Únoscu policajtov pri Šali zastrelili.

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_newton

Únoscu policajtov pri Šali zastrelili.

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

NITRA. Policajtov aj s autom uniesol v nedeľu večer muž, ktorý bol na policajnom pátraní. Dráma sa dnes okolo 8.30 hodiny skončila smrťou únoscu - potvrdil nám to policajný zdroj.

Hliadka z Močenka zastavila okolo 21.30 hodine v Kráľovej nad Váhom (okres Šaľa) auto. Zistila, že vodič je na pátraní. Ten im však peši utiekol a vbehol ädajne do domu, kde na policajtov namieril samopal a donútil ich nastúpiť do policajného auta. Celú noc sa potom s nimi vozil po celom kraji. Odmietol vraj komunikovať s políciou.

Únos sa napokon skončil smrťou únoscu. Zastrelili ho v Nitrianskom Hrádku pri policajnom zásahu. Unesení policajti - muž a žena - sú v poriadku. Páchateľ údajne pochádza z Komjatíc a v minulosti mal sedieť za vraždu.

Informácie polícia zatiaľ neposkytuje, vyjadrí sa k nim vraj na dnešnej tlačovej konferencii Prezídium PZ.

http://nitra.sme.sk/c/5461069/unoscu-po ... elili.html
Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

:shock:
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Stavim sa ze najvatsim vynikom z celeho pripadu bude prave ten samopal ktory na nich namieril :lol: 8)
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

A kto ho zastrelil ? Kuklaci ?
niko
častý prispievateľ

Aha, ok. Uz som si nasiel sam odpoved.
http://noviny.joj.sk/z-domova-nitriansk ... iadku.html
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Ja som napísal:...najvatsim vynikom z celeho pripadu bude prave ten samopal...
a samozrejme ze nikoho nebude zaujimat ze bol drzany nelegalne
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Akurat bol na TA3 kusok tlacovky - vraj ho odpalil odstrelovac z UOU....
niko
častý prispievateľ

No to som predpokladal. Kedze vraj padol len jeden vystrel. Ale strielat do Fabie winchestrom 308 v dobrej viere, ze nikoho dalsieho nezranis mi pride silna kava.
lovec
častý prispievateľ

Hm, tak to o problematike asi vela nevies. :roll:
niko
častý prispievateľ

Tak mi to vysvetli ty expert. :roll:
lovec
častý prispievateľ

Nepokladam sa za experta. :wink: a svoje titulovanie si nechaj pre kamosov, rozumeli sme si?!
Ty sa domnievas,ze policajny odstrelovac (ktoreho mozeme oznacit za profesionala,experta a pod.), to "len tak" odpali, ako ked ja mam v puskohlade diviaka??? :roll: Ze stlaci spust s vedomim "snad sa ta rana ujme"??? To nemozes mysliet vazne. Ziadna dobra viera sa nemohla konat.
Navyse vobec nic konkretne neviem (dokonca to nemusela byt ani obligatna 308W., nemaju nahodou UOU v repertoari aj 300WM?),ako to prebiehalo (vzdialenost,pozicia strelec-pachatel, otvorene/zatvorene okno na aute, kam strielal, atd.,atd.) a podla vsetkeho ani ty. To ti vsak nebrani dat do placu "fundovany" nazor. Preto ten ton, chapes, vsak?!
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

niko: sklo nehra ziadnu rolu v tomto pripade (308w) a moze to byt aj celne sklo auto pod velmi ,velmi ostrym uhlom .. skus a uvidis , nehra to rolu na 300m a tohto pana urcite nestrielali na tak velku vzdialenost a vacsiu uz urcite nie
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

ak dostal pol.sniper zelenú- tak daná situácia na pumpe zrejme umožňovala jeho použitie.

Ochrana života a zdravia nezúčastnených osôb resp. rukojemníka- má prioritu.

Ani sniper by neriskoval situáciu, že ohrozí rukojemníka.
Vrámci analýzy situácie sa vždy zvažujú prostriedky, ktorými sa situácia bude riešiť.
niko
častý prispievateľ

to lovec: Pocuj, ked budes nabuduce menej arogantne a viac fundovane reagovat napr. stylom Turbiak a Peterson, ja si necham oslovenia pre kamosov. Rozumeli sme si ?
To turbiak, peterson: hmm, no ono otazne je vobec, ci strielal ostrelovac cez sklo. Fabia mala zadne sklo rozbite a pri sucasnych horucavach si viem predstavit, ze okno bolo dole. No na co som narazal je, ze vo fabke boli 4 ludia-teda plna, pokial sniper strielal za pohybu tak mi to pride dost huste. Tmavy interier auta v podvecernych hodinach, plne auto a pohyb. Ale asi ako vsetci tuto detajly zasahu nepoznam. O profesionalite snipera samozrejme nepochybujem a ze by neryskoval zivoty len tak mi je jasne, Podla najnovsich info bol z UOU.
lovec
častý prispievateľ

Nerozumeli. Na nepodlozene a naivne uvahy (vyplyvajuce minimalne z neznalosti faktov tykajucich sa konkretnej situacie) je vzdy vhodne adekvatne odpovedat. :wink:
Koniec OT. (a to si este nevsimam gramatiku, ktora je skutocne na "urovni". Ono to totiz obvykle dost napovie). Takze preto.
Zamknuté

Návrat na "Udalosti"