Desert Eagle

inspiring_heyrovsky

Desert Eagle

Príspevok od používateľa inspiring_heyrovsky »

Zdravim borci, viem ze tu uz jedna takato tema bola, ale mam iny problem, zacal som pokukovat po väcsom kalibri, obcas na osobnu ochranu na A, ale hlavne na E. Celkom mi je srdcu blizka prave tato zbran, uvazujem o kalibri .44 mag alebo .357, kedze ta 50 AE verzia asi bez vynimky tazko pojde a to neratam cenu streliva... No a k otazkam, jediny predajca s touto zbranou na SR co som nasiel mi na mail neodpovedal, tak by som chcel zistit po com sa pohybuje cena tejto zbrane, jej streliva a co by ste mi skor odporucili .44 alebo .357 ? Vrela vdaka !
Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Tato zbran na skryte nosenie a obranu je vhodna akurat tak v Matrixe. :wink:

Pre bezneho smrtelnika je asi vhodna len na obcasnu strelbu na nedelu.
Cena zbrane a streliva by ma odradili hned na zaciatku.

Co by si stym chcel strielat na E?
Mierenku ci IPSC? :lol:

Mas asi 2,5m a 180kg, aby si to vpohode ukryl pri skrytom noseni :?:

DE je cca viac ako 150 druhov, ktory znich mas na mysly?

Videl som nejaky na predaj aj na www.e-zbrane.sk
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Ked chces na A nieco v spominamych kalibroch, je tu viacero dobrych revolverov, ktore na rozdiel od tejto zbrane nebudes musiet vyvazovat deklom od kanala... ale ked pohladas, uz par rokov na e-zbrane niekto z Michaloviec inzeruje DE v .357cke a nevie sa jej zbavit (preco asi) mozna sa dohodnete. Ale odloz si nejake peniaze bokom, bo ked prides na to co si kupil budes hladat "normalnu" zbran.
inspiring_heyrovsky

No az take miery zas nemam, ale nemam k nim daleko :lol:
Revolvery moc nie su pre mna, nejako mi nelahodia. Co sa skryteho nosenia tyka, tak to len fakt obcas a co sa tyka spotrtovej strelby tak nemam predstavu, len mi akosisrdce kusok tuzi po väcsom kalibri a prave tejto zbrani... :wink:
gewehr
expert

Ked chces plnotucny vykonny naboj v kratkej gulovej zbrani, okrem toho DE ti zostavaju iba revolvery, ked si porovnas zakladne parametre, pochopis preco je na nosenie (a nielen to) revolver vyhodnejsi. Staci si porovnat rozmery a hmotnost. To nie je o tom co ma kto radsej, o je o realite pouzitia.
inspiring_heyrovsky

Namysli som mal nieco Mark XIX 6 v prevedeni lesteneho chromu... Vedel by mi niekto povedat aspon pribliznu cenu novej pistole a streliva ? O pouzitu teda moc zajem nemam ...
gewehr
expert

neni nic lahsie, ako si zajtra zavolat a zistit ju...
http://www.zbrane-frano.sk/main.php?pag ... back=akcie
inspiring_heyrovsky

NA nosenie fakt vynimocne, na to mam glocka, len ten desert ma nejako moc laka, ale predovsetkym na tu sportovu strelbu...A fakt revolvery u mna nehrozia....
gewehr
expert

ked uz trvas na tej bykovine, tak ju zober bud v .50AE ako zberatelsky kus, pripadne .44mag, nech ta hmotnost a system uzamykania ma aspon zmysel
tycho28
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 09 Máj 2014, 12:09, upravené celkom 1 krát.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 10 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Prosim Ta, aku sportovu strelecku disciplinu chces strielat s DE v 50AE?

Steel cup v Komarne?
:lol:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Na sportovu strelbu-chces hadzat popre do dialky ked ho gula trafi :shock:
MRBLUE
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

S Desertom v 44MAG som strielal. Urcite je s nim prijemnejsia strelba,ako s revolverom v rovnakej razi. Ale pri intenzivnej strelbe sa na zbrani uvolnili hmatniky manualnej poistky,povolili srobiky co ich drzia. Taktiez manipulacia jednoruc je skoro nemozna.
Ale ak sa Ti ta zbran paci,kup si ju. Asi bude vzhladom na cenu a vacsi sortiment streliva a kapacitu 9 ran lepsi 357Magnum. Nedaj sa odradit kritikmi,sak do "boja" mas Glock. Desert budes mat na hranie. Preco si nesplnit chlapcensky sen,ked mozes? Pre rovnaky dovod som si kupil 1911tku. Na nosenie mam G34,ale od detstva mam vzite ze kazdy "americky drsnak" nosi Coltovu .45ku. Tak som si len tak pre poteseniie kupil Norinco 1911 v 45ACP. :)
inspiring_heyrovsky

No konecne nazor aky som chel pocut :wink:
Este tak vediet cenu gunu a streliva, nemam este predstavu ci .44 alebo .357
Yuri the GUN NUT
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Yuri the GUN NUT »

Približná cena novej zbrane v čiernom prevedení je 2200-2300 € tak si odvoď čo bude stáť v tom leštenom chróme - cca o ďalších 100-200€ viac min. Zbraň je to nádherná a bezpochyby nepraktická, ale tak prečo nekúpiť keď nemáš kde peniaze strkať však? :wink: :lol: Ja si raz kúpim S&W 629 Classic 5" alebo starú klasiku S&W 29 6,5" keď budem na tom finančne zdravšie. Rozhodne zavolaj na číslo 037 65 12 402 ak chceš bližšie informácie o objednaní, dodaní a cene zbrane.
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatní výrobcovia"