NSP-2
-
inspiring_panini
Nechcem ti kaziť radosť, ale na fóre o zbraniach (ktoré sú po istých udalostiach vnímané ešte negatívnejšie ako predtým) a na fóre, ktoré je zrejme aj monitorované ti len blbec napíše svoje praktické skúsenosti so zakázaným doplnkom zbrane. Ak si to kúpil, môžeš to mať doma - akonáhle to ale namontuješ na zbraň, tvoja zbraň sa stáva nelegálnou. Tá tvoja otázka mi príde taká "agent provokátér".
-
inspiring_liskov
tak mi pepacte ze som sa tak na rovinu spytal ale dostal som to za 20€ takze je to asi aj nefunkcne neje k tomu baterka nemam to na co namontovat lebo nie som drzitel ZP len som sa chcel o tom dozvediet co najviac ked uz to mam lebo na nete toho nieje vela a myslel som si ze toto je to spravne miesto na opytanie
-
inspiring_panini
Uznávam, že na toto som nemyslel, bál som sa že niekto začne "Keď som bol v zahraničí, kde je toto povolené..."roman napísal:preco blbec ??
chapem ze vojaci a policajti sa netesia prave image einsteinov.... ale predstav si , ze niektori z nich mozu mat s tymto modelom skusenosti zo sluzby, so what ?
-
inspiring_liskov