Idem na skúšky, držte palce!
-
inspiring_sutherland
-
inspiring_sutherland
-
inspiring_shockley
Inak musim pochvalit BA V. Je to uz nejaky cas od mojej skusky, to som mal pocit, ze sa ide spochybnit cela moja ludska bytost, moja osoba, hodnoty, schopnosti, vsetko to mali ako keby v rukach, ale nic take sa nestalo. Keby fakt niekto chcel, tak z tej poroty Ta do...be ako malu sirotu.
Dnes mam dokonca pocit, ze je tam teraz velmi ustretovy a mily team ludi, klopem na drevo 3x...
Dnes mam dokonca pocit, ze je tam teraz velmi ustretovy a mily team ludi, klopem na drevo 3x...
-
inspiring_panini
Dnes som videl inzerát, tak som si spomenul na tento post, nepredávam to ja (a ani neviem kto to predáva): http://109.123.88.2/~ezbrane/index.php/ ... uer-sp2022sparks napísal:jupi.spravene.potrebne vitaminy AEF,zajtra idem pre preukaz.nakupne a potom pre siga sp2022
-
friendly_ptolemy
Zdravím všetkých
Pred pár dňami som si rozširoval ZP o skupinu E. Ako vždy, na oddelení BA 2 boli super promptný, ZP rozšírili na počkanie. Čo ma skôr prekvapilo bol ale fakt, že napriek tomu že číslo starého ZP poznačili na zadnú stranu nového ZP, som musel preregistrovať existujúce zbrane na nový preukaz, pri čom sa už na tento úkon nevzťahuje 7-dňová lehota, ale treba to spraviť hneď. Vraj to po novom musia takto robiť. Neviem či je to teraz všade bežná prax, snáď sa toto info niekomu hodí.
Ďalšia vec sa týka staršich držiteľov ZP, ktorí nemajú psychotest. Pri rozšírení ZP ho budete potrebovať.
Pred pár dňami som si rozširoval ZP o skupinu E. Ako vždy, na oddelení BA 2 boli super promptný, ZP rozšírili na počkanie. Čo ma skôr prekvapilo bol ale fakt, že napriek tomu že číslo starého ZP poznačili na zadnú stranu nového ZP, som musel preregistrovať existujúce zbrane na nový preukaz, pri čom sa už na tento úkon nevzťahuje 7-dňová lehota, ale treba to spraviť hneď. Vraj to po novom musia takto robiť. Neviem či je to teraz všade bežná prax, snáď sa toto info niekomu hodí.
Ďalšia vec sa týka staršich držiteľov ZP, ktorí nemajú psychotest. Pri rozšírení ZP ho budete potrebovať.