3.kolo Pohár LOS-SK (Tekov 10.11.2012)
-
inspiring_pike
3.kolo Pohár LOS-SK (Tekov 10.11.2012)
Dňa 10. novembra sa na strelnici Horáreň - Nový Tekov uskutoční 3.kolo Pohár LOS-SK. Viac nájdete na http://www.los-sk.sk/preteky.html
-
inspiring_austin
-
inspiring_austin
-
inspiring_panini
zoid. neviem za co boli dq ja viem len za co som ho dostal ja, takze tiez nehodnotim ci boli opravnene, v mojom pripade viem za co som ho dostal a suhlasim s nim a nemam s tim problem (bolo opravnene). trochu ide o to ze kazdy mame inu mieru strachu a nieco ine povazujeme za ohrozenie. ja som si to vysvetlil a rozhodcom, respektujem ho, ale zaroven si myslim ze po mojej analize co som spravil zle viem na co si dat pozor, cize poucil som sa a na ostatnom balaste sa mozem bavit, a ak ma niekto problem s tim ze si dokazem spravit srandu aj sam zo seba a pobavit sa na mojej blbosti... bohuzial musis si to vyriesit kazdy sam so sebou a urcite sa tim nebudem trapit na to sa mam trochu rad 
-
inspiring_liskov
Ak pojde Trnavska vetva SKP-TN Beno , Miso a spol tak sa k nim nasackujem aj ja a pojdem. Na prvom LOS som siel ako posrany a skoncil som 8my , tak som zvedavy. Kedze mi uz prisla Shadow 2012, rozhodol som sa LOS-y strielat s Glockom 22... aby neziarlil.
PS: este dlzim Balistikovi odvetu v Shoot off-e, ale ak si Beno zobere TS-ko, tak nas vytre vsetkych
PS: este dlzim Balistikovi odvetu v Shoot off-e, ale ak si Beno zobere TS-ko, tak nas vytre vsetkych
Balistik
... a nedurdi sa uz tolko, tasenie tricka s excaliburom a podobne zabavne okamihy ako Delta-miss, Dusanov letiaci zaver z K100 pri starte s kondiciou 2 alebo najnovsie moj gulometiaci glock k tomu tak nejako patria
Tento rok idem do Production tak uvidim ako to pojde, ale na prvy rok a na to, ze strielam Standart s G22 to nebolo az take zle ... ale v Shoot-offe mi nejako ide sam od seba , v nom som z SKP dal kazdeho s kym som strielal. Nie vzdy ale dal
.. teda okrem Peta Kopunca, s tym to nebudem ani skusat.
PS: a co mas s Excaliburom?
Tento rok idem do Production tak uvidim ako to pojde, ale na prvy rok a na to, ze strielam Standart s G22 to nebolo az take zle ... ale v Shoot-offe mi nejako ide sam od seba , v nom som z SKP dal kazdeho s kym som strielal. Nie vzdy ale dal
PS: a co mas s Excaliburom?
Naposledy upravil/-a cubitko v 31 Okt 2012, 17:35, upravené celkom 1 krát.
Nič šlape ako hodinky,len to ze na bavenie mam vacsi kanon
Ale asi Taurus predam mam ho uz dlho
Ale nepišme tu ....,skor sa vratme ku čomu tu je tato tema 
Naposledy upravil/-a BALISTIK v 31 Okt 2012, 18:20, upravené celkom 1 krát.