Neviete niekto o stránke kde by som našiel manuál k plynovej pištoli: Kimar 85 Auto 9mm?
Pretože som si kúpil pištol s inzerátu ale zistil som že akosi neovládam niektoré funkcie ale hlavne údržbu tak by sa mi zišiel nejaký návod.
Kde zoženiem manuál k Kimar 85 Auto 9mm?
Je to trochu staršieho dáta , ale skús , nič za to nedáš ....jeden telefonát s požiadavkou ...
Plynova pistol (Frosty, 30. 08. 2007 17:37)
Predam plynovu pistol Kimar 92 auto v kufriku s manualom , cistiecimi potrebami a nadstavcom na svetlice.Skoro nova.Cena 2500Sk Alebo vymenim za CZ r.7,65 vzor 70 bez ZP aj poskodenu.0910 626 680 PN.
-
eager_allen
Naco manual. Staci do youtube/googlu zadat Beretta 84, alebo 85, alebo Bruni 85 a tam urcite najdes rozborku, zborku, musi tam toho byt vela. Rozborka na cheatah je uplne jednoducha. Najprv si skontroluj stav zbrane (Nabojovu komoru, ci nemas nabite), potom na pravej strane pistole pretocis ten rozborkovy kolik tak aby smeroval dopredu a vytiahnes ho von, potom zaver potiahnes dozadu (Ako ked obtahujes) a az ked bude na doraz v jeho zadnej casti zacnes tlacit smerom nahor aby vysiel z vodiacej casti ramu a zaver vratis do prednej polohy a je to, len davaj pozor aby ti nevypadla vratna pruzina.