Na čelo mužovi priložil zbraň so slovami: „Teraz buď frajer“
Na Markize to bolo v spravach uz v pondelok.
A na moje prekvapenie to bola celkom v pohode reportaz, teda na uroven nasich novinarov.
Bolo tam omnoho viac podrobnosti ako v tomto SMEtiarskom clanocku.
Strucne:
Chlapik bol ozraty, po dopiti posledneho poharika siel von kde zacal nadavat skupine mladych, obvinoval ich ze su dileri a pod.
Nasledne zacal mavat kverom a tomu jednemu ho prilozil na hlavu ako pisali. Potom sa este natahovali a dakoto zahlasil nieco ako "ved ju aj tak nema nabitu", na to ten chlapik vystrelil do vzduchu.
Chalanovi sa nejako podarilo dostat od neho a zavolat policajtov ktory dotycneho zbalili.
Vraveli ze mal v legalnej drzbe aj ine zbrane, ktore mu policajti hned zabavili a zadrzali mu ZP....Nesledovalo spminane obvinenie.
Zaujimave ze SMEtisko si z toho celeho vytiahlo len ze "namieril", "ohrozoval", "legalna zbran".
To ze tuto uzasnu senzaciu objavili az po 6 dnoch asi nema zmysel komentovat.
P.S.: Dal by som link ale Markiza Archiv je len cez registrovane VOYO, kto mate tak si pozrite. Ja nemam....
A na moje prekvapenie to bola celkom v pohode reportaz, teda na uroven nasich novinarov.
Bolo tam omnoho viac podrobnosti ako v tomto SMEtiarskom clanocku.
Strucne:
Chlapik bol ozraty, po dopiti posledneho poharika siel von kde zacal nadavat skupine mladych, obvinoval ich ze su dileri a pod.
Nasledne zacal mavat kverom a tomu jednemu ho prilozil na hlavu ako pisali. Potom sa este natahovali a dakoto zahlasil nieco ako "ved ju aj tak nema nabitu", na to ten chlapik vystrelil do vzduchu.
Chalanovi sa nejako podarilo dostat od neho a zavolat policajtov ktory dotycneho zbalili.
Vraveli ze mal v legalnej drzbe aj ine zbrane, ktore mu policajti hned zabavili a zadrzali mu ZP....Nesledovalo spminane obvinenie.
Zaujimave ze SMEtisko si z toho celeho vytiahlo len ze "namieril", "ohrozoval", "legalna zbran".
To ze tuto uzasnu senzaciu objavili az po 6 dnoch asi nema zmysel komentovat.
P.S.: Dal by som link ale Markiza Archiv je len cez registrovane VOYO, kto mate tak si pozrite. Ja nemam....
-
inspiring_swanson
-
inspiring_brown
- canis lupus
- prispievateľ
- Registered for: 14 years 2 months
mne sa to tiez tak vidi ze je to len pohlad jednej strany,pravda je podla mna v strede,hlupost ale bola naozaj ze bol opity...to bude mat hold teraz tazke,a chalani sa nanho urcite pekne dohodli,v kazdom pripade nase media ,,vacsinou,, nahadzu spinu na cloveka ale aj ked sa to vyriesi skor v jeho prospech,neocistia ho...a tak ostane siroka verejnost v tom ze bol vinny,aj ked to tak nebolo.to je na takychto veciach najsumtnejsie...Vaquero napísal:Už to, že išiel chlastať do krčmy s kvérom, ho diskvalifikuje, nech bol ten následný konflikt akýkoľvek. Len mám dojem, že v médiách je zatiaľ iba verzia jednej strany.