BKSL, toto sa tu uz riesilo, toto tu uz bolo. Si mimo. Ja som rada ked idem strielat na akykolvek pretek, ak je tam niekto z borcov aby som vedela na com som, kolko percent mam na zapletala, palku, bbpd....Aby som vedela ci sa posuvam. A ver ze dostat medailu za druhe miesto v kategorii zeny ak sme sa zucastnili vsehovsudy tri je pre mna skor trapne ist sa tam postavit. Takze neviem ci by ti take ocenenie chutilo. Ak by bola situacia ze wfc bude rozdelene na dve casti (podla coho? podla clenstva v sadse? pocte percent na koho?) a ty sa neumiestnis dobre ani v tej druhej skupine, tak co? Rozdeli sa to na dalsie dve a dalsie dve az kym nebudes v nejakej dvojclennej skupine prvy?
Marek, vlastne toto bolo v arese, co mnohi vtedy zatracovali, ze ti co boli evidentne niekolko nasobne lepsi nez zvysok neboli v hodnoteni. Ale neviem ci toto vase gesto pomoze wfc v oziveni. Ale ako napad je to podla mna pekne a mile, ale mna to teda nebude motivovat

Myslim si ze je teraz za jedno taka doba, ze clovek ma kopec problemov, je- aspon mne sa zda- take tazsie obdobie, ze neni tolko chuti na srandu. A za druhe, wfc sa narodilo, bolo nove, a aj tym velmi pritazlive ale potom sa ludia viac spoznali, nie kazdy kazdemu sadol, pamatam si ako som bola rozcarovana ked ste sa tu hadali pred rokom a pol, takze to odcudzenie trva uz dlhsie, nebude to len nizkou frekvenciou pretekov v lete, takze toto je cele prirodzeny vyvoj. Nejake jadro zostane, nieco sa uceli a wfc ak bude chut, pojde dalej a mozno zosilnie a dospeje. Ale skupiny vznikaju a zanikaju, neda sa hnevat na clenov alebo na nieco ine, ze to neni s takym nadsenim ako na zaciatku. Aj v manzelstve sme zo zaciatku (zvacsa

) nadseni a po par rokoch mozeme dospiet k zmene postoja alebo prave sa stotoznit este viac s tym rozhodnutim...takze prirodzeny vyvoj veci, vztahov. Myslienka toho celeho je pekna, ale niekedy to nestaci. Najkrajsia fotka ktora z wfc vznikla bola asi ta z prveho rocnika, tam sa kazdy jeden diva s takym nadsenim....potom sa zacalo ohovarat, strelci sme velmi jesitni, hrame sa na svojich piesockoch, vznikaju skupiny a sfery vplyvu...podla mna je tazke udrzat takuto roznorodu skupinu povacsine jesitakov(ratam sa k nim) pokope bez trenic a bojov. Nejake ozivenie to potrebuje, ale tazko povedat ake, co by vlastne pomohlo.
Igoca, ja som si par krat deltu ktoru som nevidela opravila PTckom alebo mala double miss a mexicku vlnu som nedostala
edit: citam to po sebe...no neni mi trapne ist sa tam postavit a ist si pre druhe miesto z troch, ja som vdacna, len mi je to blbe ze za priemerny vykon dostanem ocenenie a chalani za paradne vykony nic. Ale ano, ocenujem to ze v arese a v tekove su hodnotene aj zeny <3
edit 2- robo, ty si taka nasa mala perlorodka, ze

? A tvoje nazory pred rokom kto formoval? A teraz je z teba citit koho? A prispevky spred roka ktore si vsetky vymazal boli pod cim vplyvom? Kade vietor tade plast? Ludia mavaju svoje nazory, pis k veci, k nazorom BKSL sa vyjadruj ako k jeho nazorom, nesnaz sa tu ZASE a ZASE rozputat urazkami FLAME. Ja sa k BKSL vyjadrujem priamo, to ze som clenom toho isteho klubu ako on, neznamena ze sme nazorovo splynuli v jedno. AK spavam s clenom wfc neznamena to, ze preberam aj jeho nazory a postoje, ak sa stanem clenom klubu neznamena to ze zmenim vierovyznanie, sex. orientaciu a postoj k vegetarianstvu podla klubu
edit 3- bbpd, si zbytocne skromny s tymi piatimi rokmi, za 1 rok si sa dostal paradne vysoko, krasny kus prace si na sebe urobil, klobuk dole.