je clovek pekne v ri*i, pretoze ma rasovo motivovany cin na krku, ci chce alebo nie. EU pritlaci a moze cloveka roztrhat, zial bohu, tak lahko sa uz toho nevyzuje.
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Vidíte?? Lepšie je namiesto zbrane nosiť radšej po vačkoch vela drobákov, a pri prepadnutí ich rozhodiť pred seba a v trme-vrme zmiznúť ako Koperfield. :D

Ozaj, viete ako by sa mala vaša prdel v opačnom prípade v Leopoldove?? :wink:
inspiring_mcclintock

Príspevok od používateľa inspiring_mcclintock »

naco potom mam akoze nosit zbran na obranu ked sa v lepsom pripade mozem dostat z pruseru do este vacsieho pruseru...

tie drobne vo vacku maju nieco do seba :lol:
maros15
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Ked sa tak vo velkom hovori o psychotestoch,tak som zvedavy kto otestuje nelegalnych drzitelov zbrani-ti su ovela nebezpecnejsi.
Jack
moderátor

Veru tak maros15. A kto potom otestuje všetkých majiteľov sekier, kladív, lopát a kuchynských nožov, s ktorými sa ročne spácha niekoľkonásobne viac t.č. ako so strelnými zbraňami.
:lol:
inspiring_mcclintock

Príspevok od používateľa inspiring_mcclintock »

Vodici budu mat asi povinne psychotesty prvi, potom mozno aj drzitelia strelnych zbrani a nakoniec to skonci aj ostatnymi majitelmi potencionalnych vrazednych nastrojov a pomocok...

inac k veci: nesledujem tu temu s psychotestami pre drzitelov ZP, ale ked to bude povinne dufam, ze to bude platit len pre novych ziadatelov a ne ze budu potom po nas chciet, aby sme sa isli niekam dotestovat dodatocne .... :?:
R
častý prispievateľ

sorry za OT, ak psychotesty tak nech nám naši zákonodarcovia idú príkladom :lol: v každom prípade je to blbosť na entú pretože testovanie bude prebiehať následovne: zbehnem za kamarátom a mám. Nemám kamaráta, mám na 50% smolu, pretože ak natrafím na psychológa pacifistu nikto mu nezabráni vydať negatívny posudok. Niektorý psychológovia, razia myšlienku že chcieť vlastniť zbraň je úchylka "veď načo by komu bola strelná zbraň"
djuri
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

83Sajmon napísal:Vodici budu mat asi povinne psychotesty prvi, potom mozno aj drzitelia strelnych zbrani a nakoniec to skonci aj ostatnymi majitelmi potencionalnych vrazednych nastrojov a pomocok...
to bude dost pruuser ked pojdem do tesca kupit kuchynsky noz a pri pokladni budem musiet spravit psychotest :D
Jack
moderátor

Djuri, dovedené ad absurdum: ...pokladníčka, ktorá ti ten psychotest spraví, ťa vyhodnotí ako nebezpečného agresívneho jedinca, psychopata, sociopata, schizofrenika a ešte aj latentného zoofila, nekrofila a onanistu. Nôž ti nepredá s dovetkom, že keď chceš údené, nemusíš si ho krájať, môžeš ho predsa hrýzť a zemiaky môžeš variť v šupke.
:lol: :P :twisted:
A pritom si len úplne normálny mierumilovný chlap, otec rodiny, čo chce nožíkom synkovi vystružlíkať Pinocchia.
:wink:
Ale konečne k veci: mrzí ma, že chlapčisko to vytiahol a spôsobil taký rozruch. Len mi v prvom momente chýbala informácia, či bol alebo nebol triezvy. Tá by mne osobne veľa napovedala o tom, čo sa asi udialo.
R
častý prispievateľ

Ak sa na konanie v NO alebo KN pozrieme pohladom bulvárnych škrabákov tak vždy dostaneme námet na článok v ktorom sa dajú držitelia vykresliť ako psychopati so zbraňou. Dôvodom je postup pri vyšetrovaní, strelec je najprv obvinený z Tč. a až súd rozhoduje o jeho nevine. Dovtedy je pre bulvár psychopatom a námetom na "dobrý článok" Boševici v národe dokonale potlačili vedomie že brániť sa neprávosti je právom, a ak si uvedomíme že imperialisti už vymreli a na ich miesta prišli bolševici tak dôjdeme k záveru že sa treba odsťahovať...
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"