Oprava chrómovej povrchovky
-
eloquent_ganguly
Oprava chrómovej povrchovky
Zdravím vážení kolegovia.
Nikde som podobnú tému nenašiel, tak sa chcem spýtať - má niekto skúsenosti s renováciou chrómovej povrchovky ? Neviete mi poradiť niekoho kto také niečo robí?
Ďakujem vopred za každú radu
Nikde som podobnú tému nenašiel, tak sa chcem spýtať - má niekto skúsenosti s renováciou chrómovej povrchovky ? Neviete mi poradiť niekoho kto také niečo robí?
Ďakujem vopred za každú radu
- Igoca
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
Skús: http://www.jurco-syn.szm.com/ mám s nimi len tie najlepšie skúsenosti
A vieš prečo?Kozo napísal:Puškár ma s tým stavom v akom som poslal do ...
Lebo poškodený chróm treba dať späť do lázne, a odstrániť ho. Potom mechanicky poškodené miesto preleštiť, potom dať do lázne a namedniť a potom do lázne z chromom. To samozrejme doma nikto nemá.
A samozrejme do šróbika rozobratú zbraň späť zložiť a spasovať.
Kolko by si mu za to zaplatil?
-
eloquent_ganguly
problem je ze je to zbran tu nemozes nechat len tak hocikomu na firme aby ti to urobil ked nema na to licenciu a na pockanie sa to spravit neda takze do uvahy pripadaju jedine puskarske dielne a tie vybavenie na chromovanie nemaju.
Takze tu zbrojovku vidim ako najschodnejsiu cestu musis len vediet ci ti ta zbran stoji za to lebo nie je to ani lacna zalezitost niekedy mi chromovali nejake male suciastky v Chirane Stara Tura zatial najkvalitnejsi chrom co som videl.
Je to vobec chrom na tej zbrani ?
Na povrch zbrane dost netradicny material vacsinou sa u niektorych zbrani pouzival tvrdochrom na vyvrty hlavni.
Takze tu zbrojovku vidim ako najschodnejsiu cestu musis len vediet ci ti ta zbran stoji za to lebo nie je to ani lacna zalezitost niekedy mi chromovali nejake male suciastky v Chirane Stara Tura zatial najkvalitnejsi chrom co som videl.
Je to vobec chrom na tej zbrani ?
Na povrch zbrane dost netradicny material vacsinou sa u niektorych zbrani pouzival tvrdochrom na vyvrty hlavni.
Naposledy upravil/-a rado74 v 08 Jan 2011, 10:35, upravené celkom 1 krát.
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 20 years 11 months