WFC POKEC
- Igoca
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
...škoda, že tento môj horeuvedený"paškvil" nerozpútal dajaké väčšie a zásadné debaty k WFC.igoca napísal:Ahojte Silvia a Braňo, som rád, že si riešite Vaše problémy, lenže ste v "inom" vlákne.![]()
![]()
![]()
Tu je to pokojné, zabehnuté a mierumilovné.![]()
Prosím admina o presun - zmazanie OT príspevkov Pištoľníčky & BKSL![]()
![]()
Bolo by to určite oživenie v "uhorkovej" sezóne a oživilo by to tému WFC Pokec. Takže nebudúce to roztočíme drahouškové
Prajem pevnú ruku, tie správne gule a pohodičku v duši
- pištoľníčka
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 5 months
Po akcii v Sielnici sme sa na zaver stretli ako zdrave jadro WFC,bol tam balistoil,bbpd puding+baletka,saman strunka dlhy lauf,cooper,duri+mozno na koho som zabudol.Zhodli sme sa na tom ako je nam fajn ked sa odstupom casu zideme,pokecame,zaspominame na zaciatky a pod.Ako bolo pisane vojny sa utriasli,vztahy sa zocelili,spoznali sme sa.Ideme dalej nič nas nezastavi len obcas ked dame maly navrh na zlepsenie spusti to debatu.Vsetci to robime bez naroku na zisk,kazdy s klubov co vyhodnocuje ligu plati zo svojho.Len nam bolo smutno ze padli nase rachoty Klastor,chodi pomenej ludi s dolnej zeme.Ale v podstate sa mame radi a jedeme dal.Kto to chce skusit hor sa ku nam
Len maly postreh s akcie a tesime na dalsi pokec. Registracia novacikov u bbpd

- Igoca
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
- Kontaktovať používateľa:
to pistolnicka:
Idea WFC je rozvíjať a zdokonaľovať strelecké zručnosti, taktiku a stratégiu pretekov, najmä u začínajúcich strelcov účasťou na streleckých podujatiach, v kolektíve strelecky skúsenejších a zdatnejších kolegov
Cieľ WFC je pritiahnuť začínajúcich, nesmelých a " opustených " strelcov pritiahnuť do streleckej obce, kde budú pod dohľadom a vedením skúsenejších, veľmo skúsených a " nas" majstrov humoru" vyrastať a hlavne mať zo strieľania radosť a pohodu.
Podmienkov je okrem povinnej výbavy mať plný batoh humoru, srandičiek a zádrbov pre kolegov. Otvorené oči a myseľ prijať nové veci a nestratiť dobrú náladu.
Je to veľmo voľné podanie cieľa WFC. Boli snahy atomizovať WFC na "my" a ostatní. Lenže my nie sme organizácia, ale voľné združenie strelcov, ktorí sa prihlásia do WFC a tým pádom sú zaradený do hodnotenia WFC v danom roku.
Viac na: https://docs.google.com/Doc?docid=0ASJe ... l=cs&pli=1
Idea WFC je rozvíjať a zdokonaľovať strelecké zručnosti, taktiku a stratégiu pretekov, najmä u začínajúcich strelcov účasťou na streleckých podujatiach, v kolektíve strelecky skúsenejších a zdatnejších kolegov
Cieľ WFC je pritiahnuť začínajúcich, nesmelých a " opustených " strelcov pritiahnuť do streleckej obce, kde budú pod dohľadom a vedením skúsenejších, veľmo skúsených a " nas" majstrov humoru" vyrastať a hlavne mať zo strieľania radosť a pohodu.
Podmienkov je okrem povinnej výbavy mať plný batoh humoru, srandičiek a zádrbov pre kolegov. Otvorené oči a myseľ prijať nové veci a nestratiť dobrú náladu.
Je to veľmo voľné podanie cieľa WFC. Boli snahy atomizovať WFC na "my" a ostatní. Lenže my nie sme organizácia, ale voľné združenie strelcov, ktorí sa prihlásia do WFC a tým pádom sú zaradený do hodnotenia WFC v danom roku.
Viac na: https://docs.google.com/Doc?docid=0ASJe ... l=cs&pli=1
Pekná debatka.
Nežné žieňa GG musela dokonca na BKSL pojem 'kurva' použiť, ale zjavne to nepomohlo
Čo sa mňa týka, budem rád, ak trio bbpd-Balistik-Sig zostane aj naďalej v hodnotení WFC. Rozhodnutie je samozrejme na nich.
Vyraďovať ľudí z WFC na základe členstva v SADS imho nemá zmysel, úroveň členov je značne rozdielna (viď. napr. bbpd-Add-Igoca).
Vyraďovať na základe profesionality by možno zmysel malo, ale nemá pre nás momentálne význam, pretože pokiaľ viem nikto z uvedených nie je ani poloprofík.
A na pravidelné triedenie WFC strelcov podľa unifikovaných streleckých situácií (na spôsob 'IDPA Classifier') nie je myslím na pretekoch moc priestoru, i keď by to mohlo byť zaujímavé.
V žiadnom prípade by som ale nevyhadzoval nikoho z WFC kvôli "nadpriemernému" výkonu, mohli by sme sa ľahko dostať do situácie, že lepší strelci úmyselne na sebe nebudú makať, aby nemuseli (z ľubovoľných dôvodov) opustiť rebríček. A naopak, slabí strelci budú mať mylný a neopodstatnený pocit vlastného zlepšenia.
Btw. imho pre udržanie myšlienky WFC je dosť podstatné, aby aj naďalej neboli v hre výrazne cennejšie veci než sú diplomy a medajle (z necenných kovov).
Koho z prítomných tu vidíš ako poloprofesionála?
Alebo ako poloprofíka označíme každého amatéra, ktorý si dovolil na sebe popracovať a strieľa lepšie než ja?
Nežné žieňa GG musela dokonca na BKSL pojem 'kurva' použiť, ale zjavne to nepomohlo
Čo sa mňa týka, budem rád, ak trio bbpd-Balistik-Sig zostane aj naďalej v hodnotení WFC. Rozhodnutie je samozrejme na nich.
Vyraďovať ľudí z WFC na základe členstva v SADS imho nemá zmysel, úroveň členov je značne rozdielna (viď. napr. bbpd-Add-Igoca).
Vyraďovať na základe profesionality by možno zmysel malo, ale nemá pre nás momentálne význam, pretože pokiaľ viem nikto z uvedených nie je ani poloprofík.
A na pravidelné triedenie WFC strelcov podľa unifikovaných streleckých situácií (na spôsob 'IDPA Classifier') nie je myslím na pretekoch moc priestoru, i keď by to mohlo byť zaujímavé.
V žiadnom prípade by som ale nevyhadzoval nikoho z WFC kvôli "nadpriemernému" výkonu, mohli by sme sa ľahko dostať do situácie, že lepší strelci úmyselne na sebe nebudú makať, aby nemuseli (z ľubovoľných dôvodov) opustiť rebríček. A naopak, slabí strelci budú mať mylný a neopodstatnený pocit vlastného zlepšenia.
Btw. imho pre udržanie myšlienky WFC je dosť podstatné, aby aj naďalej neboli v hre výrazne cennejšie veci než sú diplomy a medajle (z necenných kovov).
Zase používaš pojmy bez ladu a skladu. Profík sa streľbou živí úplne, amatér si koníček financuje sám, poloprofíkovi niekto (sponzor) kryje časť nákladov.BKSL napísal:Storm pisal som o amateroch a poloprofi.
Koho z prítomných tu vidíš ako poloprofesionála?
Alebo ako poloprofíka označíme každého amatéra, ktorý si dovolil na sebe popracovať a strieľa lepšie než ja?
-
inspiring_lederberg
Teda jarco si si dost dovolil...
citujem: "úroveň členov je značne rozdielna (viď. napr. bbpd-Add-Igoca)"
Teraz ked Igoca podal svoj prvy a posledny zivotny vykon cez 51% a ty ho takto verejne dehonestujes
Ujo senior ty vies za co
to aby si vedel kam si mas tu mierku nabuduce oneee 
jarco WFC podporis aj ked odstrielas len 4 preteky.
citujem: "úroveň členov je značne rozdielna (viď. napr. bbpd-Add-Igoca)"
Teraz ked Igoca podal svoj prvy a posledny zivotny vykon cez 51% a ty ho takto verejne dehonestujes
Ujo senior ty vies za co
jarco WFC podporis aj ked odstrielas len 4 preteky.
-
inspiring_kepler
Za sponzora si dopln napr. clenov klubu atd. Trochu menej predpojatosti by nezaskodiloyarco napísal:Zase používaš pojmy bez ladu a skladu. Profík sa streľbou živí úplne, amatér si koníček financuje sám, poloprofíkovi niekto (sponzor) kryje časť nákladov.BKSL napísal:Storm pisal som o amateroch a poloprofi.
-
inspiring_lederberg
Ano verejne priznavam ze balistik ma vcera ubehal
ale to len vdaka mojej moralnej motivacii
BKSL...
Kolko ludi pise pod tvojim nickom? Co aku temu otvorim vsade ty
To je hadam uz aj trestne
Nech ti spravia vlastnu temu len pre teba alebo nech ti obmedzia prispevky na 50ks za mesiac
Hmmm to by si uz konecne zacal aj pisat nie len odosielal prispevky 
BKSL...
Kolko ludi pise pod tvojim nickom? Co aku temu otvorim vsade ty
To je hadam uz aj trestne
Nech ti spravia vlastnu temu len pre teba alebo nech ti obmedzia prispevky na 50ks za mesiac