Idem na skúšky, držte palce!

Používateľov profilový obrázok
iko111
občasný prispievateľ
Registered for: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa iko111 »

Tiez som sa obaval z Ackom ale v praci prevazam penaznu hotovos takze mi zamestnavatel vydal potvrdenie. A nerobili vobec problemy.
phoenix
občasný prispievateľ
Registered for: 14 years 2 months

Príspevok od používateľa phoenix »

uz to mam tiez za sebou. skupiny A, E, F
problematiku som nastudoval poctivo, takze na skuske nebol problem. komisia privetiva, sem-tam dali doplnujucu otazku.
vela som sa dozvedel aj z tohto fora (dakujem vsetkym prispevajucim)
uz len v pondelok zajst pre karticku + nakupne, a mozem vyberat zelezo :)
inspiring_sutherland

Príspevok od používateľa inspiring_sutherland »

tak rano to caka aj mna :)
inspiring_sutherland

jupi.spravene.potrebne vitaminy AEF,zajtra idem pre preukaz.nakupne a potom pre siga sp2022 :)
Peterko
prispievateľ
Registered for: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa Peterko »

Gratulujem :) Tebe to Acko preslo hladko, alebo tiez zivnost/potvrdenia/napadnutia.....?
Bauer
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

Gratulujem nový prírastkom do rodiny držiteľov ZP.
inspiring_sutherland

s A nebol problem kedze som SCZO, inak skuska bola super,komisia prijemna a otazky musi spravit kazdy pokial si to aspon raz pozre a vie o com je rec... ovela tazsie su vsetky kraviny okolo ako potvrdenie od doktora,psychotesty a vybehat vsetko + poplatky, to mi trvalo skoro 3 mesiace
inspiring_shockley

Príspevok od používateľa inspiring_shockley »

Inak musim pochvalit BA V. Je to uz nejaky cas od mojej skusky, to som mal pocit, ze sa ide spochybnit cela moja ludska bytost, moja osoba, hodnoty, schopnosti, vsetko to mali ako keby v rukach, ale nic take sa nestalo. Keby fakt niekto chcel, tak z tej poroty Ta do...be ako malu sirotu.

Dnes mam dokonca pocit, ze je tam teraz velmi ustretovy a mily team ludi, klopem na drevo 3x...
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

sparks napísal:jupi.spravene.potrebne vitaminy AEF,zajtra idem pre preukaz.nakupne a potom pre siga sp2022 :)
Dnes som videl inzerát, tak som si spomenul na tento post, nepredávam to ja (a ani neviem kto to predáva): http://109.123.88.2/~ezbrane/index.php/ ... uer-sp2022
friendly_ptolemy

Príspevok od používateľa friendly_ptolemy »

Zdravím všetkých

Pred pár dňami som si rozširoval ZP o skupinu E. Ako vždy, na oddelení BA 2 boli super promptný, ZP rozšírili na počkanie. Čo ma skôr prekvapilo bol ale fakt, že napriek tomu že číslo starého ZP poznačili na zadnú stranu nového ZP, som musel preregistrovať existujúce zbrane na nový preukaz, pri čom sa už na tento úkon nevzťahuje 7-dňová lehota, ale treba to spraviť hneď. Vraj to po novom musia takto robiť. Neviem či je to teraz všade bežná prax, snáď sa toto info niekomu hodí.

Ďalšia vec sa týka staršich držiteľov ZP, ktorí nemajú psychotest. Pri rozšírení ZP ho budete potrebovať.
MisoTN
prispievateľ
Registered for: 13 years 11 months

Príspevok od používateľa MisoTN »

Dnes 8.30 mi zacala skuska, necelych 20 min na to som vyhovel. A, F :D
Peterko
prispievateľ

Takže zajtra o 8:00 ma to čaká na BA II. Odkedy som dostal pozvánku som bol nejakým omylom v tom, že to mám 5.9., a až dnes keď som si pre istotu pozrel pozvánku som si uvedomil svoj strašný omyl. Takže ma dnes čaká "dlouhá noc" nad literatúrou.

Držte palce.
Bauer
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa Bauer »

Držím palce Peterko.
Peterko
prispievateľ

Takže mám to za sebou a chvalabohu úspešne: B, E, F 8)
limo222
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa limo222 »

Blahozelam :-)
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"