Podzámska ulica, Nitra 13.10.
Podzámska ulica, Nitra 13.10.
Neviete čo sa tam dialo? dnes ma na mostnej skoro dala dole pohotovostná jednotka letiaca na pasate s majákom, pričom v zápatí vyskákali s brokovnicami z auta na podzámskej, kde je poobočka tatrabanky, nikde som nenašiel ani zmienku, ale chlapci vyzerali celkom nabrúsene s tými flintami..približujúc sa popri stene ..
Podobný scenár som zažil asi pred rokom na Kupeckej, kde sa za mnou zrazu objavili autá, ktoré anilen nenaznačovali, že chcú spomaliť a potom keď prešli par metrov dopredu predomňa, tak zastavili a chlapci s flintami nabehli do jedného podniku. Bol som veľmi rád, že som v tom podniku vtedy nebol lebo na druhý deň som počul, že tam niektorí civili dostali na držku - asi neposlúchali....
no nieco podobne sa stalo asi v roku 93 v Pezinku...civilno bezpecnostna sluzba aj s polkladnickou s jednej spolocnosti isli odovzdat peniaze do banky.v tom istom case kriminalka vypocuvalu jednu zludejku,ktora im znenazdajky usla...
kriminalisti utekali za nou,ona vbehla pred auto tej civilno-bezpecnostnej sluzby,chalani odtial vyskakali s brokovnicami (mysleli,ze ide o fingovany prepad) a namierili si to rovno na policajtov...kym sa to vysvetlilo,tak zlodejka bola za horami-dolami
kriminalisti utekali za nou,ona vbehla pred auto tej civilno-bezpecnostnej sluzby,chalani odtial vyskakali s brokovnicami (mysleli,ze ide o fingovany prepad) a namierili si to rovno na policajtov...kym sa to vysvetlilo,tak zlodejka bola za horami-dolami