Väzeň na úteku znásilnil 14 ročné dievča

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_mcnulty

Väzeň na úteku znásilnil 14 ročné dievča

Príspevok od používateľa inspiring_mcnulty »

Najviac ma dojalo, že väzňa skúmal "psychológ v komisii s dalšími hlavami pomazanými" a "neodhalil" jeho násilnícke sklony. A nám sa tu predostiera, že psychotesty sú bohovo potrebnéaby odhalili prípadné poruchy správania.
Bude psychológ v tej väznici niesť aj zodpovednosť keď pustil takého človeka na "vychádzku"??? A to ho posudzovali tesne pred spáchaním TČ. Je my hrozne ľúto obetí. Teraz nech na to povie niečo "mudruško" :!:
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

SmokeJack, to vieš, vtedy psychológ na nič neprišiel, lebo väzeň mu neplatí od 50 do 100 euri za vyšetrenie. Obávam sa, že strelcom, ktorí by platili poplatky, by (niektorí) psychouši prišli na také veci, že by si sa divil. Len aby sa strelci čo najskôr vrátili na opakované vyšetrenie alebo nepovinne povinnú terapiu.
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

nemyslim ze to je zaslepenost Tango, ale opravnene sa pytame, ze preco na jednej strane bezuhonneho cloveka maju drbat na psychotestoch a este sa nadrapuju, ake velke mnozstvo psychopatov odhalia a na druhej strane s pozehnanim psychologa udelia opustak odsudenemu za nasilnu trestnu cinnost

a co sa tyka tych zaujmov, kaslal by som 50-100 € ak by bola istota ze sa ten psychopat odhali, ale ta neexistuje, skor sa stane, ze tak ako sa tu nespravny chlap dostal na slobodu, tak spravny chlap moze zostat bez zbrane

Edit: inak, na diskusii na sme je jeden prispievatel, co udajne sedele vo vykone s pachatelom, zaujimave citanie http://korzar.sme.sk/diskusie/user_prof ... ser=195783
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

precital som si jeho prispevky. Celkom tomu verim.
2weird2die
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa 2weird2die »

Ak by sa peňažné prostriedky zo psychologických posudkov alokovali opäť len v zdravotníctve, v psychiatrii bol by som zčasti spokojný. konečne by postavili detenčný ústav pre takto ťažko duševne narušených s patričným bezpečnostným režimom. Určite by sa neopakoval prípad ako Veľké Zálužie alebo keď sexuálny deviant zo SR vraždil v čechách. Tiež tu chýba prevencia. keď chcú byť prísni voči slušným občanom, držiteľom ZP, prečo nevenujú primeranú pozornosť aj narušeným ľuďom, ktorým sú predpísané lieky na potláčanie psychických stavov (maniodepresia,schyzofrénia, deviácie, paranoje....) a prečo sa nekontroluje ich užívanie? (napr. krvnými testami?)
inspiring_mcnulty

Príspevok od používateľa inspiring_mcnulty »

Tango: Neviem čo si tým myslel. Mne je vážne ľúto obetí. A fakt nemôžem napísať čo by som z ním urobil lebo by som bol označený za nehumáneho. Len chcem poukázať, že psychotesty nevyriešia nič.
inspiring_elgamal

Príspevok od používateľa inspiring_elgamal »

Nas debilny stat :

"Šokujúce je, že tak urobil ešte v čase, keď nosil rovnošatu hraničnej polície."

http://korzar.sme.sk/c/5581843/muz-ktor ... votie.html
inspiring_elgamal

Príspevok od používateľa inspiring_elgamal »

inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

riaditela "mozno neodvolaju ale komisiu riesit budu ... minimalne prelozenim ... podobne ako pri uteku v BA

a riaditelovi pravdepodone "odporucia" odchod do civilu ku koncu roka ......
jafo
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa jafo »

Nebude sa odvolavat??? Ludia kt. umoznili takemu hajzlovi volny pohyb po slobode by mali byt tresno-pravne rieseny a ak k tomu nikto nedal pokyn ako ludia by mali z moralneho hladiska odstupit zo svojich postov...Za par dni sa ovce ukludnia a bude po probleme... Zodpovedny sa obetiam do oci asi nikdy nepozru a nepochopia co prezivaju :cry:
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Tango, tento raz si netrafil. Asi si nerozumieme. Písal som o tom, že psychologické vyšetrenie by v ideálnom prípade nikdy nemalo byť výlučným zdrojom informácií, a teda hlavným podkladom pri zostavovaní osobnostného profilu, ale iba zdrojom doplnkových informácií. Inak hrozí, že osobnostný profil bude stáť len na vode, na pavede zvanej psychológia.
Dôsledky môžu byť rôzne - od nevydania ZP až po prepustenie nebezpečného delikventa. O tom som predtým točil, nič egoistické v tom nevidím.
inspiring_boyd

jafo napísal: Ludia kt. umoznili takemu hajzlovi volny pohyb po slobode by mali byt tresno-pravne rieseny
toto pravo mu dali pani humanisti ktory to dali do zakonov ......
riadidel to podpisal len na odporucanie komisie ... deto riaditel nieje priamo zodpovedny za to co sa odhoralo (len nepriamo)... 1 kto by mal byt trestany je ten co takuto vec vymyslel ....... 2-hy co by mal bit trestany je pan psycholog ked ich tak pan minister tlaci dopredu ze su odbornici ..........
jafo
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa jafo »

Pan minister mal odstupit uz po incidente v Devinskej , namiesto toho ukazal na slusnych ludi ze oni su sialenci a potencionalny vrahovia...Avsak ako riaditel som zodpovedny za svojich zamestnancov a mal by som urobit v tomto pripade razny krok. Nie je normalne aby 6 krat sudne trestany "clovek" behal po slobode ( aj ked viem ze su aj horsie pripady). Ten co mu podpisal papier ze je ok by mal okamzite vratit titul a ist na mesacnu navstevu medzi "napravenych byvalych" kriminalnikov do basy...
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Nomed: Psycholog nema pravo ani len predpisat ziadny liek ... je to iba banda hlupakov..tzv. dalsia nezmyselna zarobkova cinnost
inspiring_boyd

to mas z casti pravdu ... ale je to "uznavana"profesia i ked titul psycholog nezarucuje ze ten magor tomu rozumie ....... :evil:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"