Ucinky Brokovych CCI 9mm luger

Používateľov profilový obrázok
Speedy
prispievateľ
Registered for: 20 years 10 months

Ucinky Brokovych CCI 9mm luger

Príspevok od používateľa Speedy »

Zdravim vsetkych!Vie mi niekto podat nejaku relevantnu informaciu o tychno nabojoch?Ich ucinkoch vykone a pod?Maju nejaky vyssi ranivy ucinok alebo nieco podobne?Su zakazane alebo povolene?
Dakujem za vsetky prispevky!!!
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

povolene
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Speedy niekde sa to tu rozoberalo. Sice som skusal .45ky ale v podstate je to o tom istom. 4 metre a ledva presli papierom. Plastova zatka pomaha udrzat aky taky tlak v laufe ale nie je to nic svetoborne. Na 5 metrov v okuliaroch si v bezpeci. Nablizko ked udrzis tlak v laufe pritlacenim laufo o ciel to moze mat dobry efekt no urcite sa tie 1,5-2 mm broky nedostanu hlboko. Ak vsak trafia nejaku dostatocne velku zilu/tepnu tak krv ich vie odniest hocikde a mozu sposobit upchatie. A predpokladam ze ak ich niekto nasype do pluc tak tam je to podobne kedze plucne tkanivo je velmi jemne a moze sposobit vazne problemy. Ale nic co by chirurgovia nevedeli vybrat. Lepsie nez 5cm strelny kanal ;)
Na margo legalnosti: predavaju sa v beznych pistolovych kalibroch v obchodoch kde o SeCa a federal EFMJ nechcu ani pocut...
inspiring_newton

na 7m to ma rozptyl cca 90 cm,broky rychlo stracaju energiu
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Speedy neviem na co konkretne si to planoval pouzit ale do hory by som to nebral :wink: Skusal som z G19 spominane CCI na pet flasu aj na plechovky ale ziadny zazrak co sa tyka ucinku alebo presnosti. Rozptyl to malo ako predovka stryka Festera :lol:
Speedy
prispievateľ
Registered for: 20 years 10 months

Príspevok od používateľa Speedy »

nechcem to pouzivat potrebujem len informacie blizsie info cez PM
jpeky
prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa jpeky »

rob999
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa rob999 »

Brokové CCI-čka sa používajú na lov hadov (kto nechce do ruky). Na iné to bude ťažko. Ani z metra nevidíš či sú dierky v papierovom terči.
peter9898
prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa peter9898 »

Kto bezne chodi lovit hadov ?
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Peter9898: pod lovom sa skôr asi myslela nejaká obrana pred nimi v oblastiach kde je ich hojne.
Miro389
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

...
Naposledy upravil/-a Miro389 v 04 Apr 2013, 22:33, upravené celkom 1 krát.
fijet
prispievateľ
Registered for: 16 years 7 months

Príspevok od používateľa fijet »

Kua a ja som ich dnes kupil :( ale nastastie len dva zo zvedavosti
satu
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa satu »

podla nejakej knizky o historii su to naboje na artisticke kusky. Mozte predviest ze trafite z pistole vajce vyhodene do vzduchu. Nazov neviem, knizku mam na nocnom stoliku. Momentalne sedim v aute na parkovisku a deti sa lyzuju. Skoda ze tu nie je strelnica. Ja som skusal .22 s P22 a K22. Na 5 m nastrelovaci pistolovy terc ostal pehavy ako pipi dlha pancucha. Kamarat to v polovici 90tych rokov nafasoval a vobec vtedy nevedel na co to je. Dnes viem ze je to vraj vhodne na sklo okien auta ale aj inych okien a vykladov. Ak mozte vyskusajte na nejakom vraku.
inspiring_newton

pred casom v istom bare bol pouzity CCI brok ako obrana /zatial v stadiu vysetrovania/
broky zasiahli utocnika zo vzdialenosti necelych 2m ,podla lekarskej spravy boli broky v tele hlboko 2-5 mm /broky presli 1 vrstvou oblecenia/

Dost pochybujem ,ze CCI prejdem sklom.
mazzi
prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa mazzi »

Na 5-7 m to nespravilo nic ani s hlinenym holubom.
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"