V Komarne strielal opity vodic na policajta
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa dá veriť tomu čo popísali a narozprávali novinári - neviem - asi naozaj nevedeli na čo to majú. Možno to malo ale úplne iný priebeh.
Kto chodí na strelnice, na súťaže vie, pozná , vidí atď...., na druhej strane treba povedať že medzi policajtmi sú vinikajúci, špičkový strelci - taktiež vidíme na súťažiach - ale toto je trochu mimo témy.
Mňa osobne takéto udalosti velmi mrzia, zavinením jedného k...., čo si ožratý sadne do auta a myslí si že je majster sveta, zase majú tromf v rukách podobný tomu minulému ministrovi a spol.
V jednom príspevku bolo niečo v tom zmysle, kolko ludí má vodičák a kvoli jednému ožratému nebude nasledovať perzekúcia všetkých vodičov - určite nie, sú to cca. 3 090 000 vodičákov.
Ak dovolíte pokúsil som sa o malé štatistické porovnanie údajov ktoré boli dostupné - 2011.
Vodiči
- 3 090 000 vodičákov
- 15 001 nehôd - 0,5 % ku počtu vodičákov
- 7381 zranení (všetko vrátane usmrtení) - 0,2% ku počtu vodičákov
Strelci
- 163 000 platných ZP
- 925 priestuprov - 0,6% ku počtu ZP (pri vodičoch som údaj nenašiel, asi to budú 10-tisíce)
- 50 zranení, usmrtení atď. (nebol údaj, len odhad) - 0,04% ku počtu ZP
Auto nie je zbraň ??????????????
Kto chodí na strelnice, na súťaže vie, pozná , vidí atď...., na druhej strane treba povedať že medzi policajtmi sú vinikajúci, špičkový strelci - taktiež vidíme na súťažiach - ale toto je trochu mimo témy.
Mňa osobne takéto udalosti velmi mrzia, zavinením jedného k...., čo si ožratý sadne do auta a myslí si že je majster sveta, zase majú tromf v rukách podobný tomu minulému ministrovi a spol.
V jednom príspevku bolo niečo v tom zmysle, kolko ludí má vodičák a kvoli jednému ožratému nebude nasledovať perzekúcia všetkých vodičov - určite nie, sú to cca. 3 090 000 vodičákov.
Ak dovolíte pokúsil som sa o malé štatistické porovnanie údajov ktoré boli dostupné - 2011.
Vodiči
- 3 090 000 vodičákov
- 15 001 nehôd - 0,5 % ku počtu vodičákov
- 7381 zranení (všetko vrátane usmrtení) - 0,2% ku počtu vodičákov
Strelci
- 163 000 platných ZP
- 925 priestuprov - 0,6% ku počtu ZP (pri vodičoch som údaj nenašiel, asi to budú 10-tisíce)
- 50 zranení, usmrtení atď. (nebol údaj, len odhad) - 0,04% ku počtu ZP
Auto nie je zbraň ??????????????
Naposledy upravil/-a Gabo13 v 26 Okt 2012, 22:56, upravené celkom 1 krát.
vaquero - preveriť streľby dotyčného? aké streľby? v kóji 20 rán a ist domov,
aj keby výsledok bol 200 z 200 bodov, k realite by sa nedostal ani nadohľad.
nechcem robiť závery ohľadom ich výcviku ktorý som neabsolvoval. k tomu by sa tu mohli vyjadriť iný, ale som si istý, že situácie nejak extra nenacvičujú, a už vôbec nie nejaký zmysluplný bojový systém pre krátku zbraň.
jedna airsoftová gulička v nejakých solidných trén. situáciách by ušetrila tisíc nábojov a skúsenosti na nezaplatenie
trénuje sa tam takto?
tak či onak podcenili fatálne situáciu
mám známu v CZ - policajtku- a tá primárne takýchto ožralov postaví stranou, nespustí z nich oči, prehľadá týpka či má zbraň a ešte aj auto
pre kolegov niekedy až paranoidná , myslím že po tomto prípade im to tak pripadať nebude
aj keby výsledok bol 200 z 200 bodov, k realite by sa nedostal ani nadohľad.
nechcem robiť závery ohľadom ich výcviku ktorý som neabsolvoval. k tomu by sa tu mohli vyjadriť iný, ale som si istý, že situácie nejak extra nenacvičujú, a už vôbec nie nejaký zmysluplný bojový systém pre krátku zbraň.
jedna airsoftová gulička v nejakých solidných trén. situáciách by ušetrila tisíc nábojov a skúsenosti na nezaplatenie
trénuje sa tam takto?
tak či onak podcenili fatálne situáciu
mám známu v CZ - policajtku- a tá primárne takýchto ožralov postaví stranou, nespustí z nich oči, prehľadá týpka či má zbraň a ešte aj auto
pre kolegov niekedy až paranoidná , myslím že po tomto prípade im to tak pripadať nebude
-
bladerunner
- občasný prispievateľ
- Registered for: 15 years 7 months
Pani neviem, ale ja by som hodnotenia kto a ako zlyhal nechal na posudenie ludom, co o tej situacii budu mat realne informacie. Pozname vsetci ako vedia pisalkovia produkovat clanky, druha vec je, ze este ani nevychladol ten kver o ktorom sa tu bavime, takze ani ti kompetentni, vlastne mozna ani ti co sa toho zucastnili nemusia objektivne vediet co a ako sa presne udialo.
Cili by bolo mozna fajn vyhlasit radiovy klud minimalne do doby, ked budu trocha ulezane info. Je tu postreleny policajt. To je samo o sebe zle uz z principu. Nemyslim si, ze by sa dal za kvalitnejsi oznacit zakrok, kde by bol postreleny policajt a zastreleny pachatel. Prosim, pockajme nebudme ako novinari, ktori skor ako sadne prach maju hotovy rozsudok.
Cili by bolo mozna fajn vyhlasit radiovy klud minimalne do doby, ked budu trocha ulezane info. Je tu postreleny policajt. To je samo o sebe zle uz z principu. Nemyslim si, ze by sa dal za kvalitnejsi oznacit zakrok, kde by bol postreleny policajt a zastreleny pachatel. Prosim, pockajme nebudme ako novinari, ktori skor ako sadne prach maju hotovy rozsudok.