Staršia dáma kabelkou zahnala zlodejov šperkov
-
inspiring_shamir
tusim to bol...sakra ako sa im vravi, no co davaju za okno pokuty autam. To ani nie su policajti, obycajny uradnici, len s tym ze su v ulici
Nie, nie mestky policajti. Normalny uradnik.
Vola sa to: Parking Attendants
Nie, nie mestky policajti. Normalny uradnik.
Vola sa to: Parking Attendants
Naposledy upravil/-a telra v 09 Feb 2011, 21:54, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_boyd
heh len aby to nevyuzil kaprohub ... po vzhliadnuti tohto videa sa budu predavat len na "zbrojny pas" (podla klubu KDH) ...... ved kto by chranil potencionalne obete ????
inak tak sa mi zda ze to ich H v nazve nema nic spolocne z hnutim ... ale skôr skratka Hovädá.
ale musm uznat babka mala na ten vek celkom dobru kondicku .... a este lepsi svih (zeby tenisova dochodkina?
) 
inak tak sa mi zda ze to ich H v nazve nema nic spolocne z hnutim ... ale skôr skratka Hovädá.
ale musm uznat babka mala na ten vek celkom dobru kondicku .... a este lepsi svih (zeby tenisova dochodkina?
A to nevieš, že najlepšie scenáre píše život?
Toď nedaleko a nedávno lupička pred vykradnutou bankou čakala na taxík.... napadlo by ťa to?
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi- ... -sali.html
Toď nedaleko a nedávno lupička pred vykradnutou bankou čakala na taxík.... napadlo by ťa to?
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi- ... -sali.html
Inak by som s tebou suhlasil, keby sa to neudialo v UK. Ale ked si zoberem aky je tam postoj policie a justicie voci obcanom, za co davaju pokuty, za ake pripady podla mna jasnej NO poslali ludi do basy tak ver tomu ze kazdy si 10x rozmysli ci do niecoho pojde....DOBERMAN napísal:Ja som presvedčený že to bolo celé dohodnuté a nafingované. Nechce sa mi veriť že by lupiči boli taký sprostí a začali rozbíjať výklad za bieleho dňa pred davom a že sa ani nepokúsili brániť.Uplne mi to pripomína scénky z krimikomedií ale nie reálny svet.
Trochu mi to pripomína aj policajnú akadémiu
Podľa mňa je to nejaká hovadina, jednak že zlodeji za bieleho pracovného dňa vykrádajú totálne okato obchod a tá babka niekde úplne z prdele zo zelovocu nahodila šprint a ešte dokázala niekoho tĺcť po hlave. A chlapci v obave o svoj život aby ich babka neumlátila kabelkou sa dali na útek. LOL