WFC POKEC

inspiring_merkle

Príspevok od používateľa inspiring_merkle »

Pokiaľ sa nemýlim volá sa to motivácia? To znamená, že lepší motivuje horišieho toť môj názor.
A čo sa týka socializmu? To by nebolo žiadne WFC, IPSC atď.
A určite bz sme všetci strieľali asi len do gatí!!!
Používateľov profilový obrázok
Igoca
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

igoca napísal:Ahojte Silvia a Braňo, som rád, že si riešite Vaše problémy, lenže ste v "inom" vlákne. :lol: :lol: :lol:
Tu je to pokojné, zabehnuté a mierumilovné. :wink:
Prosím admina o presun - zmazanie OT príspevkov Pištoľníčky & BKSL :twisted: :twisted: :twisted:
...škoda, že tento môj horeuvedený"paškvil" nerozpútal dajaké väčšie a zásadné debaty k WFC.
Bolo by to určite oživenie v "uhorkovej" sezóne a oživilo by to tému WFC Pokec. Takže nebudúce to roztočíme drahouškové :lol:
Prajem pevnú ruku, tie správne gule a pohodičku v duši :wink:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Igi gratulacia ku vysledku vyse 51% fuha to by si aj BKSL vyprasil :twisted:
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

:lol: ...dal som si konečne brýle s dioptrickými sklami a zrazu "som videl" ostro aj na muchu. Škoda, že som ich nemal na prvom stage :cry:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Ja som kvoli IPSC zacal nosit kont.sosovky :wink: .
pištoľníčka
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 5 months

Príspevok od používateľa pištoľníčka »

kua Igoca ma neser. Ja ze to myslis vazne, dva dni preglgam nejake stiplave poznamky na tvoju osobu, len aby som ta neurazila a ty takto?!!! Teeeeda. A k teme? Hmmm, tazko radit. Aky je ciel WFC? Lebo ak nie je jasny ciel, potom tazko povedat ci ho splna alebo nie :)
BALISTIK
moderátor

Po akcii v Sielnici sme sa na zaver stretli ako zdrave jadro WFC,bol tam balistoil,bbpd puding+baletka,saman strunka dlhy lauf,cooper,duri+mozno na koho som zabudol.Zhodli sme sa na tom ako je nam fajn ked sa odstupom casu zideme,pokecame,zaspominame na zaciatky a pod.Ako bolo pisane vojny sa utriasli,vztahy sa zocelili,spoznali sme sa.Ideme dalej nič nas nezastavi len obcas ked dame maly navrh na zlepsenie spusti to debatu.Vsetci to robime bez naroku na zisk,kazdy s klubov co vyhodnocuje ligu plati zo svojho.Len nam bolo smutno ze padli nase rachoty Klastor,chodi pomenej ludi s dolnej zeme.Ale v podstate sa mame radi a jedeme dal.Kto to chce skusit hor sa ku nam :lol: Len maly postreh s akcie a tesime na dalsi pokec. Registracia novacikov u bbpd :!: :!:
Igoca
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

to pistolnicka:
Idea WFC je rozvíjať a zdokonaľovať strelecké zručnosti, taktiku a stratégiu pretekov, najmä u začínajúcich strelcov účasťou na streleckých podujatiach, v kolektíve strelecky skúsenejších a zdatnejších kolegov

Cieľ WFC je pritiahnuť začínajúcich, nesmelých a " opustených " strelcov pritiahnuť do streleckej obce, kde budú pod dohľadom a vedením skúsenejších, veľmo skúsených a " nas" majstrov humoru" vyrastať a hlavne mať zo strieľania radosť a pohodu.
Podmienkov je okrem povinnej výbavy mať plný batoh humoru, srandičiek a zádrbov pre kolegov. Otvorené oči a myseľ prijať nové veci a nestratiť dobrú náladu.
Je to veľmo voľné podanie cieľa WFC. Boli snahy atomizovať WFC na "my" a ostatní. Lenže my nie sme organizácia, ale voľné združenie strelcov, ktorí sa prihlásia do WFC a tým pádom sú zaradený do hodnotenia WFC v danom roku.
Viac na: https://docs.google.com/Doc?docid=0ASJe ... l=cs&pli=1
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Pekná debatka. :D
Nežné žieňa GG musela dokonca na BKSL pojem 'kurva' použiť, ale zjavne to nepomohlo :twisted:

Čo sa mňa týka, budem rád, ak trio bbpd-Balistik-Sig zostane aj naďalej v hodnotení WFC. Rozhodnutie je samozrejme na nich.

Vyraďovať ľudí z WFC na základe členstva v SADS imho nemá zmysel, úroveň členov je značne rozdielna (viď. napr. bbpd-Add-Igoca).
Vyraďovať na základe profesionality by možno zmysel malo, ale nemá pre nás momentálne význam, pretože pokiaľ viem nikto z uvedených nie je ani poloprofík.
A na pravidelné triedenie WFC strelcov podľa unifikovaných streleckých situácií (na spôsob 'IDPA Classifier') nie je myslím na pretekoch moc priestoru, i keď by to mohlo byť zaujímavé.

V žiadnom prípade by som ale nevyhadzoval nikoho z WFC kvôli "nadpriemernému" výkonu, mohli by sme sa ľahko dostať do situácie, že lepší strelci úmyselne na sebe nebudú makať, aby nemuseli (z ľubovoľných dôvodov) opustiť rebríček. A naopak, slabí strelci budú mať mylný a neopodstatnený pocit vlastného zlepšenia.

Btw. imho pre udržanie myšlienky WFC je dosť podstatné, aby aj naďalej neboli v hre výrazne cennejšie veci než sú diplomy a medajle (z necenných kovov).

BKSL napísal:Storm pisal som o amateroch a poloprofi.
Zase používaš pojmy bez ladu a skladu. Profík sa streľbou živí úplne, amatér si koníček financuje sám, poloprofíkovi niekto (sponzor) kryje časť nákladov.
Koho z prítomných tu vidíš ako poloprofesionála?
Alebo ako poloprofíka označíme každého amatéra, ktorý si dovolil na sebe popracovať a strieľa lepšie než ja? :roll:
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

A sľubujem, že tento rok sa poznažím zaradiť do celkového hodnotenia WFC, t.j. absolvovať aspoň 5 pretekov.
Ani nie kvôli umiestneniu, ale pre dobrý pocit z podpory WFC :wink:
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Teda jarco si si dost dovolil...
citujem: "úroveň členov je značne rozdielna (viď. napr. bbpd-Add-Igoca)"
Teraz ked Igoca podal svoj prvy a posledny zivotny vykon cez 51% a ty ho takto verejne dehonestujes :lol:
Ujo senior ty vies za co :twisted: to aby si vedel kam si mas tu mierku nabuduce oneee :wink:

jarco WFC podporis aj ked odstrielas len 4 preteky.
BALISTIK
moderátor

Zvazime s Marekom a sigom ako to dokopeme :!: Jarko suhlasim s tebov :!:Baletka zvazuj ze priberes aspon 50kg potom budes rychlejsi :twisted: Ja zvyknem hovorit nepodcenuj supera :twisted:
inspiring_kepler

yarco napísal:
BKSL napísal:Storm pisal som o amateroch a poloprofi.
Zase používaš pojmy bez ladu a skladu. Profík sa streľbou živí úplne, amatér si koníček financuje sám, poloprofíkovi niekto (sponzor) kryje časť nákladov.
Za sponzora si dopln napr. clenov klubu atd. Trochu menej predpojatosti by nezaskodilo :wink: .
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Ano verejne priznavam ze balistik ma vcera ubehal :lol: ale to len vdaka mojej moralnej motivacii :wink:

BKSL...
Kolko ludi pise pod tvojim nickom? Co aku temu otvorim vsade ty :shock:
To je hadam uz aj trestne :lol:
Nech ti spravia vlastnu temu len pre teba alebo nech ti obmedzia prispevky na 50ks za mesiac :wink: Hmmm to by si uz konecne zacal aj pisat nie len odosielal prispevky :lol:
inspiring_kepler

My sa s BALISTIKOM predbiehame kto napise viac :D .
Napísať odpoveď

Návrat na "Webforum CUP"