Cez Facebook si dohodli schôdzku, potom dievča (13) zabil

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
DOBERMAN
prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Cez Facebook si dohodli schôdzku, potom dievča (13) zabil

Príspevok od používateľa DOBERMAN »

VILNIUS - K šokujúcej vražde sa priznal len štrnásťročný chlapec z Litvy, ktorý zabil trinásťročné dievča. Tínedžeri sa spoznali cez sociálnu sieť Facebook. Dnes o tom informovala litovská polícia.

Dievča z mesta Alytus zavraždil chlapec z Vilniusu, pričom dvojica sa spolu stretla po dohode cez sociálnu sieť. Jej polonahé telo našli policajti v nedeľu na autobusovej zastávke na okraji litovskej metropoly Vilnius. Ak súd chlapca uzná vinným z vraždy, ku ktorej sa priznal, hrozí mu trest vo výške desať rokov.

V Litve je na Facebooku zaregistrovaných približne 710 000 užívateľov z celkového počtu 3,4 milióna obyvateľov tejto pobaltskej krajiny.
Používateľov profilový obrázok
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

ked dostane plnu palku, tak vyjde promovany z basy ako 24 rocny. Parada.
inspiring_raman

Príspevok od používateľa inspiring_raman »

Štát ho bude živiť, možno aj poskytne aké také vzdelanie, no čo s takýmto človekom :?: jedine pustiť ho do spoločnosti ako "napraveného"... otrasné
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Mayo, Aris to "promovaný" myslel v trochu inom význame. Nechcem sa hrať na forenzného psychológa, ale keď je niekto taký vadný kus, že v štrnástich si na nete vyhliadne obeť a potom ju zavraždí, v nejakú zásadnú prevýchovu by som uňho neveril. Skôr by som sa obával, že v base a/alebo nejakom nápravnom zariadení pre mladistvých získa dobré "školy" od svojich súputníkov.
Nuž, ale aj u nás behá po slobode zopár podobných kusov...
DOBERMAN
prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa DOBERMAN »

JACK Nemyslím si že ten chalan šiel na tú schôdzku s úmyslom spáchať vraždu. Myslím si že to bolo asi takto stretli sa, chalan si chcel zasunuť baba mu nechcela dať, tak ju znásilnil a aby to nikto nezistil tak ju zabil. Usudzujem tak podľa vety že telo tej baby bolo polonahé. Ale to pravdaže nič nemení na tom že by takíto jedinci nemali behať po slobode
inspiring_raman

Príspevok od používateľa inspiring_raman »

Ja som pochopil významu slova promovaný. :D Len zase by ma zaujímalo, čo vedie takéhoto človeka k tak ohavnému činu ešte aj v tom mladom veku.
Ale to tu asi fakt nevyriešime, lebo sa to deje po celom svete a kameň úrazu bude skrytý asi veľmi hlboko :?
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Na fasbúku si dievčence dávajú skreslené fotky na ktorých vyzerajú strašne sexi a dospelácky. A skutočnosť je ale úplne iná.
A možno sa chalan len naľakal...no... :cry:

A svojho Čikatila má každá doba: http://cs.wikipedia.org/wiki/Andrej_%C4%8Cikatilo
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luke »

podla mna skor ted bundy.
Jack
moderátor

Doberman, ja som sa vyjadril dosť neobratne. Aj keď to tak mohlo vyznieť, nechcel som tvrdiť, že už na rande išiel s úmyslom vraždiť. Také tvrdenie by som si nedovolil vzhľadom na to, ako málo vieme o prípade.
:P
V každom prípade si tú dievčicu na FB nevyhliadol preto, aby si spolu zahrali Scrabble, všakže?
:lol:
Preto platí, čo som napísal, že ak sa chlapčisko v štrnástich dopustí podobného skutku, sotva z neho vyrastie platný člen spoločnosti. SKôr naopak.
:twisted:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Kedze ma len 14 tak po 2 rokoch by som ho pustil na slobodu a cakal by som co urobi. Po 2. vrazde by so sa vazne zamyslel, ano jasne dame mu este sancu, aby som ho mal pod dohladom zobral by som ho ku mne.
Potom co by mi zabil zenu a deti by som sa zamyslel ci niekde u mna nenastala chyba. Ano nastala, citil sa u nas obmedzeny, v tom bude problem.
Tak ho vypustam do sveta a lucim sa s nim aj so svojim zivotom vdaka noziku co mi pri odchode pichol do krku. Moje posledne uvahy: Naozaj neviem kde sa stala chyba ?!

Kto je v takejto spolocnosti chybny a kto normalny ?!
Jack
moderátor

BKSL, kto je vadný? No predsa ty, že si ho bral k sebe domov.
:lol: :lol: :lol:
Ale áno, v mnohých názoroch si podľa mňa vedľa, no obaja sa zhodneme, že raz na tú prehnanú toleranciu a pseudohumanizmus zakapeme.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"