Štyria mladíci dobili bezdomovca!
03.05.2009 15:35
BRATISLAVA/PREŠOV - Štyria chlapci vo veku 13 až 16 rokov z Ruskej Novej Vsi dnes v noci na Holého ulici v Prešove napadli 52-ročného bezdomovca.
Ako informoval zástupca prešovskej policajnej hovorkyne Daniel Džobanik, muž utrpel ťažké zranenia, s ktorými bol po ich útoku hospitalizovaný v nemocnici.
Vyšetrovateľ voči nim začal trestné stíhanie vo veci pre zločin ublíženia na zdraví, v súčasnosti vykonáva ďalšie procesné úkony.
http://www.topky.sk/cl/100370/454149/St ... ezdomovca-
03.05.2009 15:35
BRATISLAVA/PREŠOV - Štyria chlapci vo veku 13 až 16 rokov z Ruskej Novej Vsi dnes v noci na Holého ulici v Prešove napadli 52-ročného bezdomovca.
Ako informoval zástupca prešovskej policajnej hovorkyne Daniel Džobanik, muž utrpel ťažké zranenia, s ktorými bol po ich útoku hospitalizovaný v nemocnici.
Vyšetrovateľ voči nim začal trestné stíhanie vo veci pre zločin ublíženia na zdraví, v súčasnosti vykonáva ďalšie procesné úkony.
http://www.topky.sk/cl/100370/454149/St ... ezdomovca-
-
inspiring_lederberg
To by chcelo vediet pricinu vzniknutej situacie.
Ja ich neobhajujem ale osobne sa mi velakrat stalo ze ked som vystupoval z auta pred obchodakom prisli za mnou ze sefko nemas drobne sme hladni, som vojnovy veteran, nemam ruku, vcera ma vyhodili z domu, stratil som sa a ine smutne pribehy zo zivota...
A ked im poviem ze nedam lebo tie drobaky som si musel zarobit tak ti zacnu v lepsom pripade nadavat
Ja ich neobhajujem ale osobne sa mi velakrat stalo ze ked som vystupoval z auta pred obchodakom prisli za mnou ze sefko nemas drobne sme hladni, som vojnovy veteran, nemam ruku, vcera ma vyhodili z domu, stratil som sa a ine smutne pribehy zo zivota...
A ked im poviem ze nedam lebo tie drobaky som si musel zarobit tak ti zacnu v lepsom pripade nadavat
V PO chodí pred Tesco somrovať jeden smraďoch, zosratý, zošťatý sa poflakuje pomedzi autá. Myslím že smrad používa ako prostriedok na vydieranie, ak nedostane bakšiš začne sa k človeku približovať a treba utekať, horšie je ak sa postaví do otvorených dverí, tak že nejdú zavrieť, to je možno aj čas na použite hrozby zbraňou 
Nuž nezdá sa mi, že by dobiť človeka do bezvedomia a spôsobiť mu ťažké poranenia s nutnosťou hospitalizácie bola tá najsprávnejšia reakcia na to, že človek smrdí... Obzvlášť, ak ten človek má toľko rokov, ako štyria útočníci dohromady.
Zrejme skvelá zábava, asi tak, ako sa dokážu dobre baviť v noci na tmavom sídlisku prevracaním smetných košov, zhodením smetných kontajnerov do rieky, doškriabaním áut klincom, prerezaním pneumatík, rozbíjaním výkladov, sprejovaním novovymaľovaných stien domov, dočmáraním pamätníkov, zdemolovaním cintorínov...
Zrejme skvelá zábava, asi tak, ako sa dokážu dobre baviť v noci na tmavom sídlisku prevracaním smetných košov, zhodením smetných kontajnerov do rieky, doškriabaním áut klincom, prerezaním pneumatík, rozbíjaním výkladov, sprejovaním novovymaľovaných stien domov, dočmáraním pamätníkov, zdemolovaním cintorínov...
Ku mne vzdy na parkoviskach pridu počerny obcania,dobre obleceny,vedla stoji nastartovana oktavia na NZ,LV,LC,znackach vraj ci nekupim noze
co mi ho chce aj predviest ako sa mi zapichne do brucha
radsej sa razne spytam ci vyzeram na to ze chcem od nich kupit noz
vystupim s auta-a sakra zas mi bolo vidno spod bundy kver,co uz- uz su aj prec.
Troska od veci ale deje sa kadeco,vedel by som rozpravat ako su zohraty,ale to je na ine vlakno.