Aky ZP?
-
magical_antonelli
Aky ZP?
Zdravim vas chlapi, viem ze to tu uz niekedy v munulosti bolo rozoberane, ale najst to vsetko by bol problem...Najprv ma zaujima aky ZP si urobit na zbrane ako vz. 58, alebo Mosin ci Mauser...Viem, ze su moznosti na zberatelske ucely a sportove, len ci dostanem na sportove ucely aj nakupne povolenie, ked mam moznost registracie v streleckom klube len na kratke zbrane (Kavecany v Kosiciach). Dalej sa chcem spytat na DEAS arms, videl som tam ceny ktore mi nedaju spat..asi 150 eur za vz. 58..je to vobec mozne?? to ma byt ako nepouzivana zbran alebo ako tomu mam rozumiet? http://www.deasarms.sk/index.php?akcia= ... no=Funkčné palné- Active Guns pozrite si toto a povedzte mi, o ake zbrane vlastne ide, ceny su tam fakt nizke...Najviac by som uvital, keby sa ma "ujal" niekto z Kosic, co uz funguje v klube a ma nejaku tu dlhu zbran aby mi poradil, ze co a ako...Skusal som airsoft, ale zistil som, ze ma to nebavi behat s hrackami po lese s 15 rocnymi chalanmi...Takze ak mi niekto vie poradit, budem mu velmi vdacny, am fakt seriouzny zaujem a pustil by som sa do toho aj zajtra keby sa dalo...heh
-
inspiring_ganguly
nikde nie je napisane, ze vydanie nakupka je podmienene tym, ci klub ktoreho si clenom striela aj dlhe. si predsa mozem chodit sportovo zastrielat kamkolvek chcem, clenstvo v klube podmienuje len vydanie zp E.
deas arms predava naozajske pusky. ci ma vz58 za 150 neviem, ale pokial viem, tak 200-230€ je velmi obvykla cena. a zbrane ako mosin, svt a podobne, tiez nie su nejako drahe a nad 300€ velmi nechodia, respektive v tejto relacii je ich mozne lahko ziskat.
a to aka skupina zp je na co dobra je napisane v zakone.
deas arms predava naozajske pusky. ci ma vz58 za 150 neviem, ale pokial viem, tak 200-230€ je velmi obvykla cena. a zbrane ako mosin, svt a podobne, tiez nie su nejako drahe a nad 300€ velmi nechodia, respektive v tejto relacii je ich mozne lahko ziskat.
-
inspiring_ganguly
Daj si E-čko to mas na skoro vsetko s čím sa dá strieľať.A F-ko ani nerieš lebo verím ze nechces mať zbraň ktoru nepôjdes vyvetrať aspoň raz.Na dlhu by ti policajti nemali robiť problém na E ale stáva sa aj to ze nechcú prihlasovať ked si v klube kde sa nestrieľa dlhá zbraň.Ale zákon ti to nezakazuje.Pozri niekde na fóre sa to uz riešilo.
-
inspiring_ganguly
-
magical_antonelli
A tie zbrane z DEAS-u su pouzivane alebo nie, napr taky mosin je vyrobeny pred 50 rokmi alebo ako? su to dobre zbrane, alebo nejake sunky? Stale nechapem co je to za kvalita tych zbrani a povod ked su take lacne..ved ked si porovnam cenu napr. s polovnickou gulovnicou tak to je nebo a zem..Maju tie zbrane aj tlakove skusky?luke napísal:nikde nie je napisane, ze vydanie nakupka je podmienene tym, ci klub ktoreho si clenom striela aj dlhe. si predsa mozem chodit sportovo zastrielat kamkolvek chcem, clenstvo v klube podmienuje len vydanie zp E.