ZOS puškohlady
-
inspiring_liskov
mam 10-40x60 a je super za tie prachy, stal ma okolo 108E aj s dopravou z hongkongu a na malorazku je fajn. silnejsie kalibre neviem posudit
konkretne tento :
http://cgi.ebay.com.au/Zoom-Zielfernroh ... 19b6ad1d9b
konkretne tento :
http://cgi.ebay.com.au/Zoom-Zielfernroh ... 19b6ad1d9b
-
inspiring_liskov
Rasto
az take strastiplne to nebolo, skratka som si ho dal poslat na adresu v nemecku, kedze slovensko je za priplatok...
Inak ked porovnavam vyrobky ZOS a napriklad Sutter z nemecka, ide evidentne o tu istu fabriku , len potlac a ceny su ine.
Ak chces ZOS s nemeckeho shopu + 2r EU zaruka, adresa je www.sutter-gmbh.de
Inak ked porovnavam vyrobky ZOS a napriklad Sutter z nemecka, ide evidentne o tu istu fabriku , len potlac a ceny su ine.
Ak chces ZOS s nemeckeho shopu + 2r EU zaruka, adresa je www.sutter-gmbh.de
-
inspiring_gould
-
inspiring_liskov
- Gunslinger
- moderátor
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
tucanos: Bude to tym ze ak aj niektora/e zlozky cinskej armady naozaj pouzivaju ZOS (tiez som o tom 'pocul', a predajcovia to casto pouzivaju ako 'argument', ale ci to tak je v reale som potvrdene zatial nevidel), kazdopadne ak aj niektory model ZOS naozaj pouzivaju, bude pravdepodobne niekde uplne inde cenovo aj kvalitovo. Rovnako ako kedysi pouzivali amici 'Leupoldy' (ktore presli kompletnou upravou u Premier Reticles skor nez mohli vobec prejst armadnymi testami alebo nasadenim).
Plus ZOS robi pre vela dalsich mensich vyrobcov skla, a robi aj contract manufacturing / vyrobu pre ine znacky (ktore si len hodia ten ktory svoj nazov - ako uz bolo spomenute). Cize ten 'ZOS' co clovek najde za par dolacov na ebayi ma kazdopadne od nejakej 'vojenskej' optiky hodne daleko, v naprostej vacsine sa jedna o dost zlu optiku (cirost, chyby paralaxy, kvalita skiel a ich coatingov - typu cim viac pruzkov tym viac adidas, atd.
, plus mas tam casto nekvalitne a nepresne vezicky a nastavovanie, a casto k nemu dostanes este aj tu spominanu 'maslovu' montaz...
Ano, mozno nejakemu polovnikovi co si ho nastreli na 100m a da ho na zbran ktoru z trezoru vytiahne parkrat do roka a vystreli z nej mozno raz, tak takemu moze kludne 'dobre sluzit' vela rokov... Clovek si sice niekedy mysli ze ma aspon aku taku sancu natrafit aj na 'dobry kus', ale myslim ze vzhladom na kombinaciu zleho skla so zlou mechanikou atd. je taka sanca minimalna. A ano, mozno chvilu vydrzi, a mozno dokonca aj klikanie bude chvilku aspon ako tak fungovat, a mozno sa osnova nezacne otacat uz po par ranach, atd. ale ja osobne mam dost zle skusenosti s ZOS a cinskou optikou vseobecne, cize preto ten skepticizmus. Kazdopadne pre cloveka co nema velke naroky/poziadavky na optiku posluzit za urcitych okolnosti moze.
Gunslinger
Plus ZOS robi pre vela dalsich mensich vyrobcov skla, a robi aj contract manufacturing / vyrobu pre ine znacky (ktore si len hodia ten ktory svoj nazov - ako uz bolo spomenute). Cize ten 'ZOS' co clovek najde za par dolacov na ebayi ma kazdopadne od nejakej 'vojenskej' optiky hodne daleko, v naprostej vacsine sa jedna o dost zlu optiku (cirost, chyby paralaxy, kvalita skiel a ich coatingov - typu cim viac pruzkov tym viac adidas, atd.
Ano, mozno nejakemu polovnikovi co si ho nastreli na 100m a da ho na zbran ktoru z trezoru vytiahne parkrat do roka a vystreli z nej mozno raz, tak takemu moze kludne 'dobre sluzit' vela rokov... Clovek si sice niekedy mysli ze ma aspon aku taku sancu natrafit aj na 'dobry kus', ale myslim ze vzhladom na kombinaciu zleho skla so zlou mechanikou atd. je taka sanca minimalna. A ano, mozno chvilu vydrzi, a mozno dokonca aj klikanie bude chvilku aspon ako tak fungovat, a mozno sa osnova nezacne otacat uz po par ranach, atd. ale ja osobne mam dost zle skusenosti s ZOS a cinskou optikou vseobecne, cize preto ten skepticizmus. Kazdopadne pre cloveka co nema velke naroky/poziadavky na optiku posluzit za urcitych okolnosti moze.
Gunslinger