Ucinky Brokovych CCI 9mm luger
Ucinky Brokovych CCI 9mm luger
Zdravim vsetkych!Vie mi niekto podat nejaku relevantnu informaciu o tychno nabojoch?Ich ucinkoch vykone a pod?Maju nejaky vyssi ranivy ucinok alebo nieco podobne?Su zakazane alebo povolene?
Dakujem za vsetky prispevky!!!
Dakujem za vsetky prispevky!!!
Speedy niekde sa to tu rozoberalo. Sice som skusal .45ky ale v podstate je to o tom istom. 4 metre a ledva presli papierom. Plastova zatka pomaha udrzat aky taky tlak v laufe ale nie je to nic svetoborne. Na 5 metrov v okuliaroch si v bezpeci. Nablizko ked udrzis tlak v laufe pritlacenim laufo o ciel to moze mat dobry efekt no urcite sa tie 1,5-2 mm broky nedostanu hlboko. Ak vsak trafia nejaku dostatocne velku zilu/tepnu tak krv ich vie odniest hocikde a mozu sposobit upchatie. A predpokladam ze ak ich niekto nasype do pluc tak tam je to podobne kedze plucne tkanivo je velmi jemne a moze sposobit vazne problemy. Ale nic co by chirurgovia nevedeli vybrat. Lepsie nez 5cm strelny kanal 
Na margo legalnosti: predavaju sa v beznych pistolovych kalibroch v obchodoch kde o SeCa a federal EFMJ nechcu ani pocut...
Na margo legalnosti: predavaju sa v beznych pistolovych kalibroch v obchodoch kde o SeCa a federal EFMJ nechcu ani pocut...
-
inspiring_lederberg
-
inspiring_panini
podla nejakej knizky o historii su to naboje na artisticke kusky. Mozte predviest ze trafite z pistole vajce vyhodene do vzduchu. Nazov neviem, knizku mam na nocnom stoliku. Momentalne sedim v aute na parkovisku a deti sa lyzuju. Skoda ze tu nie je strelnica. Ja som skusal .22 s P22 a K22. Na 5 m nastrelovaci pistolovy terc ostal pehavy ako pipi dlha pancucha. Kamarat to v polovici 90tych rokov nafasoval a vobec vtedy nevedel na co to je. Dnes viem ze je to vraj vhodne na sklo okien auta ale aj inych okien a vykladov. Ak mozte vyskusajte na nejakom vraku.
-
inspiring_newton