Zaujimavy clanok co sa deje po strelbe v NO/KN
https://dozbrane.sk/po-obrannom-vystrel ... -slovensku
https://dozbrane.sk/po-obrannom-vystrel ... -slovensku
Rozmyslam, aky je ucel tejto stranky vygenerovanej od zaciatku az do konca pomocou AI. Alebo ciel ... neviem no, ale snad nieco napovie uz ten uderny nazov
Účelom je radikalizovať umiernených konzumentov hovnometných stránok. ior79 je jedným z konzumentov a zároveň chce byť užitočný, preto to tu dlhodobo natiera na hnedo.
Tipycky slovensky novinar R, len urazat, a k teme ani slovo.
to IOR79 nic v zlom ale web registrovany 29.7.2026 , vela textu ma typicky AI balast .
ano moze tam byt info ale fakt je to divne
ano moze tam byt info ale fakt je to divne
Akoze webom webom som sa nezaoberal, v tom sa nevyznam. NAsiel som tam ale dost uzitocnych informacii.
Okrem toho, nepoznam nejaky internetovy casopis o zbraniach u nas alebo v cechach, ktory by mal clanky nnormalne zadarmo. Vsade je napisane :kup si tlacenu verziu: ... TAk ja som tomu rad.
Ale k teme, cital aspon niekto ten clanok, co som postol? To sa nikto nevyjadri k teme?
Okrem toho, nepoznam nejaky internetovy casopis o zbraniach u nas alebo v cechach, ktory by mal clanky nnormalne zadarmo. Vsade je napisane :kup si tlacenu verziu: ... TAk ja som tomu rad.
Ale k teme, cital aspon niekto ten clanok, co som postol? To sa nikto nevyjadri k teme?
Ja som to čítal, ale osobne si myslím, že tie veľmi povrchné a všeobecné informácie nestoja za komentár. To si človek fakt môže hodiť do AI, že čo má robiť keď sa stane účastníkom takejto situácie.
Ako držitelia ZP by sme mali v základoch ovládať aj trestné právo a trestný poriadok a človeku dá 10x viac informácií a príkladov jedna Panzerova prednáška.
To, že obsah je zadarmo bohužiaľ v tomto prípade odráža kvalitu obsahu. A názov domény, to sa už fakt ani neoplatí komentovať, cieľová skupina je zrejmá.
Ako držitelia ZP by sme mali v základoch ovládať aj trestné právo a trestný poriadok a človeku dá 10x viac informácií a príkladov jedna Panzerova prednáška.
To, že obsah je zadarmo bohužiaľ v tomto prípade odráža kvalitu obsahu. A názov domény, to sa už fakt ani neoplatí komentovať, cieľová skupina je zrejmá.
Mne to rozhodne ako stranka pre deti nepripada. Precital som si par recenzii a testov a vsade som nasiel informacie, o ktorych som nemal sajnu. A posudit to ako dezolatsku stranku len preto, ze som odkaz vlozil ja, to je, chlapci, fakt na psychiatra. Nie je tam ani ciarka o politike.
Okrem názvu web stránky je podozrivý aj názov článku: "Po obrannom výstrele..." - čo je to "obranný výstrel"...?!

Odpisuju mi tu len ludia, ktori ma zdrbavali v teme o ukrajine…. To sem uz nikto iny nechodi?
Založil si si stránku.
Dal si jej blbý názov.
Nafutroval si ju AI balastom a povrchnosťami.
Teraz ju tlačíš v rôznych skupinách na FB a tu.
A navyše sa divíš, že o tom nikto nechce debatovať… pri tej kvalite info odhliadnuc od všetkého ostatného si človek lepšie pokecá s ChatGPT než by surfoval na hentom výtvore…
Dal si jej blbý názov.
Nafutroval si ju AI balastom a povrchnosťami.
Teraz ju tlačíš v rôznych skupinách na FB a tu.
A navyše sa divíš, že o tom nikto nechce debatovať… pri tej kvalite info odhliadnuc od všetkého ostatného si človek lepšie pokecá s ChatGPT než by surfoval na hentom výtvore…
Chodí, ale není o čom. To si fakt dnes človek lepšie pokecá s chatGPT, než s miestnymi banderovcami.
A okrem toho, stránky a fóra už zdechýnajú vela rokov, a teraz sú na rade aj asociálne platformy. Budúcnosť je T600, T800....
ior, a co by si teda urobil ako prve po obrannom vystrele ty?
Edit: Sorry, aj ja som za UA
Edit: Sorry, aj ja som za UA
Asi lezal na zemi mrtvy
. …. Neviem, triasol by som sa a v soku volal 158