S kuší v ruce chránil svůj majetek
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months
- dirty.harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
- Kontaktovať používateľa:
Filip: oni koledníci majú takú zaujímavú mentalitu, pokiaľ ich je presila a cítia sa tak si s jednotlivcom radi dajú "férovku", ako v prípade Tanvald aj v tomto prípade po prvom zásahu do čierneho vzal zvyšok partie nohy na plecia. Šíp v hlave je dosť odstrašujúci, možno viac ako diera od projektilu v nohe.
-
inspiring_boyd
Ma o jedneho svedka menej takze imo lepsie hlava ako trup.
Vzhladom na to ze sip sa zaboril a nepreletel naskrz predpokladam ze mal lovecky hrot, takze vyberanie bude na chirurgii dost zlozite a ak utocnik prezil zasah tak ho zazitky este len cakaju (kedze tie sa inac ako "smerom vpred" vynat nedaju).
Vzhladom na to ze sip sa zaboril a nepreletel naskrz predpokladam ze mal lovecky hrot, takze vyberanie bude na chirurgii dost zlozite a ak utocnik prezil zasah tak ho zazitky este len cakaju (kedze tie sa inac ako "smerom vpred" vynat nedaju).
pokial obranca neuvážene nenakecá v prvom výsluchu somariny- môže uhrať NO za predpokladu, že aspoň jeden či dvaja zlodeji mali nejaké predmety v rukách.
Totiž už len presila troch zlodejov dáva predpoklad, že obranca ťahá za kratší koniec. Tým pádom použitie kuše v strese a pri prenasledovaní zlodejmi môže súd vyhodnotiť ako súčasť NO.
Totiž už len presila troch zlodejov dáva predpoklad, že obranca ťahá za kratší koniec. Tým pádom použitie kuše v strese a pri prenasledovaní zlodejmi môže súd vyhodnotiť ako súčasť NO.
vidim to tak istoR napísal:Filip: oni koledníci majú takú zaujímavú mentalitu, pokiaľ ich je presila a cítia sa tak si s jednotlivcom radi dajú "férovku", ako v prípade Tanvald aj v tomto prípade po prvom zásahu do čierneho vzal zvyšok partie nohy na plecia. Šíp v hlave je dosť odstrašujúci, možno viac ako diera od projektilu v nohe.
a co sa tyka toho ze pouzil kusu.. asi nemal nic lepsie po ruke. ak budem mat v podobnom pripade po ruke luk (mam dva
-
inspiring_ganguly
Su aj kuše s možnosťou šípu alebo guličky ma aj zasobnik na guličky napr.
http://sport.bazos.sk/inzerat/15068274/ ... -prisl.php
http://sport.bazos.sk/inzerat/15068274/ ... -prisl.php
to, "co si myslí Policie" ešte neni rozhodujúce. Konečné slovo bude mať súd
V takýchto prípadoch by som videl priestor pre občianske združenia venujúce sa ochrane práv držiteľov zbraní či iné obč.združenia podobného zamerania.
Keď vedia kadejakí aktivisti pomáhať černoškovi alebo cigáňovi, ktorého niekto skopal na ulici- nevidím dôvod, aby rovnako neboli hájené práva obrancu podobným spôsobom .
V takýchto prípadoch by som videl priestor pre občianske združenia venujúce sa ochrane práv držiteľov zbraní či iné obč.združenia podobného zamerania.
Keď vedia kadejakí aktivisti pomáhať černoškovi alebo cigáňovi, ktorého niekto skopal na ulici- nevidím dôvod, aby rovnako neboli hájené práva obrancu podobným spôsobom .
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months