Diamondback DB380

inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Ona sa rozpadla vo vnútri, zvonka sa "len" zasekla :lol:
Filip
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa Filip »

Nakoniec to Kuro cele rozobral a zistil ze to bolo zle zlozene od vyroby (zla pruzina, konkretne ta co Zoidbergovi preletela cez kolik bola vraj kratsia ako ma byt a nejakym sposobom na konci seknuta), po nejakych vylepseniach a opatovnom zlozeni to vraj slape ako ma, odskusam cez tyzden a uvidime.

Pokial bude slapat tak si to necham, kedze zbran ako taka sa mi paci, len ta fukncnost doteraz ju naozaj robila nepouzitelnou.
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

strielal som z nej nedavno s kamosom. jemu islo prvych par ran dobre, ako som ju chytil do ruky, zacali problemy so spustou - neresetovala - naboj v komore, ale udernik nenatiahnuty, spust nezaberala, vraj je to problem tej jeho serie. LCP v pohode odpalilo 50 ran, jeho DB380 aspon 15 krat neresetovalo spust , teda nenatiahlo udernik. a to bez ohladu na pevnost a sposob drzania.
Dojmy
- LCP - kopanec ako kon, plytke mieridla, napodiv pocit hranatejsej rukovate, spolahliva
- DB380 - spatny raz skoro ako z malorazky , mieridla citatelne, (su plastove), jednou rukou sa da strielat, nespolahliva - vid vyssie.

V kazdom pripade, ak by to nemalo tie problemy, hned by som ju isiel kupit aj ja.
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

DB bol moj favorit na vreckovu/zaloznu, no ked som ho chytil do ruky a nemohol som cez lucik vlozit ukazovak na spust bez zmeny uchopu, tak som bol velmi sklamany.
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

ano, spust je trochu akoby dlha, ale v porovnani s LCP je ocelova.
Používateľov profilový obrázok
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

agger: pre teba bol predsa vyvinutý Desert Eagle, tak sa neobzeraj po hračkách pre môjho syna :D
Jendo22
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa Jendo22 »

[quote="Filip"]Nakoniec to Kuro cele rozobral a zistil ze to bolo zle zlozene od vyroby (zla pruzina, konkretne ta co Zoidbergovi preletela cez kolik bola vraj kratsia ako ma byt a nejakym sposobom na konci seknuta), po nejakych vylepseniach a opatovnom zlozeni to vraj slape ako ma, odskusam cez tyzden a uvidime.

No tak co uz to slape ako ma alebo su este stale problemy?
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

dnes som si z DB380 práskol pár rán. Srandovná pištolka, jednoruč bol celkom problém chytiť ju , ale streľba samotná : paráda.
Taká hlučnejšia malorážka. Keď som ju hodil do vrecka na obleku, nezaberala viac miesta než balíček vreckoviek.

jednoznačne favorit na nosenie v bežný aj sviatočný deň :lol: :lol:

asi by som si dlhšie zvykal na nezvykle dlhý chod spúšte , ale je to pištolka na obranu, nie IPSC tak môže byť
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatní výrobcovia"