Za zabitie 2 ludi podmienka, policajt sa citi nevinny

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
wronski
prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months

Za zabitie 2 ludi podmienka, policajt sa citi nevinny

Príspevok od používateľa wronski »

inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

skur..na spravodilivost v tomto state
inspiring_mendeleev

Príspevok od používateľa inspiring_mendeleev »

Kde sú moji oponenti teraz ?

Zákon 8/2009 Z.z. o cestnej premávke, par. 40, odsek 1
"Vodič vozidla, ktorý pri plnení špeciálnych úloh používa zvláštne výstražné znamenia (ďalej len "vozidlo s právom prednostnej jazdy"), je povinný dbať na potrebnú opatrnosť tak, aby iných účastníkov cestnej premávky neohrozil"
wronski
prispievateľ

„Je mi ľúto, čo sa stalo a že zomreli dvaja ľudia, ale ja sa cítim nevinný. Ak by sa mala tá situácia zopakovať, šoféroval by som rovnako,“ presiel by som dve plne ciary a zabijal bez vycitiek svedomia,zabudol tento uz byvaly policajt dodat.
Naposledy upravil/-a wronski v 21 Jan 2011, 07:23, upravené celkom 1 krát.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Policajt a grc, velmi zla kombinacia.
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Netušil som, že toľkí máte prístup k predmetnému trestnému spisu! Že prečo si to myslím? Ako inak by ste sa mohli tak fundovane vyjadrovať k prejednávanej veci. Alebo žeby ste tak radikálne ohodnotili rozhodnutie súdu len na základe článku novinárov, ktorých inokedy označujete za hyeny degradujúce novinárske remeslo na zbieranie klebiet?

Ak píšu novinári o Harmanovi, sú to diletenti a hovädá. Ak píšu o policajtovi, tak ide o odborníkov. :D :D :D

Úroveň fóra (alebo skôr niektorých fóristov?), sústavne klesá....
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

tiez odporucam niekedy skusit navstivit nejake pojednavanie ako verejnost... zvlast ked potom moze clovek porovnavat co o pojednavani napisu novinari v novinach

Panzer:
Ale zbytocne sa rozculujes, to je len nevyhnutny nasledok toho teatra okolo Harabina, Trnku a v neposlednom rade aj okolo vedenia min. vnutra a policie... cize obrovska nedovera
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Pazer plne stebou suhlasim.
Napisal som prispevok v podobnom duchu ale potom som ho zmazal.

Neviem si len predstavit ako sa citi otec rodiny, ktremu tento policat zobral vsetko co mal na tomto svete a ohodnotil to tak ako ohodnotil.
Ja by som sa stym asi nestotoznil a uz by som v zivote memal co viac stratit... .
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Nečudujem sa že ludia neveria našim skorumpovaným súdom
http://www.aktuality.sk/clanok/179012/n ... e-su-sudy/

A bohužial ani polícia nemá dôveru. By som povedal, že žiadnu. Tak by som nevinil ludí, že si pustia aspoň ventil.... :roll:
Panzer
Administrátor

Michal1

Veď práve o tom je tá obrovská zodpovednosť sudcu! Nenechať sa ovplyvniť žiaľom poškodených ani bohorovnosťou obžalovaného.

Čo myslíš, ako som sa asi cítil, keď som pojednával vec, kde obeťou dopravnej nehody agresívneho vodiča bolo dievča vo veku mojej dcéry? V pojednávačke sedia uplakaní rodičia v mojom veku a ja mám vec nestranne rozhodnúť.

A teraz si predstav seba na mieste obžalovaného? Čo skôr oceníš? Že sudca zohľadní, že keby sa to stalo jemu tak ťa zabije? Alebo skôr to, že bude nestranný bez ohľadu na svoje citové pochody a tlaky verejnej mienky masírovanej novinármi?

Ja ako obžalovaný bya som preferoval ten druhý prístup.

Aj keď väčšina tu na fóre preferuje jednoduchý pohľad na spravodlivosť. Zabil, nech zomrie aj on.

Je mi z tohto primitívneho pohľadu zle. Ale čo narobím. Žijem v dobe jednoduchých ľudí z jednoduchými názormi.
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

Panzer napísal:Netušil som, že toľkí máte prístup k predmetnému trestnému spisu!
suhlasim s tvojou vyzvou k triezvemu uvazovaniu. ALE. Ja sam som na vlastnej kozi zazil aroganciu sprievodneho vozidla kolony. Islo o siroku cestu, kde pred kolonou nesli ziadne vozidla. V miernej zakrute som sa ocitol zoci voci policajnemu passatu iducemu castou svojej napravy v protismere. Len tak tak som sa stihol vyhnut ku krajnici. Vobec nechapem, preco to bolo nutne z ich strany. Vychadza mi len a len arogancia a postoj pratajte sa z cesty vy male ubohe cervy, idem ja.
Panzer
Administrátor

Kapo napísal:Nečudujem sa že ludia neveria našim skorumpovaným súdom
http://www.aktuality.sk/clanok/179012/n ... e-su-sudy/
Opýtajte sa mojich odsúdených, či sú spokojní s trestami, ktoré som im uložil. Tipnem si, že cca 99% bude nespokojných. A z nich 99% bude tvrdiť, že som skorumpovaný, lebo ma zaplatili poškodení.

A čo také civilné spory? Dve strany, kde jedna je vždy neúspešná? Kto je na vine? Advokát? Protistrana? Ale hovno! Sudca predsa!!!

Božinku, ako Vám závidím takéto jednoduché videnie sveta! Dobrí a zlí. 8)
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

To Panzer:

chcel by som vediet tvoj nestranny postoj. Bez emocii. Nejde mi o lyncovanie alebo urazanie sudnictva. Chapem tu tvoju patovu situaciu, tiez ju zazivam, ale nastastie nie v tak zavaznych veciach.

teda ci mohol byt vyneseny podmienecny trest relevantny? a za akych podmienok?

resp. nebolo by eticke ak by sa dotycny policajt zdrzal svojho komentara otom ci by to zopakoval. (aj ked tu vidim ze je sanca ze to novinari nafukli)

proste som zvedavy a tvoj pohlad.... mozno aj trocha spekulativny, ale dajme tomu
Panzer
Administrátor

Môj pohľad za to vyše desaťročie, čo to robím je jednoznačný - dôkazy.

Nie kecy na fórach alebo v krčme. Dôkazy. To je to, čo ma zaujíma. A potom to môže byť, pre mňa za mňa, aj premiér, ale pôjde do múky! Padni komu padni!
wronski
prispievateľ

Panzer

Na jednej strane je sice pekne,ze mu je luto co sa stalo,ale jednym dychom nezabudol dodat,ze je nevinny.Skor tymto si postval proti sebe verejnost,teda aspon mna urcite.Pokora z jeho strany by bola na mieste a prijat trest so vsetkymi dosledkami a aj ludia by reagovali adekvatne.Sudca rozhodol tak ako rozhodol a ja si myslim,ze mu moze byt tento "nevinny" policajt vdacny za prilis mierny trest.Este jedna otazka.Neviem ci si tento pripad sledoval podrobnejsie a ako si s nim oboznameny,ale ako by si rozhodol Ty?Dakujem za odpoved.
Naposledy upravil/-a wronski v 21 Jan 2011, 07:19, upravené celkom 1 krát.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"