Kurz LT : NO a KN
-
inspiring_tharp
Prednáška bola super, som rád, že som prišiel. Chcem poďakovať prednášajúcim a organizátorom za skvelú akciu! Zároveň sa ospravedlňujem, že som toľko vykecával, snáď to bolo ešte únosné. 
Je mi ľúto iba toho nedostatku času. Začalo sa po 16-ej a pred 20-ou sme museli končiť. Zdá sa to ako veľa, ale keď sa človek baví, čas uteká rýchlo.
Je mi ľúto iba toho nedostatku času. Začalo sa po 16-ej a pred 20-ou sme museli končiť. Zdá sa to ako veľa, ale keď sa človek baví, čas uteká rýchlo.
Oplatilo sa zdrhnúť skorej z práce. Zábava to bola dobrá, hlavne niektoré otázky zúčastnených. Čo ma ale prekvapilo najviac bola na Bratislavu nízka účasť, som očakával väčší záujem. Až som mal obavu aby to LT neodradilo v organizovaní týchto akcií do budúcna, v každom prípade veľká vďaka za zorganizovanie a na budúce idem opäť.
Ešte raz vďaka všetkým z LT za zorganizovanie akcie.
Účastníkom vďaka za hojnú účasť a najmä za otázky, ktoré svedčia o serióznom záujme o odprednášané témy. Podľa mňa bolo ľudí tak akurát, viac otázok by sme už asi s Borisom nezvládli
.
Víťazom v počte kvalitných otázok bol jednoznačne Berserker. Našťastie boli vždy k veci, takže kľudne sa pýtaj aj v budúcnosti
.
Účastníkom vďaka za hojnú účasť a najmä za otázky, ktoré svedčia o serióznom záujme o odprednášané témy. Podľa mňa bolo ľudí tak akurát, viac otázok by sme už asi s Borisom nezvládli
Víťazom v počte kvalitných otázok bol jednoznačne Berserker. Našťastie boli vždy k veci, takže kľudne sa pýtaj aj v budúcnosti
Boli ste skvele publikum! Dakujeme velmi pekne za ucast, trpezlivost pocuvat a chut diskutovat.
Mrzi ma ze nas casovo limitovali podmienky najmu saly a nemali sme preto priestor venovat sa viac niektorym temam. Chcelo by to mozno este hodinku navyse, ale to by bol z prednasky naozaj maraton
Zaujem bol na bratislavske pomery naopak velmi velky a rozhodne budeme pokracovat v organizovani podobnych podujati aj v buducnosti.
Tesim sa na dalsie stretnutie (najlepsie na strelnici...)
b.
Mrzi ma ze nas casovo limitovali podmienky najmu saly a nemali sme preto priestor venovat sa viac niektorym temam. Chcelo by to mozno este hodinku navyse, ale to by bol z prednasky naozaj maraton
Zaujem bol na bratislavske pomery naopak velmi velky a rozhodne budeme pokracovat v organizovani podobnych podujati aj v buducnosti.
Tesim sa na dalsie stretnutie (najlepsie na strelnici...)
b.
-
inspiring_roentgen
-
inspiring_shirley