Mladik vzduchovkou nahanl dochodkynu v Kosiciach
Mladik vzduchovkou nahanl dochodkynu v Kosiciach
http://www.topky.sk/cl/100370/1257315/M ... Kosiciach-
No nemam slov. Cim dalej tym viac uvazujem o Acku...
No nemam slov. Cim dalej tym viac uvazujem o Acku...
-
inspiring_tharp
Bolo by dobré vedieť čo toho mladíka viedlo k činu. Asi nenosí so sebou bežne vzduchovku. Možno to nebola taká milá stará pani, čo nikomu nelezie na nervy. To samozrejme nič nemení na fakte, že sa chlapec dopustil TČ a mal by byť náležite potrestaný. Ja len hovorím, že sa treba pozerať aj na druhú stranu mince.
Poďme zlynčovať každého Déčkara na koho ukážu novinári. A keď nie lynčovať tak aspoň poďme žiadať ťažké tresty. A to všetko na základe novinového článku. 
Aby bolo jasné tak sa toho "típka" nezastávam. Ak urobil blbosť tak nech si to "vyžerie" ale nech o tom rozhodne súd a nie novinári a ich verný čitatelia.

Aby bolo jasné tak sa toho "típka" nezastávam. Ak urobil blbosť tak nech si to "vyžerie" ale nech o tom rozhodne súd a nie novinári a ich verný čitatelia.
Rok mu hrozí len za vyhrážanie. O priestupku na úseku zbraní a streliva tam nie je ani slovo, čo neznamená že mu "niečo nepridajú aj z neho". Či?Za nebezpečné vyhrážanie sa môže dostať do väzenia na jeden rok.
Pokial viem tak to funguje tak, ze sa posudzuje iba ta najhorsia vec, ktoru spravil. Nakolko u nas sa tresty nescitavaju ako v niektorych inych krajinach a jednoducho povedane vyssia berie. Takze preto ho budu riesit primarne za trestny cin nebezpecneho vyhrazania. A myslim, ze lyncovat tu nikto nikoho nejde, je to prosto sekcia udalosti v suvislosti so zbranami.
-
inspiring_nobel
V spravach na JOJke mal prispevok titulku ze "Snajper", v ilustracnych zaberoch sice ukazovali vzduchovku, ale v komentari sa niekolko krat opakovalo "strelba" a "zbran". Aj ked uznavam, ze vzduchovka je zbran a striela sa z nej, prislo mi to hystericke.
Zasran by mal najprv dostat poriadne po pysku od tatka a potom postih v zmysle zakona, aby poznal, ze taketo sa nerobi.
Zasran by mal najprv dostat poriadne po pysku od tatka a potom postih v zmysle zakona, aby poznal, ze taketo sa nerobi.
Huh, vanto, ja som síce primárne odpovedal na otázku, či šmejdovi nemožno prirátať nejaký ten rok naviac za priestupok, čo samozrejme nejde, ale samozrejme, že so spočítavaním máš pravdu, lenže neviem, či by v tomto prípade nebola možnosť trestať týpka za TČ (napr. nebezpečné vyhrážanie) a okrem toho aj za priestupok na úseku zbraní a streliva (napr. manipulácia so zbraňou pod vplyvom alkoholu). Vravím, tu si nie som istý.
Aaa... samozrejme, tu išlo "len" o vzduchovku, nie ostrú, takže sa obávam určitej benevolencie zo strany príslušných štátnych orgánov.
Aaa... samozrejme, tu išlo "len" o vzduchovku, nie ostrú, takže sa obávam určitej benevolencie zo strany príslušných štátnych orgánov.
Nuz ja som tak pocul, ze sa automaticky berie najzavaznejsia vec, lebo v praxi sa zoberie aj tak len ten maximalny trest. Ale co sa tyka priestupku, myslim, ze logiku ma to riesit zaroven aj v priestupkovom konani, no ale v tomto uz prax nepoznam. To co som pisal sa vzahovalo na trestne stihanie, kde z viacerym moznych sa prosto zoberie to, za co hrozi najvyssia sadzba.
-
inspiring_elgamal
"Krátko na to susedov majiteľky psa zobudili výstrely, volanie o pomoc a zvuk bytových zvončekov."
"Nevedeli sme akú, teraz už vieme, že vzduchovku. Možno aj upravenú, lebo mala optiku."
Čítajte viac: http://korzar.sme.sk/c/5836997/dochodky ... z1Iec47O3q
"Nevedeli sme akú, teraz už vieme, že vzduchovku. Možno aj upravenú, lebo mala optiku."
Čítajte viac: http://korzar.sme.sk/c/5836997/dochodky ... z1Iec47O3q
....dááááááávno na KVP - čku mladým drbe.....vanto napísal:Nuz ja to tam trosku poznam a je to sidlisko, kde narasta poslednu dobu poulicna kriminalita. Povedal by som, ze poslednu dobu je tam zopar individui, co nevedia co so sebou. Skor by som povedal, ze decka co potrebuju nalozit poriadne na zadok. Len clovek nikdy nevie ako to moze dopadnut ...
Síce ja bývam na druhom konci , ale z overených zdrojov to viem ...brat býva v tej džungli a neter je dokonca učiteľka na ZŠ ....čo tá má za historky zo školy .....na neuverenie ????