Kurz LT : NO a KN

Marek Z
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

narozdiel od Tesca ma Akademicka poda specialny statut, nie je to bezny sukromny priestor. Hovori o tom zakon o vysokych skolach, takze Kapula ma pravdu.
Používateľov profilový obrázok
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Vysokoskolsky zakon definuje pojem "akademicka poda" ($4, cislo 3), obmedzuje iba vstup organom cinnym v trestnom konani v ramci zachovania akademickych prav a slobod, to musi povolit rektor. Cize vyuzitie prava nosit zbran nieje zakonom obmedzene.
Marek Z
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa Marek Z »

nehovorim ze ZVS hovori o noseni zbrane, ale o specialnom statute akademickej pody. O zbraniach a akademickej pode nasledne hovoria vnutorne predpisy, ktore sa netykaju len studentov.
limo222
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa limo222 »

Ahojte, aj ked som sa na prednasku velmi tesil, nepridem a tak ak chce niekto ist miesto mna, nech ide.... :(
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Panzerovi aj Legis Telum ďakujem za túto akciu, veľmi sa mi rátala. :)
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Prednáška bola super, som rád, že som prišiel. Chcem poďakovať prednášajúcim a organizátorom za skvelú akciu! Zároveň sa ospravedlňujem, že som toľko vykecával, snáď to bolo ešte únosné. :wink:

Je mi ľúto iba toho nedostatku času. Začalo sa po 16-ej a pred 20-ou sme museli končiť. Zdá sa to ako veľa, ale keď sa človek baví, čas uteká rýchlo.
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

Dobre bolo, vdaka za zorganizovanie.....
monte
občasný prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa monte »

Vsetci, ktori to "spiskali" maju moju vdaku. Hlavne prednasajucim dakujem ze hovorili normalnym jazykom,ktoremu rozumieme aj my laici.
Este raz vdaka.
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Kvalitka ;)
pif paf
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa pif paf »

Oplatilo sa zdrhnúť skorej z práce. Zábava to bola dobrá, hlavne niektoré otázky zúčastnených. Čo ma ale prekvapilo najviac bola na Bratislavu nízka účasť, som očakával väčší záujem. Až som mal obavu aby to LT neodradilo v organizovaní týchto akcií do budúcna, v každom prípade veľká vďaka za zorganizovanie a na budúce idem opäť.
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Ešte raz vďaka všetkým z LT za zorganizovanie akcie.

Účastníkom vďaka za hojnú účasť a najmä za otázky, ktoré svedčia o serióznom záujme o odprednášané témy. Podľa mňa bolo ľudí tak akurát, viac otázok by sme už asi s Borisom nezvládli :D .

Víťazom v počte kvalitných otázok bol jednoznačne Berserker. Našťastie boli vždy k veci, takže kľudne sa pýtaj aj v budúcnosti 8) .
boris
expert
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa boris »

Boli ste skvele publikum! Dakujeme velmi pekne za ucast, trpezlivost pocuvat a chut diskutovat.

Mrzi ma ze nas casovo limitovali podmienky najmu saly a nemali sme preto priestor venovat sa viac niektorym temam. Chcelo by to mozno este hodinku navyse, ale to by bol z prednasky naozaj maraton :)

Zaujem bol na bratislavske pomery naopak velmi velky a rozhodne budeme pokracovat v organizovani podobnych podujati aj v buducnosti.

Tesim sa na dalsie stretnutie (najlepsie na strelnici...)

b.
lenochod
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa lenochod »

Akcia nemala chybu. Ono je uplne o niecom inom vypocut si odbornikov nazivo, ako nahodne hladat na internete bez istoty, ci je dana informacia k veci. Taketo prednasky by fakt mali byt povinne nielen pre ludi ochotnych sa branit ale aj pre ovecky - aby pochopili ako to funguje.
inspiring_roentgen

Príspevok od používateľa inspiring_roentgen »

akcia slusna, obsah bol podany zazivmou formou, pridem aj na buduce
pif paf napísal:...Čo ma ale prekvapilo najviac bola na Bratislavu nízka účasť, som očakával väčší záujem...
ako sa hovori, vacsina "blavakov" uz v tom case bola na ceste domov na vychod j/k
inspiring_shirley

Príspevok od používateľa inspiring_shirley »

super prednaska..v pohode by mohla byt aj dlchsia, dobre sa to pocuvalo. posluchaca to nenudilo ani neunavovalo. takze kludne aj prednaskovi maraton by sa dal zvladnut. tak rychlo to ubehlo ze som bol az prekvapeny ze je uz koniec. takze ak bude nieco taketo nabuduce tak urcite dojdem
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"