Skorpion 9mm Browning

bus driver
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 6 months

Skorpion 9mm Browning

Príspevok od používateľa bus driver »

Vie niekto nieco o novom Skorpione 9mm browning ? Mal by ho predavat PROFITACTIC, ale ked som tam volal, nevedeli mi nic konkretne povedat.
bus driver
častý prispievateľ

Volal som dnes do PROFITACTIC-u,ze vraj o 2 tyzdne to uz budu mat,som zvedavy na cenu.Skorpion chcem len tak z nostalgie,nie na nejake velke strielanie.Cena streliva nie je az taka hrozna, 0,20 Eur/kus.A jeho vyuzitie pri ochrane rodiny a majetku je vhodnejsie ako pouzitie pumpy.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

v com ti pride vhodnejsi na obranu rodiny ako pumpa,resp.vsetko ostatne co striela
Používateľov profilový obrázok
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Podobnu otazku som ti chcel polozit aj ja...

Mozno okrem toho ze sa ti paci, nevidim ziadnu inu vyhodu oproti pumpe, alebo niecomu inemu...
bus driver
častý prispievateľ

Vhodnejsi kvoli prokuratorovmu nazoru na konanie v KN a NO.Dost tazko by sa obhajovalo pouzitie pumpy,nedajboze este napaskovanej slugmi,ak by som mal este kratke zbrane.Zvlast,ak sa po strelbe zisti,ze pachatel vazi tak 50 kg a ja 110 kg.Potme to tazko rozoznat.A preco porovnavam akurat pumpu a skorpion ? Pumpu mam 6-ranovu, Skorpion ma zasobnik na 20 ran. Ak Vam nabehne do dvora 10 "udenych" { co sa mi uz stalo },je lepsie mat co najviac nabojov v zasobniku. Ale nemusite suhlasit s mojim nazorom.
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Prokurator bude posudzovat strelnu zbran ako taku a opravnenost jej pouzitia.

Ak budem trosku tvrdsi, tak je jedno ci zastrelis niekoho pumpou, skorpionom alebo p22.

Ale vyhovarat ti to nechcem, je to tvoja volba a ak sa ti skorpion paci, tak preco ho nekupit? :wink:
inspiring_newton

-obhajovat NO a KN budes aj vtedy ,ked dotycneho posles na zem hoci aj vreckovkou,takze je uplne jedno aky typ zbrane bude pri NO pouzity... atd atd.
-hadam nepovazujes 61ku za kratku zbran

verim,ze fachmani na NO a KN ma obsahovo doplnia ,aj ked uz budeme OT :D
bus driver
častý prispievateľ

Viem,ze Skorpion nie je kratka zbran, tymi kratkymi zbranami som myslel moju pistol {6 ran} a revolver {9 ran }. Aj ked na druhej strane-- ten pre mna nadherny kovovy zvuk pocas nabijania pumpy, potom vystrel a potom zase ten nadherny kovovy zvuk urobi so psychikou a odhodlanim pachatela svoje. :shock: A ked pri tom mas este na pleci preveseny skorpik..... Skoda,ze tu nie je utekajuci smajlik, pouzil by so ho.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

nemam v hlave TTD od Skorpiona , ale taknejak sa mi zdalo ze sa vosiel do rozmerov "kratkej gulovej" , volakto ho mal aj na karte na A ako "pistol samonabijacia"
dirty.harry
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

kratka to urcite je, len bude konstrukcne odvodena alebo upravena od samocinnej zbrane, tak si to na Acko neviem predstavit, ak je prax ina, tak dajte vediet, potom by skorpik stal za uvahu....
inspiring_newton

61ku mam zapisanu ako samonabijacia gulovnica
bus driver
častý prispievateľ

Mala oprava mojho predchadzajuceho prispevku : vz.61 celkova dlzka 517 mm, takze by sa to dalo zaradit medzi kratke zbrane. Ale najskor je asi zaradeny ako "zly samopal", takze zajtra zajdem na pokec s velitelom a dam vediet.
tycho28
častý prispievateľ
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 18 Okt 2013, 19:24, upravené celkom 1 krát.
bus driver
častý prispievateľ

Tycho28, mas sukromnu spravu.
bus driver
častý prispievateľ

Dnes som bol na OR PZ,ale jednoznacnej odpovede ohladom zaradenia skorpika sa mi nedostalo.Vraj mi to povedia piatok,potrebuju sa poradit.Ale podla reakcie policajta som videl,ze na nosenie sa to bude dat tazko zapisat.Aj ked na nosenie to nechcem,je prilis velky.Na nosenie mam vhodnejsie zbrane.
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatní výrobcovia"