Nápad vynikajúci, výber miesta a organizácia už menej.
Parkovanie.
Organizátori pripravili kúsok od miesta konania rekonštrukcie bojov obrovské plochy na parkovanie. Akurát že o tom vedela asi len polovica návštevníkov (včítane mňa
Výber miesta.
Je mi jasné, že historická vernosť by pri takýchto rekonštrukciách mala byť na prvom mieste. Podľa mňa však nie za tú cenu, že samotné boje mohlo vidieť len tých cca 600-700 šťastlivcov, ktorí stáli na kraji údolia. Ostatní (včítane mňa
Nechcem však len kritizovať. Zabezpečenie občerstvenia bolo na dobrej úrovni. Na pivo síce boli celkom slušné šory, ale mňa ako šoféra to veľmi netrápilo. Potešilo ma, že deckám som zmrzlinu kúpil takmer bez čakania. Jedla bolo na prvý pohľad tiež dostatok Armáda mala pekné statické ukážky bojovej techniky (dokonca aj vrtulník) takže deti i veľké deti (otcovia) si určite prišli na svoje.
Potešilo ma aj to, že som videl electrona, aj keď žiaľ len v aute prechádzajúcom okolo
Teším sa už na druhý ročník, pretože verím, že organizátori sa poučia z tohtoročných chýb a potom už akcia nebude mať chybu!