Diamondback DB380
Nakoniec to Kuro cele rozobral a zistil ze to bolo zle zlozene od vyroby (zla pruzina, konkretne ta co Zoidbergovi preletela cez kolik bola vraj kratsia ako ma byt a nejakym sposobom na konci seknuta), po nejakych vylepseniach a opatovnom zlozeni to vraj slape ako ma, odskusam cez tyzden a uvidime.
Pokial bude slapat tak si to necham, kedze zbran ako taka sa mi paci, len ta fukncnost doteraz ju naozaj robila nepouzitelnou.
Pokial bude slapat tak si to necham, kedze zbran ako taka sa mi paci, len ta fukncnost doteraz ju naozaj robila nepouzitelnou.
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Registered for: 20 years 11 months
strielal som z nej nedavno s kamosom. jemu islo prvych par ran dobre, ako som ju chytil do ruky, zacali problemy so spustou - neresetovala - naboj v komore, ale udernik nenatiahnuty, spust nezaberala, vraj je to problem tej jeho serie. LCP v pohode odpalilo 50 ran, jeho DB380 aspon 15 krat neresetovalo spust , teda nenatiahlo udernik. a to bez ohladu na pevnost a sposob drzania.
Dojmy
- LCP - kopanec ako kon, plytke mieridla, napodiv pocit hranatejsej rukovate, spolahliva
- DB380 - spatny raz skoro ako z malorazky , mieridla citatelne, (su plastove), jednou rukou sa da strielat, nespolahliva - vid vyssie.
V kazdom pripade, ak by to nemalo tie problemy, hned by som ju isiel kupit aj ja.
Dojmy
- LCP - kopanec ako kon, plytke mieridla, napodiv pocit hranatejsej rukovate, spolahliva
- DB380 - spatny raz skoro ako z malorazky , mieridla citatelne, (su plastove), jednou rukou sa da strielat, nespolahliva - vid vyssie.
V kazdom pripade, ak by to nemalo tie problemy, hned by som ju isiel kupit aj ja.
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Registered for: 20 years 11 months
[quote="Filip"]Nakoniec to Kuro cele rozobral a zistil ze to bolo zle zlozene od vyroby (zla pruzina, konkretne ta co Zoidbergovi preletela cez kolik bola vraj kratsia ako ma byt a nejakym sposobom na konci seknuta), po nejakych vylepseniach a opatovnom zlozeni to vraj slape ako ma, odskusam cez tyzden a uvidime.
No tak co uz to slape ako ma alebo su este stale problemy?
No tak co uz to slape ako ma alebo su este stale problemy?
-
inspiring_liskov
dnes som si z DB380 práskol pár rán. Srandovná pištolka, jednoruč bol celkom problém chytiť ju , ale streľba samotná : paráda.
Taká hlučnejšia malorážka. Keď som ju hodil do vrecka na obleku, nezaberala viac miesta než balíček vreckoviek.
jednoznačne favorit na nosenie v bežný aj sviatočný deň
asi by som si dlhšie zvykal na nezvykle dlhý chod spúšte , ale je to pištolka na obranu, nie IPSC tak môže byť
Taká hlučnejšia malorážka. Keď som ju hodil do vrecka na obleku, nezaberala viac miesta než balíček vreckoviek.
jednoznačne favorit na nosenie v bežný aj sviatočný deň
asi by som si dlhšie zvykal na nezvykle dlhý chod spúšte , ale je to pištolka na obranu, nie IPSC tak môže byť