Nova K100 v prdeli vďaka prebíjancom :-(

friendly_kirch

Nova K100 v prdeli vďaka prebíjancom :-(

Príspevok od používateľa friendly_kirch »

No tak a máme po búchačke! Naša K100-vka mala dva mesiace, vystrelené bolo z nej okolo 800 nábojov.

Tu je niekoľko fotiek:

http://img134.imageshack.us/gal.php?g=99685302.jpg

Komplet celá pištol je v prdeli! Rám je prasknutý, poistka roz*ebaná, hlaveň vzpriečená a záver po takej tlakovej skúške :D bude mať určite mikrotrhliny! :(
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Ake to boli prebijance :cry: kokos ale dopadla,kua este ze mam aj glock :roll: to co tam bolo tormetaky na stvornasobny tlak :roll:
sano2
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

tak teda toto, čo sa ti podarilo? streliť do upchatej hlavne? alebo čo?

popiš čo si s tým robil aby sme sa vyvarovali. :?
Kuro
expert
Dátum registrácie: 22 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

trt, a nie po buchačke. dones ju, spravíme :lol:
Kuro
expert
Dátum registrácie: 22 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

bud si isty, že tak ako ta K100 sa bude dat spravit, tak po niečom takom by Gčko bolo nauplnu totalku. U kačeny sa vyberie trhnuta nabojnica, a vymeni plast. U gčka by s istotou praskla komora.

BALISTIK napísal:Ake to boli prebijance :cry: kokos ale dopadla,kua este ze mam aj glock :roll: to co tam bolo tormetaky na stvornasobny tlak :roll:
BALISTIK
moderátor

Ja pouzivam taktiez prebijance ale nie take nadupane :roll: ja som zatial spokojny ale prechadzanie mi chvilu potrva.Len mne prebijanec akoby nepodalo hlbsie do komory :roll: mam Silver verziu treba ju dlhsie zabehnut :?: kolegovia mi radia skratit pruzinu,ale p.Lihan mi vravel ze je tam slabsia :?:
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:44, upravené celkom 1 krát.
BALISTIK
moderátor

Bum-Co si zmenil kabat aj ty :twisted:
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:43, upravené celkom 1 krát.
sano2
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

inak čakal som reakciu od jara, a popravde čakal som nejakú odpoveď vo forme "dones spravíme :D "
Pena
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Neviem, či takýto problém stojí za tých pár eur ušetrených na prebíjaných nábojoch. Aj teraz som videl na pretekoch rozdiel medzi prebíjancami a "klasikou". Klasika strieľa všetko rovnako, prebíjance robia rozptyl ako sviňa. A bol tam jeden prípad, keď asi nebolo v prebíjancovi dosť prachu, lebo len tak "fľusol". Našťastie aspoň vyletel z hlavne, lebo ináč by tomu človeku ďalšia rana asi roztrhla hlaveň ( pri rýchlej streľbe na popre to človek ani neregistruje). Ja som si teraz nakúpil do zásoby S&B po 0,166 Eura kus. Mám istotu, že budem celú sezónu strieľať s rovnakým strelivom.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Je rozdiel ci buchas za 5Sk ci za 3 ci 3,20.
Pri 5000 ranach usetris rocne na novu pistol. :wink:

Ked kacka vydrzala naboje L7A1, tak nejaky prebijanec hlavni nespravy bordel. :wink:
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Pena napísal:Aj teraz som videl na pretekoch rozdiel medzi prebíjancami a "klasikou". Klasika strieľa všetko rovnako, prebíjance robia rozptyl ako sviňa.
To by som si netrufal takto zovseobecnit.
Existuje milion druhov 'klasiky' a 'prebijance' tiez nie su len jedny.
Ja osobne nemam s origo SB FMJ 8.5g mensi rozptyl nez s 150grs Aresmi, niekedy skor naopak.
A za normalnu cenu, t.j. na trening 5 max 6 Sk, nemas ani v 'klasike' extra velky vyber. SB 8.5g/130grs v porovnani s tymi Aresmi mi v subkompakte dost kopu a porovnatelny ekvivalent SB 140grs Subsonic stoji radovo 9 Sk, co je na trening nonsens.

Btw. su aj pripady nedostatocnej/ziadnej navazky aj pri 'origo' nabojoch. Je to logicke, ved postup vyroby 'origo' a prebijaneho naboja je rovnaky. A pravdepodobnost vyskytu tohto javu asi nikto nema dostatocne zdokumentovanu na nejaku fundovanu debatu.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Najlepsie naboje su tie, ktore si samozrejme urobis sam domana vlastnom stroji a vsetko si kontrolujes.
To su 100% naboje s rovnakou navazkou a lietaju rovnako.

Pred 2 tyzdnami som skusal s Aresmi miernku a bol to horor.
Predtym seria 4 rany pod jednu lepku, teraz ako strela z brokovnice. :cry:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

k100 k-boom zvladla pohodovo,ram G by bol nasračky,komora tiež.Strelec to prežil bez ujmy.
Jaro,kvalitne materiály používaš,nie jak posledný rez G zaveru.Kua,čísla som predýchaval :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"