PLYNOVE ZBRANE - zaciatocnik

Plynové pištole, expanzné pištole, plynové náboje
vigorous_turing

PLYNOVE ZBRANE - zaciatocnik

Príspevok od používateľa vigorous_turing »

Potrebujem poradis,surne :) Dik

1-Chcem si kupit plynovu zbran,a mam par otazok,ked na mna utoci skupinka rukami,a ja som sam a mam plynovu zbran tak kedy ju mozem vytiahnut? Ked nemam ziadnu sancu?

2-Ako funguje ta svetlica? Myslim strielanie s nadstavcom,mate nejake video?

[/b]
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 14:08, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Bum, no ani by som nepovedal, uz si niekedy dostal naraz 2x nonivamid 120Mg do tvare? Potreboval by si prvu pomoc, to ti rovno vravim a to poznam jak plynovky, tak aj ostre. Aj ked sa nezastavam plynoviek. Radsej plynaka, ako dostat po papuli :lol:. Plynovka ma aj odstrasujuci ucinok.

2. Funguje to ako svetlica :). Nabijes poplasnu nabojku, nastrknes nastavec a do neho das svetlicu (Vyzera ako tucna kapsla, alebo megatresk pirat :lol: a odpalis) A su rôzne piskajuce, zlate, signalne a atd.
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 14:08, upravené celkom 1 krát.
C08R4
častý prispievateľ

To mas pravdu, ale je to take keby, keby no tazko povedat, zalezi o akych utocnikov sa jedna. Niekedy sa neda branit ani s ostrou (Napriklad ta obkolesia, alebo napadnu zozadu a pod. alebo si len tak buchnu a utekaju prec, ani vtedy nesmies pouzit zbran)
inspiring_ganguly

..
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 08 Dec 2009, 10:14, upravené celkom 1 krát.
vigorous_turing

Príspevok od používateľa vigorous_turing »

Ale tak ked idu napr. 3 proti mne a ja som sam,a idu ma napadnut tak im mozem strelit do ksichtu nee? obycajnou plynovskou,nee tym novamidom tak zastavim ich stym ne?
romanon
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa romanon »

no s obycajnym poplasnym nabojom (blank) budes vo vyhode akurat tak po prvy vystrel :) ano naplasit sa s tym da ale jakmile utocnik zisti ze to nema ziaden ucinok tak si skoncil.

a k bodu 2, takto vyzera strielanie svetlic z plynovky

http://www.youtube.com/watch?v=WT1cGyI0bo0
eager_aryabhata

Príspevok od používateľa eager_aryabhata »

Plynovka po malom ,,upgrade,, moze byt velmi silna zbran. . .ublizit s nou ublizis no nezabijes. A pouzitie plynovej pistole alebo hocijakej inej aj repliky je povazovane ako utok s naozajstnou zbranou.a co sa tyka nutnej sebaobrany tak to zalezi proti komu si isiel co su zac atd...to moze byt povazovane ako nutna sebaobrana a nemusi.ak chces dam ti linky na presne znenia zakonov
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

moze byt povazovane ako nutna sebaobrana a nemusi
Pouzivaj radsej pojem Nnutná obrana, ako sa to vyskytuje v zakone.

Nutna sebeobrana mi prislo trosku "komicko" nezvycajne. :wink: :lol: :lol: :lol:
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Filipko:
Co si prosim ta predstavujes pod takym pojmom ze "maly 'upgrade'"?
Lebo ak nahodou nezakonnu upravu zbrane, tak to je potom ozaj rada nad zlato. :roll:
romanon
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa romanon »

yarco prave si ma predbehol....tiez ma teda zaujima ten "maly upgrade"
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

romanon
yarco

Filipko:
Co si prosim ta predstavujes pod takym pojmom ze "maly 'upgrade'"?
Lebo ak nahodou nezakonnu upravu zbrane, tak to je potom ozaj rada nad zlato.

yarco prave si ma predbehol....tiez ma teda zaujima ten "maly upgrade"
Žeby , asi :roll: takto ...... :?: Atď

http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=24061#24061
inspiring_tu

Príspevok od používateľa inspiring_tu »

Veď ho nechajte chlapi, Filipko si asi pomylil "plynovku" s "airsoftkou", tam sa robí "upgrade"... :wink: V mladom veku sa to stava, podľa jeho príspevkov odhadujem jeho vek asi tak na 14 rokov...Radšej ho poučme ako karhajme... :wink:

P.S.: Ale nech sa správa slušne, nie ako v TOPIC-u o bojových umeniach, inak asi bude "BANANA JOE".
C08R4
častý prispievateľ

Je pravdou, ze som trocha k CZ skepticky, nemam taku zbran a nemôzem to posudzovat. S CZ100 som este nestrielal, ale sa mi na nej nepaci ako je rieseny zaver v tele ramu, porovnaj si to s inym reciklatom, napr: Glockom. Na prvy pohlad sa mi nezda ten system moc bezpecny, to je len moj zaujaty nazor :lol:. Jednoducho zelezo, ktore sa pohybuje po plaste, mi berie celkovy dojem z tej zbrane. Ale tu sme OT, odpiste mi do sekcie CZ.
Napísať odpoveď

Návrat na "Plynové pištole"