V Devínskej Novej Vsi sa strieľa - osem mŕtvych!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_snyder

Príspevok od používateľa inspiring_snyder »

mňa zasa úplne "dostala" hláška:
"Harman si počas streľby pravidelne kontroloval hlaveň, aby sa mu nezapiekla"
:roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Používateľov profilový obrázok
lubor
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lubor »

Mna zase zaujalo ako krvilacny psychopat nezastrelil pani s telefonom a starsieho pana (ktoreho ostreloval) za ktoreho sa skrivala obet. Aj ked musim povedat, ze ja na jeho mieste (ak to bolo podla dokumentu) ak by som sa nezlozil na zem od strachu, urcite by som sa musel ist prezliect.
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

niko napísal:Taak a videl som konecne ten slavny Devinsky masaker. V podstate sa mi ten film celkom pacil.
...
...
Ja ani nie ...nedopozeral som ...nevidel ....

Po výroku toho starkého , že Harman s gumenými strieľal , že nejaký dotyčný si projektil z ramena ??? vytiahol ....

Nuž , mal som teda dosť ...

Nehodnotím teda film...na Harmana si psychologický posudok netrúfam robiť , len on vedel , že prečo sa do akcie pustil ...

Pritom by som si aj rád ten film pozrel do konca ...možno raz....
ricinr
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

Pozrel som si film.
Javil sa mi ako celkom nestranne spracovný. Proste ani z harmana nerobili donekonečna psychoša ani z cigáňov nerobili svätých donekonečna.
Tá pesnička na konci fakt super (ten text).

Jedno čo ma zaujalo ako niekoľko krát DL spomenul že boli zasiahnuté "aj nevinné obete", z toho usudzujem, že vie o tom, že boli trafené aj obete, ktoré si to "zaslúžili".

Inak vhodné ako "rekonštrukcia" alebo pokus o ňu.
dirty.harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

Keby sa tocilo na filmy a nie digitalne, tak by som povedal, ze skoda filmu.. ten vcerajsi - ani to neviem nazvat - bol podurovnovy. Ani dokument, ani parodia, ani film na motivy... Bez faktov a ze nestranny? Herec ako pan H. paskujuci doma vecer pred telkou a strielajuci v lese do plysoveho medveda (tak farebneho, ze takeho sa snad ani v obchode neda najst) - tak to je teda priklad nestrannosti.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Harry, ja zas stále opakujem to isté, čo som vravel, keď som to videl v kine - ten film pre nás strelcov nevyznel vyslovene zle alebo škodlivo. Minimálne preto na tvorcov nenadávam. Lebo aj oni sa mohli priživiť na vlne mediálnej protizbraňovej hystérie.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Harman bol smrteľne chorý? Túto teóriu som ešte nepočul, nevie niekto niečo viac? Zdroj?

Jack: Na filme sme boli spolu, takže nie som nestranný, ale súhlasím. :)
inspiring_noyce

Príspevok od používateľa inspiring_noyce »

Teraz som si to pozrel a nebolo to nič moc.
1. Bez vetra sa ani lístok nepohne (neviem čo sa udialo no neverím, že si len tak šiel zastrieľať), mal to riešiť ináč nie streľbou. Film sa mi ako celok nepáčil...
niko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa niko »

No o detajloch filmu radsej pomlcim. Pomiesali a domysleli tam pekny par veci. Ten odstrelovac mi prisiel ako vrchol vsetkeho. Ale jedno sa mu musi nechat. Bol natoceny putavo a nevyvodzoval jednoznacne zavery. Kazdy si mohol na Harmana urobit taky nazor aky chcel.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

film som nevidel ani nechystam .... nejako nemam zaujem ...

ale teoriu ze Harman nespachal samovrazdu ale jeho zivot (hlavu) ukoncil policajny odstrelovac som uz pocul pred filmom zhodou okolnosti to tvrdil sportovy strelec z radov OZ .....
niko
častý prispievateľ

Noo ja pokial viem, tak ho mal ranit kuklac 58smickou potom ako sa vyklonil spoza rohu. Ci ako to bolo ?
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

tak "povesti " je uz jak maku (uz chyba len ta ze to bola bozia ruka)... pravdu vedia len ty co tam boli .........
niko
častý prispievateľ

A presne to si myslim, ze je problem nasich uradov. Pravdu by mali vediet vsetci, nie len ty co tam boli. :evil:
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

niko: ako píšeš. Harman dostal do ramena potom, čo sa vyklonil spoza rohu. Následne sa stiahol do kúta, kde si odpodu priložil sapík pod bradu.
Výsledok poznáte z internetu

Obrázok
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

peterson, do ramena?
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"