Novy 500,- SK kolok v EUR?
-
inspiring_mcclintock
Novy 500,- SK kolok v EUR?
Idem kupit novu zbran a neviem aky kolok teraz beru za nakupne povolenie, predtym bolo 500,- a aku ma PZ teraz taxu v EUR? nevie niekto poradit nechce sa mi chodit tam dvakrat...dakujem
-
inspiring_mcclintock
Už som to dal na :
Zaslal: Pi január 16, 2009 1:36 pm
Predmet:
Koľko zaplatíme na úradoch !
http://www.pluska.sk/politika/2009/01/k ... adoch.html
-
inspiring_mcclintock
no jo uz som kupil aj GLOCK tricko...zacinam byt normalne GLOCK possitive. Sice aj napriek tomu ze som predtym nic moc 9mm nestrielal iba z takej starej osarpanej CZ 75 co sa z glockom ani neda porovnat, si myslim ze to je to pravé OPTIMUM strelnej zbrane tzv. etalon a zbytok je len taky pokus o nieco 
-
inspiring_mcclintock
Miro389:
Neviem, ake mas skupiny v ZP, ale ak na kartickach nemas uvedeny trvaly pobyt (sk. A), staci vymenit len ZP a v nom odkazat na cislo stareho ZP.
Usetril by si 3x4.5€, ale to by musel chciet aj dotycny policajt.
Trocha problem je, ze kazde oddelenie PZ to riesi po svojom a napr. pri skupine A zapisuje do ZP/PZ, co sa mu zachce
Neviem, ake mas skupiny v ZP, ale ak na kartickach nemas uvedeny trvaly pobyt (sk. A), staci vymenit len ZP a v nom odkazat na cislo stareho ZP.
Usetril by si 3x4.5€, ale to by musel chciet aj dotycny policajt.
Trocha problem je, ze kazde oddelenie PZ to riesi po svojom a napr. pri skupine A zapisuje do ZP/PZ, co sa mu zachce