Prezbrojenie PZ SR
ja som to nariadenia cital a neuvadza sa tam ani dovetok z minuleho, podla ktoreho ti nadriadeny na zaklade posudenia OVTR PPZ mohol povolit aj ine znacky, ktore neboli uvedne v zozname...
za platnosti minuleho som sa o to pokusal, ale z OVTR PPZ mi vtedy po dvoch mesiacoch odpisali, ze schvalenie mojej ziadosti by nebolo perspetivne, lebo v tom case malo prist do platnosti dalsie, ktore to kalinakove zrusi a teraz pre zmenu ten clanok vypustili uplne...
cize zatial som nenasiel cestu ako to oficialne obist...
za platnosti minuleho som sa o to pokusal, ale z OVTR PPZ mi vtedy po dvoch mesiacoch odpisali, ze schvalenie mojej ziadosti by nebolo perspetivne, lebo v tom case malo prist do platnosti dalsie, ktore to kalinakove zrusi a teraz pre zmenu ten clanok vypustili uplne...
cize zatial som nenasiel cestu ako to oficialne obist...
horšie je, že vraj u nás zatial neni ani vôla uviesť to do praxe z dôvodu odmietavého postoja pána krajského.
Je to super, keď minister niečo vymyslí a jeho podriadení aplikujú svoj negatívny názor a všetko zostane len na papieri.
A to si ešte spomínam, keď chodili rozklepaní v DNV a svorne prehlasovali, že policajti musia mať na ulici lepšie zbrane.
škoda..
Je to super, keď minister niečo vymyslí a jeho podriadení aplikujú svoj negatívny názor a všetko zostane len na papieri.
A to si ešte spomínam, keď chodili rozklepaní v DNV a svorne prehlasovali, že policajti musia mať na ulici lepšie zbrane.
škoda..
ak si pozorne čítal Nariadenie- je to právomoc nadriadeného- čo znamená, že to "Môže" povoliť. Dokonca je tam klauzula, že kedykoľvek môže povolenie zrušiť.
Takže sa neni moc čomu tešiť. Dokonca je taká apatia vrámci zboru, že počet policajtov, ktorí majú záujem nosiť súkr.zbraň(alebo ju aj nosia) je veľmi nízky. Tu vidím jediné pozitívum u mladých kolegov, že viac inklinujú k zbraniam a výcviku v porovnaní so staršími kolegami.
Takže sa neni moc čomu tešiť. Dokonca je taká apatia vrámci zboru, že počet policajtov, ktorí majú záujem nosiť súkr.zbraň(alebo ju aj nosia) je veľmi nízky. Tu vidím jediné pozitívum u mladých kolegov, že viac inklinujú k zbraniam a výcviku v porovnaní so staršími kolegami.
NMVSR-35(upravene č. 118) novela znie: čl. 3 ods. 11 písm. c/ nadriadený s personálnou pôsobnosťou, kt. ustanovuje policajta do funkcie, používanie krátkej samonabíjacej palnej zbrane pri výkone služby vo vlastníctva policajta povolil, tento nadriadený môže toto povolenie KEDYKOĽVEK písomne zrušiť.
..takže kolega peterson ciká
proti vetru
teda proti svojmu nadriadenemu s personálnou pôsobnosťou
..mna viac serie to, ze sa do prilohy dostali len 3 znacky a domaceho jara pichli znova odzadu do rebier
..takže kolega peterson ciká
..mna viac serie to, ze sa do prilohy dostali len 3 znacky a domaceho jara pichli znova odzadu do rebier