NITRA – Ďalší incident na základnej škole.
NITRA – Ďalší incident na základnej škole.
https://nitra.zoznam.sk/sok-na-zakladne ... ny-postup/
Žiak má byť pôvodom z Ukrajiny. „Že ich postrieľa, že zoberie zbraň, ktorú ma otec doma.“
Žiak má byť pôvodom z Ukrajiny. „Že ich postrieľa, že zoberie zbraň, ktorú ma otec doma.“
ani sa nečudujem....
mali sme prednedávnom na kurze prvej pomoci žiakov 9 ročníka miestnej ZŠ, a šikana akú skupinka mládencov dávala spolužiakovi pôvodom z UA to by položilo každého...
mali sme prednedávnom na kurze prvej pomoci žiakov 9 ročníka miestnej ZŠ, a šikana akú skupinka mládencov dávala spolužiakovi pôvodom z UA to by položilo každého...
Mrazí ma v zadku, keď si pomyslím, koľko zbraní sem previezli 

Koľko? Zase tu nešírme konšpiračné bájky, ako si sem každý Ukrajinec prepašoval v prdeli strčeného Makarova...
To nie sú konšpirácie, to sú fakty. A ideš do blokovanych 
Naposledy upravil/-a angel25 v 04 Apr 2025, 21:04, upravené celkom 1 krát.
Dobre som sa zasmial, že fakty... Keď niečo označíš za fakt, tak to istotne dokážeš vyargumentovať a doplniť relevantný zdroj.
Samozrejme, nič také nedokážeš, pretože takými informáciami nedisponuješ a nedisponujú nimi ani policajti. Jediné čo sa medializovalo je to, že existujú (nekonkrétne) podozrenia. Rovnako ako je to pri inom pašovanom tovare, ktorý sa sem nelegálne dostal z Ukrajiny, napr. cigarety pred vojnou a pod..
Takže vyjadrenia o tom, koľko zbraní sem kto prepašoval, zostávajú viac-menej iba v rovine toho, čo si dotyčný predstavuje.
Zbytočne sa kvôli tomu zavzdušňuješ, tu sa tak nejako viac kladie dôraz na exaktné a doložiteľné informácie, než na bulvárne průpovídky.
Tiez by som sa na to ako organ zameral, ked ukrainsky tatino ma doma kver o ktorom vie syn a tatino bez toho aby o tom "vedeli" urady
Za mna dobra informacia hodna prezistenia, ide o zivoty nasich deti s ohrozenim "z vonku".
Za mna dobra informacia hodna prezistenia, ide o zivoty nasich deti s ohrozenim "z vonku".
Za mňa info bez hlbšej výpovednej hodnoty. Rôzni ukrajinskí tatinovia, čo majú doma kvér, legálne alebo ilegálne, sa na Slovensku pohybujú už od deväťdesiatych rokov. Mnohí sa určite živili celkom legálne, no niektorí z nich ani nie (viď medializované správy). Mňa by ale viac zaujímalo, ako ukrajinských tatinov, čo sem prišli v posledných rokoch, najmä bezprostredne pred ruskou inváziou, monitorujú naše bezpečnostné zložky. Či my si tu zase vystačíme len so všeobecnými konštatovaniami o kriminalite, o pašovaní zbraní a pod.?
A pokiaľ ide o tento konkrétny prípad, určite stojí za to preveriť nielen, ako vážne myslel šuhaj svoje slová, ale aj to, čo im malo/mohlo predchádzať. Či náhodou spolužiaci nenaskočili na vlnu protiukrajinských nálad, ktoré v našej verejnosti podaktorí rozdúchavajú, a pod.
A pokiaľ ide o tento konkrétny prípad, určite stojí za to preveriť nielen, ako vážne myslel šuhaj svoje slová, ale aj to, čo im malo/mohlo predchádzať. Či náhodou spolužiaci nenaskočili na vlnu protiukrajinských nálad, ktoré v našej verejnosti podaktorí rozdúchavajú, a pod.
Niekde sa písalo, že tomu predchádzala pravidelná šikana... keď nájdem článok, postnem link.
To si dosť diplomaticky jemne napísal, že podaktorí. Protiukrajinské a proruské nálady tu rozdúchava množstvo ľudí, počnúc prezidentom, pokračujúc premiérom a ostatnými postavičkami predstaviteľov strán koalície, až po obskúrne existencie typu Blaha....na vlnu protiukrajinských nálad, ktoré v našej verejnosti podaktorí rozdúchavajú...
Proste si ho spolužiaci podali "ako sa patrí", no nie?! 
chudak chlapec. Je obetou systemu. Mali by sa mu vsetci ospravedlnit, aj ucitelia, ziaci, prezident, politici aj cela vlada!!! On chudak musel znasat hrozy vojny, prisiel k nam a tu zaziva dalsie hrozy a nepravost! Okamzite vlada dole!!! 
minulí rok škola jedného žiaka vylúčila a ďalším znížili známku zo správania za šíkanu práve tohto žiaka... myslíš že takéto opatrenia boli pre nejaké nevinné vtipkovanie...
odporúčam ti pozrieť si tento film ktorý bol natočený podľa skutočných udalosti https://www.csfd.sk/film/232359-zkazena-mladez/prehlad/
odporúčam ti pozrieť si tento film ktorý bol natočený podľa skutočných udalosti https://www.csfd.sk/film/232359-zkazena-mladez/prehlad/