Čo poviete na model Bruni-85?

Plynové pištole, expanzné pištole, plynové náboje
elegant_shockley

Čo poviete na model Bruni-85?

Príspevok od používateľa elegant_shockley »

prosim vas odporucili by ste my tuto zbran?
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Neodporučil. Kúp si radšej kaser. Spraví ti rovnakú službu za zlomok ceny, pričom neriskuješ, že ťa niekto trafí ostrou a obháji sa, že to, čo si naňho ťahal vyzeralo tiež ako ostrá.
:idea:
P.S.: Nemám rád plynovky. To len tak na okraj, keby to nebolo jasné z vyššie napísaného.
:P
spherixis
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

Matko: len by som sa opakoval po Jackovi. Tiez mam kaser :wink:
inspiring_lewin

Príspevok od používateľa inspiring_lewin »

Matko: Ako si si všimol si na nesprávnom fóre zrejme . Tu sa na radu aká značka alebo aký plyňák je dobrý dozvieš len to, že plyňák je blbosť .
:)
Ale ja ti skúsim odpovedať na otázku. Zhodou okolností som mal burni mod.85. Môžem ti len toľko povedať že za tú cenu ujde aj keď sem tam sa vyskytla zádržka a to táká, že nevyhodilo nábojnicu s komory. Asi tak každý 20ty .Ak chceš niečo kvalitnejšie ale zase o hodne drahšie by som ti odporučil Walthera , buď P22 alebo asi to naj P99 ale ten je už fakt dosť drahý.
Naposledy upravil/-a inspiring_lewin v 24 Jún 2008, 15:20, upravené celkom 1 krát.
elegant_shockley

Nho rozmyslal som nad waltherom,je to podla mna moc dobra gun,...p22 som chcel,ale tak momentalne mam len 3 tisicky,ale asi pockam 1 tyzden a kupim walthera za 5 tisic:)...aj ked mozno by my uplne stacil kaleny teleskop nie?...
peto543
prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa peto543 »

kup teleskop + kaser a este ti ostane aj na pivo ;)
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Ja by som do plynovky neinvestoval.
Za 5000 uz mas v komise aj satru cz75.
Tiez som za teleskop a kares a to pivo! :lol: :lol:
elegant_shockley

nho chlapi lem to je v tom ze nemam 21 a ZP...takze asi preto iba plynovku,,,ale asi kupim iba ten teleskop,mam aj boxera,zatial my to staci:)..a to pivo:Pno yo to beru aj ja:D
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Michal1 napísal:Ja by som do plynovky neinvestoval.
Boze, taketo komenty zboznujem, vyjadri sa k veci, k teme a co myslis, ze je take lahke mat Acko zbrojak? Jednak su to dalsie financie a na ochranu seba a majetku ti to nedaju :evil: Nie kazdy si mieni zakladat ziv. A Bcko je ti nanic, okrem sportovej strelby, neviem kto si to vybavi nato, aby to mal zamknute doma a zasobnik a naboje a gun oddelene, alebo nebodaj mas doma zabudovany trezor :lol:. Bcko mali zrusit dopc a iba A. Som zvedavy akym podvodom si si ty vybavil Acko :D Urcite mas nepotrebny, alebo pozastaveny ziv. list doma...
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

C08R4 napísal:
Michal1 napísal:Ja by som do plynovky neinvestoval.
Boze, taketo komenty zboznujem, vyjadri sa k veci, k teme a co myslis, ze je take lahke mat Acko zbrojak? Jednak su to dalsie financie a na ochranu seba a majetku ti to nedaju :evil: Nie kazdy si mieni zakladat ziv. A Bcko je ti nanic, okrem sportovej strelby, neviem kto si to vybavi nato, aby to mal zamknute doma a zasobnik a naboje a gun oddelene, alebo nebodaj mas doma zabudovany trezor :lol:. Bcko mali zrusit dopc a iba A. Som zvedavy akym podvodom si si ty vybavil Acko :D Urcite mas nepotrebny, alebo pozastaveny ziv. list doma...
Kludni hormony suhajko. Tu nikto nepise, aby si si vybavoval zbrojak!!!! :twisted: Nazor vacsiny je taky, ze plynovka je totalna somarina a investovat po plynovky je ako splachnut peniaze do zachoda, lebo za desatinu ceny plynovky si kupis kvalitny kaser a popripade teleskop. Ucel to splni ten isty a neriskujes, ze ked na niekoho vytasis plynovku, ze ta da do smutku a este na jeho strane bude stat zakon. Ak ti ide o to, ze chces mat na opasku zavesenu buchacku a nie o vlastnu bezpecnost, tak si rob ako myslis, ale svedci to o tvojej mentalnej nedospelosti.
inspiring_lewin

Viem, že to bude kus OT ale keď už sa to tu spomína.
Keď na teba nejaký feťák alebo kriminálnik vytiahne teleskop prípadne aj kasér, že ti ide naložiť na hubu a okradnúť Ťa a Ty máš pri sebe gun , čo urobíš?
Mohol by mi niekto mimochodom popísať modelovú situáciu ako by to vypadalo keď niekto sa BRÁNI s plynovkou a následne je zastrelený ozajstnou zbraňou?
spherixis
častý prispievateľ

Tak teda trochu OT (ak, tak pls o presunutie)
"Lupic" (nebudeme podnecovat rasovu neznasanlivost :D) na mna v tmavej ulicke vybehne, okrikne ma, aby som mu dal penazenku, hodinky - ako v americkom filme. Mieri zbranou. Mne sa podari v nestrazenom momente tasit, vystrelit, chlapik pada mrtvy na zem. Zial, co drzal v ruke bol len kaser v tvare pistole .... :? Budem z toho mat strasny pruser, ale chcel si modelovu situaciu a tu je zakon na mojej strane.

Naplnil som potrebne znaky NO.
Odovodnene som sa domnieval, ze moj zivot je v priamom ohrozeni. Moja obrana bola primerana utoku, nakolko bola vykonana rovnakym prostriedkom, akym utok hrozil - strelnou zbranou. (aj ked v tomto pripade to bola len hracka pre deti v sustakoch)

Preto tu stale dookola kazdy opakuje, ze plynovky su nielenze totalne zbytocne vyhodnene peniaze (kaser spravi rovnocennu a uplne rovnaku sluzbu), ale aj zivotu nebezpecne.
inspiring_lewin

spherixis: Dík za vykreslenie situácie ale asi sme sa nepochopili . Ja som myslel situáciu kde je použitá plynovka ako obranný prostriedok. „ keď niekto sa BRÁNI s plynovkou a následne je zastrelený ozajstnou zbraňou?“
Myslím , že každý na tomto fóre čo si chce zadovážiť plynovku ju chce na obranu. Každý mu ale nahovára, že s ňou môže prísť o život zastrelením. Preto by som chcel nejakú situáciu v akej by mohlo dôjsť pri obrane k zastreleniu obrancu s plynovkou.
spherixis
častý prispievateľ

Tak dobre :D
Predchadzajuca situacia ibaze par rozdielov:
Lupici su dvaja. Jeden ta ohrozuje nozom a pyta si penazenku, hodinky....
Ty vytiahnes na svoju obranu plynovku a vzapäti druhy chlapik pokakany od strachu, ze zastrelis jeho a aj jeho kumpana, vytiahne ostru zbran a urobi ti dieru do cela.

Moze byt? :D
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Ja neobhajujem plynovky, ale topic je o bruni-85 :!:
Napísať odpoveď

Návrat na "Plynové pištole"