Streľba vo Vrakuni

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Streľba vo Vrakuni

Príspevok od používateľa R »

niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Vrakuna - najhorsia stvrt Bratislavy. Asi tolko. :roll:
Používateľov profilový obrázok
Bauer
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

Vie už konečnie niekto niečo viac ?
Bauer
častý prispievateľ

Vychádzajú na povrch ďalšie skutočnosti:

http://krimi.cas.sk/clanok/223127/strel ... nicia.html
canis lupus
prispievateľ
Registered for: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa canis lupus »

postreleny najskor vedel kto strielal...no ked sa ho to pytali druhyraz uz nevedel :( v mediach to nenajdete...myslim
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

a bude to tam ešte horšie...
Bauer
častý prispievateľ

Ja mám dlhoročného klienta vo Vrakuni hneď u Pentagonu, každá návšteva tam, po záverečnej v noci v jeho bare, to je okamžite vesta pod košeľu, železo na boku, zásahová rozbuška P1 vo dverách auta, teleskop pri ručnej brzde a v autolekárničke mám výbavu na strelné poranenia už dlhé roky.
vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa vanto »

Fuha to je tam az take zle? Hotovy Harlem...
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Pentagon je taký mini Luník. Samý díler, feťák a asociál. Trochu nechápem ako tam môže niekto prevádzkovať firmu, či dokonca kúpiť byt, ak na zvončekoch a schránkach figurujú mená ako Rigo, Koller, Daniel či iné "neobvyklé" mená...
sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

peterson napísal:Pentagon je taký mini Luník.
Dig prečo urážaš luník?

Na luníku žijú cigáni, v pentagone nie len cigáni ale aj ostatné rasy. Teraz ozaj neviem čo je lepšie.

:?:
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

peterson napísal: Samý díler, feťák a asociál. Trochu nechápem ako tam môže niekto prevádzkovať firmu, či dokonca kúpiť byt,..
ja nie "trochu" ale uplne nechapem na keru mariu sa to prehliada uz davno to malo bit "upratane" vsetci vedia co to tam je a nikto nic nerobi .... :(
inspiring_dhawan

Príspevok od používateľa inspiring_dhawan »

Zase ja v okoli zijem cely zivot, a nemam tieto strachy.
Asi neznalost pomerov.
V pentagone su aj vchody kde sa oto ludia staraju, kamery, 2x el. dvere do vchodu, mreze a pod. srandy. Spoluziak tam kupil byt, dvojgarzonka, prerobil a je spokojny, lacnejsie uz asi nekupis. Bezproblemov... Teda az dovtedy ked tete nad nim vypukol poziar, tak mu ho vydimila a potom preplachli poziarnici...
Netvrdim ze Pentagon je nejaka oaza pokoja, ale netreba robit z nosorozca hrocha... ci jak je to prislovie :wink:
Mna napriklad odstrasuje Petrzalka, tam mam skoro hocikde take tyky, ze sa na mna vyruti naky zlodej, fetak, drogovy diler, mafos, abo reper z petrzalky... Asi to neni take vyhrotene, ale kedze som tam nikdy nezil a ani zit nebudem, nikomu uz sa nepodari vyvratit moje predsudky :lol: :lol: :lol:
inspiring_proskuriakova

Príspevok od používateľa inspiring_proskuriakova »

tak tak, nie je to tu take zle... postreleny nie je z Vrakune, a ak je pravda co sa pise v mediach, tak ho mohli kludne dat aj vo vilovej stvrti na Slavine... a Romanos ma pravdu, nie je to take strasne... staci vediet kam nelozit a to myslim vytusi kazdy instinktivne
niko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

Tak zase nevravime, ze to tam vo Vrakuni je Harlem. Skutocny Harlem podla mna neje v BA asi nikde. A hlavne, clovek ked tam zije, si proste zvykne. Ale tak deju sa tam veci no. Jeden cas som tam intenzivne chodil a bolo to niekedy fakt huste. Cakas v rade na zmrzlinu a zrazu si vsimnes ludi pred tebou v rade: Typek s rotvajlerom, skupina "cejenov", dalsia skupina potetovanych holohlavcov. Vsetko huste jak poleva na torte. Alebo nocne vrieskanie opilcov z chodnika na bytovky, ze ludia podte von, vas vsetkych podrezem (zazite 3 krat). :lol: Nehovoriac o Harley, kde mal "problem" uz asi kazdy chalan, co poznam. Hmm, toto v Petrzalke nemame. Aj ked povedzme, ze na Kopcianskej mame tiez lacne byty. :wink:
inspiring_dhawan

Príspevok od používateľa inspiring_dhawan »

tak nevim, bavime sa o beznom kazdodennom abo o nahodnych udalostiach. Osobne ak som mal niekedy v BA problem bolo to mimo Dolnych Honov. V cudzom prostredi si clovek asi viac vsima detaily ktore domaci nevidi. Ja som videl podobne zivotne ukazy ako popisuje Niko v petrzalke, a Petrzalcan by to ani neregistroval.
Kazdy ma svoje osobne skusenosti a vlastne to nas tvori. Moje su take ze nebezpecenstvo existuje vsade vo svete, ide ako povedal Pán (Lord Summoner) oto kam nelozit abo nestrkat paprce.
Priklad... bol som nejaky cas v Zapadnej Australii a ked som si privyrabal upratovanim jednej garaze, domaci ma upozornil aby som nestrkal ruky do tmavych miest, lebo pavucik Cierna vdova... Ja kukam nanho, ze ci to mysli vazne. On samozrejme ze ano, tie su tu vsade. Pozeram na stastne deticky hrajuce sa vonku s hrozou, a pytam sa ho ako tu mozu zit v tom strachu? On sa zacne smiat, ved to je normalne, iba sa odmalicka naucis nestrkat ruku do tmavych miest kde nevidis a v zivote sa ti nic nestane... Takze to je asi tak zhrnuta alfa a omega nebezpecentva, musis ho poznat a musis ho respektovat ale kvoli nemu nemozes zit stale v strachu, lebo nezijes.

PS: Harley mam rad, lepsi podnik nepoznam... a ano nikdy sa mi tam nic nestalo... Ale som otvoreny navrhom ked mi poradite iny podnik kde nechodia nasrocne deti a nesedi sa tam len na bare, rad si necham poradit.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"