WFC POKEC

inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

noacoak napísal:BKSL... len jedna otazka: Pises sem dobrovolne alebo ta niekto nuti?
Nutia ma pod hrozbou vyhostenia zo SR , je to moja povinnost a som za to plateny, my mame kazdy zadelene funkcie a ja mam na starosti rozklad WFC.
Nechapem ako ste to mohli odhalit :lol: :lol: :lol: .

Tak niekekedy dame potom pokec priamo na sutazi, lebo vidim ze pisomne si vobec nerozumieme alebo nechceme rozumiet ? :wink: .
Používateľov profilový obrázok
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Nazdar vajčáci,
podľa mňa, toho kamarátskeho ducha WFC najlepšie vystihuje táto časť príspevku , čo napísal noacoked :wink:

Na ktorych pretekoch ti spravia mexicku vlnu za double miss?
Na ktorych pretekoch si jedol najlepsi gulas a nikto ti nepocital taniere?
Na ktorych pretekoch v zenskej kategorii vyhlasia za vitaza muza?
Na ktorych pretekoch uvidis ladny balet s kverom v ruke a na cas?
Na ktorych pretekoch vzdy vyhras aj ked skoncis posledny?
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

BKSL, toto sa tu uz riesilo, toto tu uz bolo. Si mimo. Ja som rada ked idem strielat na akykolvek pretek, ak je tam niekto z borcov aby som vedela na com som, kolko percent mam na zapletala, palku, bbpd....Aby som vedela ci sa posuvam. A ver ze dostat medailu za druhe miesto v kategorii zeny ak sme sa zucastnili vsehovsudy tri je pre mna skor trapne ist sa tam postavit. Takze neviem ci by ti take ocenenie chutilo. Ak by bola situacia ze wfc bude rozdelene na dve casti (podla coho? podla clenstva v sadse? pocte percent na koho?) a ty sa neumiestnis dobre ani v tej druhej skupine, tak co? Rozdeli sa to na dalsie dve a dalsie dve az kym nebudes v nejakej dvojclennej skupine prvy?
Marek, vlastne toto bolo v arese, co mnohi vtedy zatracovali, ze ti co boli evidentne niekolko nasobne lepsi nez zvysok neboli v hodnoteni. Ale neviem ci toto vase gesto pomoze wfc v oziveni. Ale ako napad je to podla mna pekne a mile, ale mna to teda nebude motivovat :) Myslim si ze je teraz za jedno taka doba, ze clovek ma kopec problemov, je- aspon mne sa zda- take tazsie obdobie, ze neni tolko chuti na srandu. A za druhe, wfc sa narodilo, bolo nove, a aj tym velmi pritazlive ale potom sa ludia viac spoznali, nie kazdy kazdemu sadol, pamatam si ako som bola rozcarovana ked ste sa tu hadali pred rokom a pol, takze to odcudzenie trva uz dlhsie, nebude to len nizkou frekvenciou pretekov v lete, takze toto je cele prirodzeny vyvoj. Nejake jadro zostane, nieco sa uceli a wfc ak bude chut, pojde dalej a mozno zosilnie a dospeje. Ale skupiny vznikaju a zanikaju, neda sa hnevat na clenov alebo na nieco ine, ze to neni s takym nadsenim ako na zaciatku. Aj v manzelstve sme zo zaciatku (zvacsa :P ) nadseni a po par rokoch mozeme dospiet k zmene postoja alebo prave sa stotoznit este viac s tym rozhodnutim...takze prirodzeny vyvoj veci, vztahov. Myslienka toho celeho je pekna, ale niekedy to nestaci. Najkrajsia fotka ktora z wfc vznikla bola asi ta z prveho rocnika, tam sa kazdy jeden diva s takym nadsenim....potom sa zacalo ohovarat, strelci sme velmi jesitni, hrame sa na svojich piesockoch, vznikaju skupiny a sfery vplyvu...podla mna je tazke udrzat takuto roznorodu skupinu povacsine jesitakov(ratam sa k nim) pokope bez trenic a bojov. Nejake ozivenie to potrebuje, ale tazko povedat ake, co by vlastne pomohlo.
Igoca, ja som si par krat deltu ktoru som nevidela opravila PTckom alebo mala double miss a mexicku vlnu som nedostala :roll: :cry:

edit: citam to po sebe...no neni mi trapne ist sa tam postavit a ist si pre druhe miesto z troch, ja som vdacna, len mi je to blbe ze za priemerny vykon dostanem ocenenie a chalani za paradne vykony nic. Ale ano, ocenujem to ze v arese a v tekove su hodnotene aj zeny <3

edit 2- robo, ty si taka nasa mala perlorodka, ze :wink: ? A tvoje nazory pred rokom kto formoval? A teraz je z teba citit koho? A prispevky spred roka ktore si vsetky vymazal boli pod cim vplyvom? Kade vietor tade plast? Ludia mavaju svoje nazory, pis k veci, k nazorom BKSL sa vyjadruj ako k jeho nazorom, nesnaz sa tu ZASE a ZASE rozputat urazkami FLAME. Ja sa k BKSL vyjadrujem priamo, to ze som clenom toho isteho klubu ako on, neznamena ze sme nazorovo splynuli v jedno. AK spavam s clenom wfc neznamena to, ze preberam aj jeho nazory a postoje, ak sa stanem clenom klubu neznamena to ze zmenim vierovyznanie, sex. orientaciu a postoj k vegetarianstvu podla klubu

edit 3- bbpd, si zbytocne skromny s tymi piatimi rokmi, za 1 rok si sa dostal paradne vysoko, krasny kus prace si na sebe urobil, klobuk dole.
Naposledy upravil/-a pištoľníčka v 02 Sep 2011, 11:31, upravené celkom 2 krát.
inspiring_kepler

Uff, pistolnicka si ma prekvapila. Teraz sme im to ako klub natreli :D .
pištoľníčka
prispievateľ

brano daj si pohov, nemam v umysle nikomu nic natierat, ak si to tak pochopil, tak sory, brat ma nazorovo k tebe ma uraza, to si odpust. To ze sme v jednom klube nic nemeni na nicom!!!!
A tato debata neni ares verzus zvysok sveta, ak si nepochopil. Teba sa wfc netyka. Ty si nezabodoval ani na sutazi v arese kde ti borci hodnoteni nie su, lebo si lenivy trenovat a myslis ze je to v zbrani a myslis ze vdaka lepsej zbrani dostanes diplom. Chces uspech bez snahy, snazis sa prisposobit si podmienky aby si ten uspech dostal. Ano, sme ako male deti na diplomy, ale nie kurva pre ten papier, ale snad ze ten posrany diplom je za nejaku snahu, za vykon a nie ze postrielam najlepsich a s usmevom si dam na krk medajlu!
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

GG ide Ti karta :lol: :lol:

osobne som sa pred 2 rokmi na WFC a pod zucastnoval z 2 dovodov:

1: za 7-10eur som si mohol zastrielat na cerstvom vzduchu na zaujimave tercove situacie, tolko zaplatim za 1hod v podzemnej strelnici v BA , kde dycham oloveny bordel a mozem si max posuvat terc na 25m

2: bola to celkom sranda

kedze posledny rok sa nam celkom darilo prenajimat si vonkajsiu polovnicku strelnicu , kde som si mohol zastrielat nielen z pistole ale aj z dlhych flint, logicky som zacal uprednostnovat tieto sukromne akcie pred WFC. Dost podobne sa to vyvijalo aj u zvysku partie "Presporske laufy" , mnozstvo casu, ktore mozme stravit na strelnici je limitovane, mame aj rodiny, ine konicky, pracu...
pištoľníčka
prispievateľ

Romi, paci sa mi ta tvoja posledna veta ..... je limitovane, mame aj rodiny, ine konicky, pracu... paci sa mi hlavne to poradie dolezitosti ktore si dal :D
inspiring_kepler

Ja sa neohanam prave tym ze sme jednotni v nazore ale prave tym ze aj ked sme v jednom klube, nemusime mat spolocny nazor a ze nikto nam tam ten spolocny nazor do hlavy nevtlka. T.j. nehrame kadejake zakulisne hry a podobne. Navonok sa vsetci tvaria diplomaticky a pritom "informacne" PM len tak svistia :wink: .
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

bbpd chcel trochu ozivit WFC ale ci prave takto :roll:

igoca :wink: :lol:
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Ahojte Silvia a Braňo, som rád, že si riešite Vaše problémy, lenže ste v "inom" vlákne. :lol: :lol: :lol:
Tu je to pokojné, zabehnuté a mierumilovné. :wink:
Prosím admina o presun - zmazanie OT príspevkov Pištoľníčky & BKSL :twisted: :twisted: :twisted:
inspiring_kepler

igoca len ak takto pojde WFC dalej tak mierumilovne vymrie :D.
Bolo by vhodne si z diskusie zobrat aj nieco konstruktivne.
A nie sme nahodou v teme "WFC pokec" :wink: .
inspiring_merkle

Príspevok od používateľa inspiring_merkle »

To: BKSL -ide mi o to, ze ked sledujem kolko podujati uz je na Slovensku a ako su domiesane, tak zacinam mat pocit ze strelci chodia na sutaze podla toho akeho si myslia, ze maju prave "velkeho".

Ja by som sa ťa rád opýtal či si už počul také porekadlo, že aj s malým šašom sa dá zahrať veľké divadlo?
A ešte jedna otázočka na rádio Jerevan ? Kto je vo WFC profesionál, lebo to je človek, ktorý sa strieľaním zjavne živý!!!
Poznáš takého? Ja veru vo WFC nie, ale dobrých strelcov áno to sú všetci, ktorý radi strieľajú.
cooper
občasný prispievateľ

Príspevok od používateľa cooper »

V koncoročnom hodnotení WFC by sa mala objaviť aj rubrika "najtrefnejší a najuštipačnejší prispievateľ"-určite by vyhral NOACOAK.
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

možno by vyhral BKSL :)
inspiring_kepler

Storm pisal som o amateroch a poloprofi.
Nechapem ale ze ked chcete aby WFC bol poharom kamaratstva, preco stale dokola uvazujete sami o hodnoteni alebo nehodnoteni konkretnych strelcov.

Je tu jednoduche vysvetlenie preco sa to tak asi deje:
Na jednej strane chcete byt velka rodina a kamarati ale na druhej strane chcete medzi sebou aj sutazit a samozrejme niekto musi vyhrat. Potom sa vam nepozdava ze niekto je stale na chvoste a na spici, tak to chcete nejako obmenit aby sa ti na konci necitili ako sutazne nuly. Je to ako pliest socializmus s kapitalizmom.

Preto miesat amaterov a poloprofi v hodnoteni urcite neprinesie ziadany efekt opatovneho zatraktivnenia WFC.
Napísať odpoveď

Návrat na "Webforum CUP"