ZOS puškohlady

inspiring_gould

Príspevok od používateľa inspiring_gould »

Dakujem za vaše odpovede dám si 1 plus 1 do hromady. Vdaka.
Andrejoff
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa Andrejoff »

ja mam teraz ZOS 6-24x50 E-SF na malorazke vyzera spraveny kvalitne , pri malom zvecseni doostruje dobre ale ako dam 22-24 tam to uz je slabe a nie a nie to doostrit , ten ZOS co som mal predtym (tiez 6-24x50) nemal problem s ostrenim vobec, tam som si v pohode nastavil paralaxu pri 24 nasobnom zvecseni aj na 50 m ale stymto druhym to jednoducho nejde.
inspiring_gould

Príspevok od používateľa inspiring_gould »

to je zaujímavé,znamena to že su aj nepodarky v predaji bud ulahodíš alebo nie ...
Andrejoff
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa Andrejoff »

Ano. asi to tak bude..ale tak na M 400 je aj tak len 6 nasobne zvecsenie povolene takze tam to vyhovuje...
infallible_haibt

Príspevok od používateľa infallible_haibt »

chalani rozmyslam ze si kupim 10-40 len neviem ci 50 alebo 60 ono aj cena je ina len neviem ci sa to aj oplati priplatit si za tu 60-ku a este jedna otazka neviete ci sa zvacsuje aj kriz ked sa zoomuje???
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

:lol:
Nezvacsuje neboj, je v druhej fokalnej rovine.
A urcite sa oplati priplatit za 60, lebo pri tom zvacseni tu svetelnost ocenis.
PS mam doma jeden kusok ak by bol zaujem.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

aj ja mam jeden doma :)
kupil som ho na ZKM456 a zaboha neviem zohnat slusnu montaz na 16m rybinu, 30mm oka a vysku stredu min 37mm a viac...
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

daju, u Polovnika na Vajnorskej maju vselijake...

ale kombinaciu 16mm rybina, oko 30mm a vyska >37 nemali zatial nikdy , nechodim tam kazdy den a kedze mam dalsie 2 malorazky nastrelene , tato mi uz 2 roky stoji v trezore a este som z nej nedal ani ranu. Mozno sa jedneho dna nastvem a objednam to priamo od vyrobcu
Napísať odpoveď

Návrat na "Puškohľady, ďalekohľady a kolimátory"