Skorpion 9mm Browning
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 6 months
Skorpion 9mm Browning
Vie niekto nieco o novom Skorpione 9mm browning ? Mal by ho predavat PROFITACTIC, ale ked som tam volal, nevedeli mi nic konkretne povedat.
-
bus driver
- častý prispievateľ
-
inspiring_newton
-
bus driver
- častý prispievateľ
Vhodnejsi kvoli prokuratorovmu nazoru na konanie v KN a NO.Dost tazko by sa obhajovalo pouzitie pumpy,nedajboze este napaskovanej slugmi,ak by som mal este kratke zbrane.Zvlast,ak sa po strelbe zisti,ze pachatel vazi tak 50 kg a ja 110 kg.Potme to tazko rozoznat.A preco porovnavam akurat pumpu a skorpion ? Pumpu mam 6-ranovu, Skorpion ma zasobnik na 20 ran. Ak Vam nabehne do dvora 10 "udenych" { co sa mi uz stalo },je lepsie mat co najviac nabojov v zasobniku. Ale nemusite suhlasit s mojim nazorom.
-
inspiring_newton
-
bus driver
- častý prispievateľ
Viem,ze Skorpion nie je kratka zbran, tymi kratkymi zbranami som myslel moju pistol {6 ran} a revolver {9 ran }. Aj ked na druhej strane-- ten pre mna nadherny kovovy zvuk pocas nabijania pumpy, potom vystrel a potom zase ten nadherny kovovy zvuk urobi so psychikou a odhodlanim pachatela svoje.
A ked pri tom mas este na pleci preveseny skorpik..... Skoda,ze tu nie je utekajuci smajlik, pouzil by so ho.
-
inspiring_liskov
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
-
bus driver
- častý prispievateľ
-
bus driver
- častý prispievateľ