3.kolo Pohár LOS-SK (Tekov 10.11.2012)

inspiring_pike

3.kolo Pohár LOS-SK (Tekov 10.11.2012)

Príspevok od používateľa inspiring_pike »

Dňa 10. novembra sa na strelnici Horáreň - Nový Tekov uskutoční 3.kolo Pohár LOS-SK. Viac nájdete na http://www.los-sk.sk/preteky.html
nefo
prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 9 months

Príspevok od používateľa nefo »

no konecne je to vypisane, uz sa tesim.
aj ked som minule zaznamenal podstatne zlepsenie a prvy velky uspech v umiestneni (najlepsi z DQ :roll: )
dufam ze to teraz bude este lepsie (ak hlavny rozhodca nebude na stage :P )
Používateľov profilový obrázok
revino
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa revino »

z celeho srdca ti vsetcia gratulujeme. nemyslim si vsak, ze je to nieco, cim by sa mal clovek chvalit.
ale ako vystraha, s kym nebyt v squade, to je dobre.
8)
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

pekne revino :)
chalani, tekov je velmi pekna strelnica s restikou, weckami (podstatna drobnost pre zenske), parkoviskom, atd. uprimne vam zavidim, siel by som hned. tak si to v pohode strelte, prajem pekne picasicko :wink:
nefo
prispievateľ

revino ja viem, ale netreba brat vsetko smrtelne vazne, a toto je presne to kde sa chodim odreagovat a uvolnit, a zabavit s fajn ludmi.
urcite z neakeho "neuspechu" nebudem mat depresie a vycitky, len si poviem "ok toto bolo zle, poucim sa a idem dalej"
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

lenze DQ nie je neuspech ale to, ze si ohrozil zrejme seba ci okolie. viac nemoralizujem, len mi nedalo. cize bezpecnost, potom zabava.
nefo
prispievateľ

iste, zabava nie je priamo na stage, len ked je na to priestor, a nemyslim neaku bujaru zabavu, ale v ramci slusnosti, a kto bol na druhom kole vie dobre ako to tam vyzeralo, a ze som nebol jediny dq
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Tých DQ padlo skutočne hodne, myslím že až 5, ale ani pri jednom som nebol, takže nejdem posudzovať ich oprávnenosť, ale podľa toho ako píšeš sa mi zdá, že s nimi ( s tými DQ) nesúhlasíš.
nefo
prispievateľ

zoid. neviem za co boli dq ja viem len za co som ho dostal ja, takze tiez nehodnotim ci boli opravnene, v mojom pripade viem za co som ho dostal a suhlasim s nim a nemam s tim problem (bolo opravnene). trochu ide o to ze kazdy mame inu mieru strachu a nieco ine povazujeme za ohrozenie. ja som si to vysvetlil a rozhodcom, respektujem ho, ale zaroven si myslim ze po mojej analize co som spravil zle viem na co si dat pozor, cize poucil som sa a na ostatnom balaste sa mozem bavit, a ak ma niekto problem s tim ze si dokazem spravit srandu aj sam zo seba a pobavit sa na mojej blbosti... bohuzial musis si to vyriesit kazdy sam so sebou a urcite sa tim nebudem trapit na to sa mam trochu rad :twisted:
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

co takto prestat riesit <i>oviny ohladom vasich starych DQ a vratit sa k teme , ergo buduci pretek ??
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Ak pojde Trnavska vetva SKP-TN Beno , Miso a spol tak sa k nim nasackujem aj ja a pojdem. Na prvom LOS som siel ako posrany a skoncil som 8my , tak som zvedavy. Kedze mi uz prisla Shadow 2012, rozhodol som sa LOS-y strielat s Glockom 22... aby neziarlil. :D

PS: este dlzim Balistikovi odvetu v Shoot off-e, ale ak si Beno zobere TS-ko, tak nas vytre vsetkych :lol:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Cubitko vidim ze este dlho sa budes tešit stoho ako som tasil pistol s trickom. :wink: Uzi si a teš sa,aspon tu ti to ide :twisted: Rad by som dosiel na Los,zial nemam s kym ist.Losku strielam len pre zabavu pokial nieje kde si co buchnut,teraz mam na to jedine Taurusa v 45.auto,zial mam len 8-ran v zasobniku :roll:
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Balistik :roll: ... a nedurdi sa uz tolko, tasenie tricka s excaliburom a podobne zabavne okamihy ako Delta-miss, Dusanov letiaci zaver z K100 pri starte s kondiciou 2 alebo najnovsie moj gulometiaci glock k tomu tak nejako patria :)
Tento rok idem do Production tak uvidim ako to pojde, ale na prvy rok a na to, ze strielam Standart s G22 to nebolo az take zle ... ale v Shoot-offe mi nejako ide sam od seba , v nom som z SKP dal kazdeho s kym som strielal. Nie vzdy ale dal :) .. teda okrem Peta Kopunca, s tym to nebudem ani skusat.

PS: a co mas s Excaliburom?
Naposledy upravil/-a cubitko v 31 Okt 2012, 17:35, upravené celkom 1 krát.
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Na jedneho si zabudol ;-)
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Nič šlape ako hodinky,len to ze na bavenie mam vacsi kanon :twisted: Ale asi Taurus predam mam ho uz dlho :roll: Ale nepišme tu ....,skor sa vratme ku čomu tu je tato tema :!:
Naposledy upravil/-a BALISTIK v 31 Okt 2012, 18:20, upravené celkom 1 krát.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"