Nový Premier (Tangent Theta) a nový Vortex Razor HD gen 2

Kall
prispievateľ
Registered for: 22 years 2 months

Príspevok od používateľa Kall »

trošku mně na tom zaráží použitá baterie CR 2032 není zas až taková kapacita, když mrzne, jde to dolů,
kdyby šli o třídu vejš, nic by jim to neudělalo.
Používateľov profilový obrázok
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

V Swaro Z6i mi CR2032 vydrzi tak dve sezony a myslim si, ze dostane dost zabrat. Napr. taka spolocna polovacka, vtedy svieti s dvomi prestavkami od rana do neskorého popoludnia a v mínusových teplotách. Problem som zatial nezaznamenal. Pouzitie CR2032 je myslene smerom k tomu, ze je to (asi) najpouzivanejsia plocha bateria pre podobne aplikacie. Zrejme kvôli tomu a malym priestorovym narokom drviva vacsina puskohladov pouziva prave tento typ. Samozrejme najdu sa aj vynimky, napr. Cassidian 3,5-26x pouziva model CR123.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Tento byvaly Premier, tak to je ukazka ako pokazit dobru fungujucu vec , ten zoomovaci prstenec vyzera otrasne a podla tych plytkych a riedkych zarezov sa bude v ruke pekne smykat , co rok to novy majitel ..zaujimava firma teda ... zaujimave ze jeden rok si kupite Bentley a druhy rok sa to uz vola Dacia , ale vraj je to to iste ako to Bentley :D Aj dobry nazov tomu dali : RIFLE TELESCOPES FOR PROFESSIONAL MARKSMEN
http://www.tangenttheta.com/
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Turbi: Myslim ze to je umyselne (a vcelku rozumne) - kvoli legislative (ci uz americkej, alebo medzinarodnej - vratane colnych zalezitosti a pod.) je urcite lepsie puskohlad nazyvat 'Telescope' nez 'Riflescope' (pravdolaskomilovia nemaju radi nic co ma v nazve 'gun'/'tactical'/'rifle' atd. :wink: A aj u nas urcite skor a jednoduchsie vyclis 'telescope' (ako optiku) nez 'riflescope' (co uz moze byt aj zbranove prislusenstvo, atd.).

Inak, zaroven sa tak mozno Premier dostane prec zo zoznamu optik pouzivanych U.S. armadou (pre nasinca/export opat len plus).

Reviews asi ukazu ci a ako sa lisi od klasickeho PR (na prvy pohlad vidim len trochu odlisny system podsvietenia a uzamykania/re-zeroingu), kazdopadne drzim im palce.

Gunslinger
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Ten novy Razor ma celkom zaujimavy rozsah zvacenia, ale nepaci sa mi osvetlenie celej osnovy. Uplne by stacilo osvetlit iba stred. Uvidime za aku cenu sa bude ponukat v EU. V pripade ceny cca 2000€ by to mohlo byt zaujimave riesenie.
Kall
prispievateľ

osvětlení celé osnovy je nutný pro taktiku, na pohybující se terč za tmy.
BTV
častý prispievateľ

Pokial je osvetleny iba stred, tak vacsinou jemne osvetluje aj zvysok osnovy. Alespon mne to tak staci.
Kall
prispievateľ

na osvětlenýho běžícího popra v úplné tmě na 400 m to nestačí.
onevan
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa onevan »

BTV napísal:Ten novy Razor ma celkom zaujimavy rozsah zvacenia, ale nepaci sa mi osvetlenie celej osnovy. Uplne by stacilo osvetlit iba stred. Uvidime za aku cenu sa bude ponukat v EU. V pripade ceny cca 2000€ by to mohlo byt zaujimave riesenie.
3-18x50 bude za 2599,- dolarů
4,5-27x56 bude za 2999,- dolarů
Což je už na uváženou jestli nekoupit Premiéra :-)
Razor HD Gen II 4.5-27x56 Riflescope
**Available Summer 2014**
BTV
častý prispievateľ

....pripadne novy SaB PMII 3-27x56
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

SaB PMII 3-27x56 bude za 6579,- dolarů
:roll:
onevan
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa onevan »

No nekup to :-) To radši 2x Razor Gen 2.
podes
prispievateľ
Registered for: 14 years

Príspevok od používateľa podes »

Chlapi, podľa vyššie uvedeného mám tomu rozumieť že Premier Heritage sa už nebudú vyrábať, alebo nebodaj firma zmenila majiteľa?
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Presne tak.
Vyroba puskohladov Premier bola ukoncena este v minulom roku, nastupuju nove modely Tangent Theta.
Majitel je stale ten isty - zjednodusene povedane.
Napísať odpoveď

Návrat na "Puškohľady, ďalekohľady a kolimátory"